aldatıldım.bu erkekler evilikten ne istiyor

Evlilik denen şey bazen gerçekten şirket ortaklığına dönüyor. Menfaatler icabı ortakla yollarını ayıramıyorsun bazen. Yeni iş kurmak, piyasada tutunmak kolay iş değil gerçekten. Eğer meseleye bu kadar profesyonel bir gözle bakabiliyorsanız yaptığınızda yanlış yok.

bu konuya fazlası ile sinir oldum ben... yapılacak şey belli lakin konu sahibinin niyeti yok o böyle mutluysa bizi ilgilendirmez... artı nemesis'in dediği gibi de fake konu ise erkekler tarafından açılmış ise, onlara diyecek tek bir sözüm var illaki vardır bu tür şeyleri kabul eden kadınlar ama biz onlardan değiliz siz iyicene araştırın mezhebi geniş, midesi geniş bir kadın bulun evlenin..

Kadını seviyorki kadına ayrı ev açıyor bu kadar net bunu kaldırabiliyorsunuz devam edin,bence boşanıp d.nuna kadar almanız gerek

Evli adam avcısı kadınlara ve iradesiz, doyumsuz erkek ırkına nefret duyuyorum!
Hepsi birden ölebilirler,sakıncası yok!

konu sahibi arkadaş , sen hangi Yeşilçam filmini izledin.... filmlerde 2. kadının gerçek yüzünü gören adam karısına geri döner ve kadın gözü yaşlı ama mutlu bir şekilde kocasına sarılır.... peki ya sonra....
haaa işte sonrası gerçek hayat.. daha doğrusu acı gerçekler.. içinize siniyorsa, değil kadın olarak bir insan olarak gururunuzun bu kadar ayaklar altına alınmasına razı geliyorsanız bizim yapacağımız hiiiiç bir şey yok..

yazacak çooook şey var ama neyse .......

önce gidip o kadını bi parcala ondan sonrada rahat rahat ne gerekiyorsa onu yap kendini rahatını düşün.

Merak ediyorum boyle ahlak yoksunu bir babanin cocuklarina babalik yaparak ornek olmasina izin veriyosun? Sonra cocuklarin buyunce aynisini eslerine yapacaklar.Bir kadinin dunyadaki en onemli gorevi hayirli evlat yetistirmektir.boyle bir babayla buyuyen cocuklar nasil hayirli evlatlar olacaklar?
Kendinizi dusunmuyorsaniz evlatlarinizi dusunun.esiniz sizinle dalga geciyor alay ediyor ve siz buna goz yumuyorsunuz..pess

Allah icine sindirsin guzelim konu acma sebebin neydi ? Esinin gercek yuzunu gormekmi

Gururlu insan gider bosanma davasini acar. Kocasinin baska kadinla ayri ev acmasini ve bir onun ve bir kendi yatagina girmesine izin vermez. Cocuklarida tek sen düsünecek degilsin, senin kadar onunda cocugu. Yarin birgün digerindende yapar zaten bir tane.
Adam dürüst baksana, herseyi anlatacakmis zaten. Gururlu olmakla gurursuz olmayi karistirmissin, saglikli düsünemiyorsun.
Allah yardimcin olsun.

bence ayrıl arkadaşım ne uyraşıyorsun degersizin biriyle git mahkemeye kanıtla ne var ne yoksa al gitsin birşey kalmayınca öbür kadın bırakıverir zaten

ya siz şaka mısınız nasıl böle kabul ederseniz böle bi şeyi anlamıyorum başına gelmeyen bilemez diyorsunuzda sizi de çok rahat gördüm açıkçası sanki sizin değilde bi arkadaşınızın başına gelmiş gibi anlatmışsınız .Sözlerinizde acıyı bile hissetmedim bence sizin eşinizle herhangi bir bağınız kalmamış

Nasil bu kadar mideniz genis sizin , bir baska kadinin yanindan kalkip size gelmesini nasil kabul edersiniz ?? Ona dokundugunu düsünmesi bile insanin canini acitir..hala ne gururundan bahsediyorsunuz ??

Nasıl bukadar rahat karşılıklı konuşabiliyorsunuz.Eşiniz ne işle meşgul.Maddi durumu kötü olsaydı da nekadar sürecek bu ilişki seni bekleyeceğim der miydiniz dul kalmamak için ya da çocuklarınız için

KAbullenilen 3lü ilişkileri grup sekse benzetiyorum.Aynı şey benim için.Ha 3 kişi aynı anda ha sırayla.Ne fark eder ki

evlilik birlikteliğine en çok erkekler ihanet ediyor..büyük aşkla evlenseniz bile aşk birgün bitiyor..
herşey monotonlaşıyor..erkek dışarıda arıyor değişikliği..her kadın başka bir kadındır başka bir hayattır onlar için..
zaten erkek evlide olsa dışarıda çok kadın var erkek bekleyen,avcı gibi..böyle kadınların umurunda değil ..erkek evli olmuş çocuğu varmış..
kendi zevkini mutluluğunu düşünür sadece..boşansan ne olur boşanmasan ne olur adam senden gitmiş..
yanında olsada aklında başkası olacak..baksana kocan sana''işine gelirse gelmezse git''demiş..evine o kadını getirirse şaşırma..ama yinede boşanma sürünsünler..belki o kadın şöyle düşünüyor..bu adam karısından ayrılır benle evlenir..

yok bide isteseydi

Boşanmak istemiyorsun tamam . Ama delil topla...
Boşanmak istersen veya kocan boşanmak isterse kullanırsın
Kocan olacak ihanet ehline ve aşifteye tazminat davası açabilirsin.

Gönül ister ki kocan pişman olsun sana ve çocuklarına dönsün mutlu-mesut olun.
Hayat temenniler ve iyi dileklerle şekillenmiyor.
Kendini en kötüsüne hazırla tedbirlerini al.
Sevgin aklını örtmesin.
Kendin için olmasada çocukların için yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…