aldatıldım.bu erkekler evilikten ne istiyor

bu paranoya ile iyi yaşıyorsunuz arkadaşlar..

Bu geçici hevese konu sahibi kapılsa mesela , kocasıda " yuva yıkmaya değmez" dermi sizce?

bu paranoya ile iyi yaşıyorsunuz arkadaşlar..

Niyeyse hep de bu dusuncedeki kadinlar aldatiliyor.
Bahane de hazir gecici heves ve kocayi baska kadina kaptirmamak...
Kisaca kocalarimiz ahlak yoksunu demiyorlar diger kadini sucluyorlar.
Adamlar da bal gibi biliyorlar eslerinin bosanmayacagini,
gunlerini gun ediyorlar...

Butun bilmem neler kocama feda olsun diyen o kadar cok kadin var ki...

Son düzenleme:

Ben buyuk konusmayin derim

bence hiç gerek yok.kocanıza söyleyin kadını bence sizinle aynı eve yerleştirsin.
hem o zaman kadının gercek yüzünü daha iyi görmesine yardımcı olmus olursunuz.
sizinde degerinizi anlamıs olur daha cabuk.
Allahım ben birgün aklımı yitireceğim galiba.
eşim okuma sunları demekte haklımı ne?

esinizdeki cesarete hayran kaldim dogrusu
baska bir kadinla oldugunu ve ona ev tutup yasadigini soylemis size
durust bir adammis
benim esim de aldatiyor ama korkakligindan karsima gecip durustce hayatimda baska biri var diyemiyor
karsimda iki laf edemiyor yemin billah inkar ediyor
ah bir yakalasam neler olucak neler az kaldi
sizin icin soyleyecegim tek sey esinizi beklemeyin
size geri donmeyecektir o kadin gider baskasi gelir
ayni durumu yasayan cok yakin bir arkadasim var
oda sizin gibi neden bosanayimki o kadina kocami kaptirmiycam dedi ve 15 yildir hala kocasinin donmesini bekliyor
ustelik kocasi diger kadindan 3 cocuk yapti
simdi o kadindan ayrilmis ama yeni bir sevgili bulmus
arkadasimda gencligini boyle bir adi adam icin harcadi hala bekliyor ...bekliyor....

Esi degerini anlayacak diye bekliyor. Bence de anlayacak. Ne iyi bir karim var, baska bir kadinla yasamama ragmen beni birakip gitmiyor, evde bekleyip gittigimde hizmetimi goruyor diyecek. Daha once aklim nerdeymis bunca sene tek esli durmusum, esimin degerini anlayamamisim diyecek. Bu kadinla ayrilsa bile bir digerini bulmakta ve evdekine de soylemekte hic tereddut etmeyecek. Nasil olsa cok iyi, anlayisli ve herseyine ragmen onu seven, bekleyen bir esi var evde. Allah herkese boyle hatun versin diyecek.

okudukça ufkum genişliyor içim daralıyor

arkadaşım senin neyin gururundasın anlamadım bütün çiçeklerden bal toplayan kocanı gönderip yorulunca yuvaya dönmesinimi bekliyorsun...aklım almıyor ya adam hatasını anlayıp sana geri dönecekmiş hangi hatadan bahsediyorsun . hata yapana ceza verilir hadi koçum gününü gün et ben seni burda bekliyorum denmez...

yada ilgisizlikten bunalmış olan sen olsaydın kocanda senin gibi mi davranırdı niye adam aldatınca kolay kadın aldatınca olay oluyor. aldatan kendini aşdatıyor kadını erkeği yok bu işin...

ayrıca gidip gidip sana dönünce bi hastalık kapmadığını nereden bileceksin hem sağlığını hem ömrünü heba etme yazık bunlara değmez.

çocukları sorunca babam nerde ne diyosun yada ne diceksin????çocuklarda helal sana anne bizi babasız bırakmadın mı dicekler

önce kendine sonra çocuklarına yazık etme illede seviyorum boşanmam diyosan adamada iyi bir gözdağı ver kırsın dizini otursun helal yuvasında

Gurur dolayısıyla evli kalmaya devam etmek derken... Tam anlayamadım...
Çok seviyorum, bu yüzden evli kalacağım, derseniz.. anlamaya çalışabilirim...
Gerçi benim anlamam sizin hayatınızda alacağınız bu kararı değiştirecek mi? Hayır...

İki evladınız ve düzgün gitmeyen bir evliliğiniz var.. Madem ayrılmayacaktınız, bu konuda yüz göz olmanız gereksizdi... Çok yanlış... Bu ilişkisi bitse bile... Size dönse bile... Nasılsa "Gurur" adı altında ondan ayrılmayacağınızı bildiği için yeni bir ilişki ile bir süre daha idare eder.. Nasılsa evliliği düzgün bir şekilde devam edecek... Haksız mıyım?

Ben bitirin demiyorum... Niyetiniz de yok zaten... O halde madem gururdan bahsediyoruz, hakkını verelim değil mi?

Ne mezunusunuz bilmiyorum... Çalışmadığınızı varsayarak yazacağım... Çocuklarınız küçükse bakacak birini bulmanızı salık verebilirim öncelikle.. Arkasından iş bulmanızı, bir kursa kaydolmanızı veyahut sosyal başka bir alana atılmanızı rica edeceğim. Çünkü bu öncelikle sizin şu an öz güveninizi zedeleyen durumu duraksatmak için geçerli.. Öz saygı ve psikolojiniz için bunu yapmak zorundasınız... Çocuklarınızı seviyorsanız, sağlıklı kararlar veren bir anne olmak istiyorsanız eğer, bunu yapmalısınız...

Arkasından da yapmanız gereken başka şeyler var tabi... Size saygı duymayan bir adamın, ömrünüzün geri kalanı boyunca saygı duyup duymayacağını anlamak için ilk adımınız bu olmalı...

Sonrasında gelip buraya yeniden yazarsanız, daha başka ne yapılabilir? bunlar konuşulabilir...

Yuvayı dişi kuş yapar daha dişisi gelip bozar...Gurur nereye kadar anca kendini yıpratırsın, ispatla aldattığını donuna kadar al...

Fikrinizi değiştirmeyecek ama size yakın çevremde yaşanmış gerçek bir hikayeyi anlatayım, uzaktan akrabamız bir aile vardı, yaşı sizin gibi gençte değildi üstelik, teyze 60'larında, amca 70 yaşlarında, aile kendince varlıklı bir aileydi, amca saçı başı kırlaşmış ama gözü ferfecir okuyan tiplerdendi, aynada kendine bakmadan, nüfustaki yaşına aldırış etmeden, eşini beğenmeyen, süslenip püslenip sokağa çıkan bir amcaydı, birgün duyduk ki evi terk etmiş, henüz 20'li yaşların başında bir genç kıza ev açmış, eşinden ayrılıp nikah kıyacakmış, o yaştaki kızın 70'lik dedeyle ne işi olur, yakışıklı değil, genç değil, paranın gözü kör olsun derler ya o hesap, para dedeyi o genç kıza Justin Bieber gibi göstermişti, dede eşinden boşanmak istese de teyze boşamadı, pişman olup gelecek, torun torba sahibi adam yaptığından utanacak dedi, bekledi, dede pişman olmadı, hayatımı yaşıyorum diye haberleri geliyordu, 20'lik tazeyi koluna takıp takıp geziyormuş, iki yıl sonraydı galiba teyze hala pişman olur diye bekliyor, bir gram pişmanlık yok, felç var, dede hızlı yaşama dayanamayıp felç olmuş, 20'lik taze de bakamam ben sana deyip kapıya koymuş, dede cakayla çıktığı eve felçli olarak geri geldi, pişman mıydı değildi, ahhh felç olmasaydım diye hayıflanırmış.

Umarım eşiniz gerçeği görür ama görecek diye düşünüp umutlanmayın, görmeyebilir, pişman olmayabilir, gerçi bu saatten sonra pişman olsa da siz eskisi gibi olabilir misiniz?
Aldatılmak, aldatılmayı sindirmek zordur, siz henüz olayın şokundasınız bence, ara sıra eve geldiğinde kimin yanından geldiğini bilmek ve bunu yutup susmak kolay değildir, bu o sizin "dul kadın olmak zordur" dediğiniz boşanmaktan bin kat daha zordur malesef

ayyyy cıldırdım burda su mesajların hepsını okudum guzelım hala neyı neden savundugunu anlamadım....

gururdan bahsetmıssın affedersın ama hangi gurur?? sen cılekes kadın adamın cok cok kahrını cektı ama cocuklarına baktı rolu ustlenmeye calısıorsun suan... ve muhakkak gelecek dıyorsun bır gun kendince o zmn anlayacak dıyorsun...

geldıgınde sana hersey yalanmıs tek gercek senmıssın felsefesınımı yapacagını dusunuyosun.. Adam senı umuruna sallamazken suan o kadının koynunda kadın onun saclarını sevıo azsonrada cay ıcerler.. akıllarına geldıgın yok cnm dost acı soyler!!! bırde basına gelmeyen anlamaz dıyorsun benım neden bekledıgımı... burda bırsuru evli hanımlar neler yazmıs sana...

cocuklarım ıcın dıorsunda senın evlatlarının rızkını ztn bu kadına yedırıo bu adam!!!

merak etme yarın bırgun o gelecek dedıgın adam o kadına gozle gorulur elle tututlur hedıyer verır elbet bırgun... affedersın ama suan sundukların sadece bahane..

ve bızım kadınımız degısmedıkce kadınada deger olmaz !!!!! bekle anam bekle gelir

Son düzenleme:

Ne kadar doğru yazmışsın Cudana abla. Zaten adamdaki cesaret ve cüret nereden geliyor belli açıkçası bu erkekler saf değil eşlerini hepsi çok iyi tanıyor hepsi de sınırlarını neyi kabullenip neyi kabullenmeyeceğini çok iyi biliyor bence. Nabza göre şerbet yani.

Amacım kırıcı olmak değil ama ne demek gururumdan ayrılmayacağım?Asıl insan böyle bir durumda gururdan dolayı ayrılır.Sizi geçtim çocuklarını düşünmeyen adamla yalandan evlilik sürdürmenin mantığı nedir?Çocuklarının rızkını gidip başka bir kadına yediren adamdan hayır gelmez.Şuan yaptığınız tek şey yalan bir evliliği sürdürmek olur.

Bence aldatıldığınızı sağlam kanıtlarla destekleyip ayrılın dava açın tazminat ve nafaka ödesin.Çocuklarınız için de en doğrusu bence bu olur.

Kocanız da tam yavuz hırsızmış.Normalde aldatan erkekler ağlar ,pişmanım, bir daha yapmam der sizinki yüzsüz yüzsüz konuşmuş durmuş.

Bir arkadaş anlatmış 70 lik dedeyi genelde sonları böyle oluyor bu tip ahlaksız ve vicdansız adamların. Sizin eşinizin de muhtemelen öyle olur çünkü yaptıklarından pişman filan değil belki bir hastalığa filan yakalanır ya da iflas filan eder parası bitince etrafındaki paragöz kadınlar onu terk edince veya yaşlanınca yalnız kalınca posası çıkmış bir şekilde size döner artık o zaman turşusunu kurarsınız .

ben artık bu tip konulara olan inancımı yitirdim, hiçbi kadın gurursuzluğunu acizliğini böyle ortaya dökmez diye düşünüyorum, bu konuları açan bence erkekler, bakııın böyle fedakar kadınlarda var ne olur yani sizde aldatmamıza izin verseniz siz yuvayı bekleseniz biz tohumlarımızı saçsak mesajı vermeye çalışıyolar bize galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…