arkadaşlar bir gün gelecek bende burada yazacakmıydım diye soruyorum kendime.maalesef bende aldatıldım ve bunu ispatladım kendisine.o da hiç bir şey olmamış gibi evet zaten ben sana anlatacaktım dedi.inkar etmedi yani.kadınlar maalesef hissediyorlar sonrada buluyorlar.kadını gerçekten seviyormu onuda bilmiyorum.iş nedeniyle şehir dışına gidip geliyordu.o kadınla orada ev tutmuşlar.ben ona sorduğumda ne kadar sürecek bu dediğimde süre veremem dedi.istiyorsan böyle devam et.istemiyorsan sen bilirsin dedi.ekonomik sebebten değilde gururumdan ayrılmayacağım dedim.sabırla seni bekleyeceğim dedim.2 tane de çocuğumuz var.onları da düşünmemiş demekki.bazen erkeklerin gözü sonradan açılıyor.kendilerine biraz ilgi gösteren kadınlara gidiyorlar.
gururundan ayrılman gerekirdi bence adama bekleyeceğim seni diyerek niye bir taraflarını kaldırıyorsun yazık yani kapının önüne koy şehir dışında tuttuğu eve gitsin. eğer ispatladıysan da mahkemede delillerini sun kopar yüklü bir tazminatı al nafakanıda diğer kadınada posasını gönderirsin artık...
canım başına gelmeden insan böyle senin gibi düşünüyor.bende arkadaşlarım bana anlattıklarında kendi eşlerini kapıya koyun derdim.ama zaten o kadını tercih etti şu an onun yanında.neden boşanıpta onları rahat bırakayım ki.aslında eşim çocuklarında düşkündür.diğer kadında evlenip çocuk sahibi olmak istiyormuş
canım başına gelmeden insan böyle senin gibi düşünüyor.bende arkadaşlarım bana anlattıklarında kendi eşlerini kapıya koyun derdim.ama zaten o kadını tercih etti şu an onun yanında.neden boşanıpta onları rahat bırakayım ki.aslında eşim çocuklarında düşkündür.diğer kadında evlenip çocuk sahibi olmak istiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?