Aldatıldım, boşanma kararı aldık.

Polis olduğunu anladım. Ama memur olduktan sonra boşanacağım demiş. Atıyorum adam markette kasiyerdi, 2500 alırken, 6000 lira almaya başladı. Havalanmış zaten kendi de yazmış. M Mandarins

Öncelikle herkese önce sağlık sonra huzur mutluluk dilerim.
Ben eşimle severek evlendim, 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıl evlilik sonrası eşimde deyişiklikler başladı. Beni aldattığını hissettim ama elimde kanıtım yoktu. Sadece hissti ama emindim. O sırada benim yemek yapamadığımı, temizlik vs gibi şeyleri bahane etti. Ailesini doldurup doldurup üstüme saldı. Kendini haklı çıkarmak için. Ama sağolsun ailesi hep yanımda bana destek oldular. Defalarca gitmeye kalktım tuttular. Bırakmadılar. Sonra eşim memur oldu, ama o zaman geri adım attı çünkü eve gelip de soruyorlarmış. Falan neyse. Ben göz yumdum o özür bile dilemeden hayatımıza devam etmeye çalıştık. Ama bana soğuk beni bütün sosyal medyasından engellemiş. Bende kabul ettim çünkü bu karakterdeki adama sadece çocugum için katlanıyorum. Ocak ayının 27si bir gün yine geldi boşanmak istiyor sebep yine aynı hayatında biri var. Ama kabul etmiyor. Kızda polis aynı şubedeler. O kadar yoruldum, o kadar tiksindim ki uğraşmak bile istemiyorum. Rabbime havale ediyorum her ikisini. Yüreğimi yaktıkları gibi yürekleri yansın. Yuva yıkanın da yuvası olmasın inşallah. Boşandıktan sonra şehir dışına ailemin yanına gidecem. Evladımla orda yeni bir hayat kuracam inşallah. Üzüldüğüm bir tek çocuğum, şimdiden çocuğa karşı soğuk eminim hiç arayıp sormayacak. Büyüyünce nasıl olsa çocuk zaten ona gidermiş. Benim için dua edin, çok ezdi hakaret etti, aşağıladı. Hor gördü beni. Umarım bana yaşattığını yaşamadan ölmez.
çocuk olması gerçekten kötü olmuş. inanın erkekler de kadınlardaki güçlü babalık hissi olmuyor ayrıldıkları eşten olan çocuga . yapacak bir şey yok çocugunuz için güçlü olmak zorundasınız hem ana hem baba

Ben eşimle severek evlendim, 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıl evlilik sonrası eşimde deyişiklikler başladı. Beni aldattığını hissettim ama elimde kanıtım yoktu. Sadece hissti ama emindim. O sırada benim yemek yapamadığımı, temizlik vs gibi şeyleri bahane etti. Ailesini doldurup doldurup üstüme saldı. Kendini haklı çıkarmak için. Ama sağolsun ailesi hep yanımda bana destek oldular. Defalarca gitmeye kalktım tuttular. Bırakmadılar. Sonra eşim memur oldu, ama o zaman geri adım attı çünkü eve gelip de soruyorlarmış. Falan neyse. Ben göz yumdum o özür bile dilemeden hayatımıza devam etmeye çalıştık. Ama bana soğuk beni bütün sosyal medyasından engellemiş. Bende kabul ettim çünkü bu karakterdeki adama sadece çocugum için katlanıyorum. Ocak ayının 27si bir gün yine geldi boşanmak istiyor sebep yine aynı hayatında biri var. Ama kabul etmiyor. Kızda polis aynı şubedeler. O kadar yoruldum, o kadar tiksindim ki uğraşmak bile istemiyorum. Rabbime havale ediyorum her ikisini. Yüreğimi yaktıkları gibi yürekleri yansın. Yuva yıkanın da yuvası olmasın inşallah. Boşandıktan sonra şehir dışına ailemin yanına gidecem. Evladımla orda yeni bir hayat kuracam inşallah. Üzüldüğüm bir tek çocuğum, şimdiden çocuğa karşı soğuk eminim hiç arayıp sormayacak. Büyüyünce nasıl olsa çocuk zaten ona gidermiş. Benim için dua edin, çok ezdi hakaret etti, aşağıladı. Hor gördü beni. Umarım bana yaşattığını yaşamadan ölmez.
Büyüyünce böyle babaya gitmez çocuğun. Gitse de hep bir mesafe koyar çocuk, soğuk olur, bir şeyler hep eksik olur. Kendini avutsun dursun beyfendi.

Şube içinde hiç hoş karşılanmaz yapılan. Kesinlikle ilğili makamlara, komiserlerine ve baş komiserlerine bildirin. Hatta şubede olay çıkarın herkes öğrensin. Böylece hem soruşturma geçirirler hemde ömür boyu nereye giderlerse gitsinler ilk namları gider.Ve o kadar küçük bir gurup ki meslek herkes mutlaka biryerde birbirleriyle çalışır. O yüzden ömür boyu çeksinler. Ne olursa olsun nafakanızı alın, arkanıza bakmayın, güzel bir avukat bulup elinizden geleni yapın. Bence çok güzel bir hayat sizi bekliyor. Çoçuğunuzla beraber keyfini çıkarın.

İnanın yazdıklarınız okudukça yaşadıklarımı hatırladım bi an içim yine yandı sizinki nasıldır tahmin ediyorum.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun ilk önce (kusura bakmayın ama)ahlaksıza Denicek tek kelime uyduğundan bulsun.. kalmaz kimsenin yanına inanın.. görmesin daha iyi istediğiniz gibi yetiştirirsiniz evladınızı babaları iki gün gelir üç gün yok olur böyle bi travma daha kötü çocuklar ağlar üzülür.. Hiç üzülmeyin dicem ama insanın elinde değil.. dimdik durun evladınız var çalışın imkanınız varsa Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah..

Herkese çok teşekkür ederim pandemiden dolayı mahkeme işleri uzuyor. Hala anlaşmalı boşanmak istiyor kuruş çıkacak diye aklı çıkıyor. Ben de çalışmıyorum iş bulamadım daha ailem destek oluyor sağolsunlar. Evladımın doğum günü dahil bir kere bile arayıp sormadı, merak bile etmiyor. Ben Allaha havale ettim. Kendimi ve kızımı iyileştirmeye çalışıyorum. Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz diye umut ediyorum. Sevgiler, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah kimsenin huzurunu sağlığını bozmasın. 🤲🏻

Herkese çok teşekkür ederim pandemiden dolayı mahkeme işleri uzuyor. Hala anlaşmalı boşanmak istiyor kuruş çıkacak diye aklı çıkıyor. Ben de çalışmıyorum iş bulamadım daha ailem destek oluyor sağolsunlar. Evladımın doğum günü dahil bir kere bile arayıp sormadı, merak bile etmiyor. Ben Allaha havale ettim. Kendimi ve kızımı iyileştirmeye çalışıyorum. Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz diye umut ediyorum. Sevgiler, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah kimsenin huzurunu sağlığını bozmasın. 🤲🏻

Önce üzüldüm, sonra sevindim. Meğer Allah hayırsız alıp hayırlı olanı veriyormuş bunun adına da imtihan diyormuş..

Allah'a olan inancını bi an bile kaybetme ve emin ol seni daha güzel insanlar ve daha güzel bir hayat bekliyor..
Allah yardımcın olsun.

Back
X