Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

Bu durum gercekten cok korkunc, okurken ben mahvoldum. Sizi dusunemiyorum bile.

Allah yardimciniz olsun.

Boyle bir adamla devam etmeniz azap olur tabii.

Serefsiz herif...

Bana Allah yeter...

Ne den bir erkek o pc ye dokunma önemli dosyalar var der.sanki dokunsak tüm dosya silinecek yada sanki misafir çoçuguda karıştırır marıştırır silinir.bunada çok karsıyım.şerefsiz adam.pislik

Allah allah insanlara ne olmuş böyle. Allahın sevdiği kulsunuz işde yalanlar ortaya çıkar. Yüzünüz gülsün hiç üzülmeyin. Size yapılanı bir kaç sene sonra o kıza da yapacak merak etmeyin huylu huyundan vazgeçmez. boşverin o adamıda kimle giderse gitsin sizn dünya ya bir melek getireceksiniz. evinize döner 9 yaşındaki çocuğa ulaşır görüşürsünüz uygun bir dille onun annesi olmaya devam edersiniz...

burda yabanci kizlar evli adama vakmaz baksalar bile onunla uzun sureli iliski yasamazlar.bu turk kizlari nasil oldu boyle ya..utaniyorum.ben yurd disindayim tr de okuz gibi esime bakiyorlar. ne yakisikli falan bile diyotlar..yabamci kizlar yapmiyor burda bunu resmen erkek delileri hepsi degil sozum meclisten disari.hic mi ahlak adab kalmadi ya..evli barkli erkeklerle gelcek kurmaya calismalar falan yazik allah basa vermesin. onlarida tez zamanda yanlisindan cevirsin.yoksa eden bulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tuylerim diken diken oldu

tam 2 sene olmus.. konu sahibi acaba nerdedir ne yapiyordur mutlumudur bosanmismidir keske gelsede yazsa ama en son yine 2012de giris yapmis dahada gelmez sanirim

insallah hayatinda hersey yoluna girmistir..
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin herkesi

2 yıl geçmiş be... Bebiş gelmiş 2 yaşına... Kim bilir kadıncağız neler yaşadı belki hala yaşıyor... Zaman kimisine hızlı kimisine yavaş. Umarım çok mutlusundur iyi insan!

Konu uzerinden iki yıl gecmis..
Karisini/kocasini aptal yerine koyan insanlar var ya iste..
Bunlara ne denir ki ne denir...

Adam obur kadinla karicim kocacimli konusuyormus bir de..

Yaziklar olsun..

Bende yeni konu zannetmiştim ama malesef ihanetin yıllar öncesi yıllar sonrası yok ihanet diye bir gerçek hala çevremizde dolanıyor hernekadar fark edemesekte.
tahminimce konu sahibinin uğramama sebebi eşiyle tekrar barıştı ve o üzüntüyle yazılanları görmemek yaralarını iyileştirmek içinde girmedi

ya alalh yardımcın olsun çok zor. Elindeki delillerle mahkemede kullan boşanacaksan sürünsün ! çok sinirlendim bu ne ya

Okurken çok üzüldümm ne denir ne söylenir ki . tek diceğim birşey var Allah eşinizi ıslah etsin

dun itibariyle aldatildim napicam ben bulutlarin ustunde gezerken bir anda yere cakildim gozumun icine baka baka ya canim karim derken sebebide soyliyim esim mutlu edemiyormus bende olamamisim boyle aciklama yapti ikna et beni diyom hersey ortada diyor ne yapmaliyim yuvam yikiliyor baska bir kadin tarafindan

yeni bir konu açmayı deneyin.çok eski bir konunun altına yazmışsınız.burda çok kimse görmeyecektir.

Yeni konu aç ve boşan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…