ben artık bu tip konulara olan inancımı yitirdim, hiçbi kadın gurursuzluğunu acizliğini böyle ortaya dökmez diye düşünüyorum, bu konuları açan bence erkekler, bakııın böyle fedakar kadınlarda var ne olur yani sizde aldatmamıza izin verseniz siz yuvayı bekleseniz biz tohumlarımızı saçsak mesajı vermeye çalışıyolar bize galiba
aklın yolu bir demek ki..
yani buna karar veren kadın neden gelip konu açsın ki?helal olsun sana kacanı o kadına kaptırmıyorsun yuvanı kurtarıyorsun mu demeliydik bilmiyorum
hiçte kolay değil emin ol.gece uykuların kaçar,şu an onun koynunda yatıyor diye düşünürsün,onunla vakit geçiriyor dersin öyle yaparsın işte.ama onsuz hayat dahamı kolay olacak.dul olarak yaşamak daha zor olacak benim için.en azından arada sırada da olsa gidip gelen bir kocan var diyorum kendme.sabr ediyorum başka yapacak neyim var
ben artık bu tip konulara olan inancımı yitirdim, hiçbi kadın gurursuzluğunu acizliğini böyle ortaya dökmez diye düşünüyorum, bu konuları açan bence erkekler, bakııın böyle fedakar kadınlarda var ne olur yani sizde aldatmamıza izin verseniz siz yuvayı bekleseniz biz tohumlarımızı saçsak mesajı vermeye çalışıyolar bize galiba
Ben buyuk konusmayin derim
Bende konustum ve dedigimin arkasinda durdum hala da buyuk konusurum...seninki gibi sadece bulundugu mekana gittigi icin bosadim gerci beni cinsel olarak nisanliyken aldatmis olmasina ragmen evlendigimizde sadece aradi diye bosadim...ben konuşabilirim sanırım
yaptım çünkü
hem de ayrı ev tuttuğu başkasıyla yattığı bi de üstüne zeytinyağı gibi üste çıkmadığı halde
sadece birinin elini tuttu diye
ben şimdi herşeyi anladım da şunu anlamadım
siz şimdi bu adam eve geldikçe aynı yatağa giriyor musunuz
kesinlikle dalga geçmiyorum ciddi ciddi soruyorum
o adamın size dokunmasına sizi öpmesine dayanabiliyor musunuz
başkasıyla ilişkiye girmiş birinin sizinle de ilişkiye girmesine izin veriyor musunuz
en azından doktora gidin
eşim ondan çocuk istemiyor.senden o kadın için vazgeçmem diyor.o da gün gelecek bitecek.ama seninde eksiklerin vardı diyor.aşırı ilgi istiyorumuş beyefendi.bunu yapan bulunduğu için karısını kolay harcıyor anlayacağın
Ben buyuk konusmayin derim
Siz simdi aldatildim diyerek ve ispatlarinizla bosanmazsaniz ne olacak biliyor musunuz? Adam bosanma davasi acacak, ben baskasini sevdigimi aciklamama ragmen bu kadin yakamdan düsmüyor diyecek. Diger kadindan cocuklari olsun da istiyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?