Öncelikle herkese önce sağlık sonra huzur mutluluk dilerim.
Ben eşimle severek evlendim, 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıl evlilik sonrası eşimde deyişiklikler başladı. Beni aldattığını hissettim ama elimde kanıtım yoktu. Sadece hissti ama emindim. O sırada benim yemek yapamadığımı, temizlik vs gibi şeyleri bahane etti. Ailesini doldurup doldurup üstüme saldı. Kendini haklı çıkarmak için. Ama sağolsun ailesi hep yanımda bana destek oldular. Defalarca gitmeye kalktım tuttular. Bırakmadılar. Sonra eşim memur oldu, ama o zaman geri adım attı çünkü eve gelip de soruyorlarmış. Falan neyse. Ben göz yumdum o özür bile dilemeden hayatımıza devam etmeye çalıştık. Ama bana soğuk beni bütün sosyal medyasından engellemiş. Bende kabul ettim çünkü bu karakterdeki adama sadece çocugum için katlanıyorum. Ocak ayının 27si bir gün yine geldi boşanmak istiyor sebep yine aynı hayatında biri var. Ama kabul etmiyor. Kızda polis aynı şubedeler. O kadar yoruldum, o kadar tiksindim ki uğraşmak bile istemiyorum. Rabbime havale ediyorum her ikisini. Yüreğimi yaktıkları gibi yürekleri yansın. Yuva yıkanın da yuvası olmasın inşallah. Boşandıktan sonra şehir dışına ailemin yanına gidecem. Evladımla orda yeni bir hayat kuracam inşallah. Üzüldüğüm bir tek çocuğum, şimdiden çocuğa karşı soğuk eminim hiç arayıp sormayacak. Büyüyünce nasıl olsa çocuk zaten ona gidermiş. Benim için dua edin, çok ezdi hakaret etti, aşağıladı. Hor gördü beni. Umarım bana yaşattığını yaşamadan ölmez.