Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

bencede konu sahibi oturmuş düzgün güçlü bir insan..
kocasıda onun tam tersi sanırım..
güçlü kadına sırtını dayayacagına..
kendinden daha basitini bulmuş kendini iyi hissede bilmek için..
buda bir bakış acısı...

Gerçekten inanamıyorum. Sizin gibi bir insana bunu yapması çok kahredici. Üstelik sizden olmayan çocuğunu size karşı kullanması. Allah sabırlar versin gerçekten. Ve elinizden ne geliyorsa yapın... O kadınla mutlu olmak istiyorsa siz arada hırpalatmayın kendinizi. Doğucak çocuğunuzu da böyle bi babanın ellerine bırakmayın...

çok uzun zamandır karaduttan haber yok, merak ediyorum..

yaşadığın acı bizim acımız gibi oldu, bizim içimiz sızladı..

umarım iyisindir...

Son düzenleme:
boşan canım ayrıca tazminatta talep et huylu huyundan vazgeçmez 3 yıllık evlilikte bunu yapıyorsa ondan hayır gelmez bir daha

Sinir oldum ya!Bu ne cüret..Kapılara dayanıp olay çıkarması...Terkedilmeyi hazmedememiş zavallı..Kendisinden önce yapmışsın ya..Def et gitsin böylelerini..

Doğrusu bende çok merak ediyorum bebeği olmuştur mutlaka allahım onun hürmetine acısın bu arkadaşımıza ,merhametiyle muamele etsin rabbim.

Bunda düşünecek hiçbi taraf yok... kafanızın karışması için de... acınızı anlayamam ama anlamaya çalışıyorum en azından... Rabbim kimseye yaşatmasın, yaşayana da sabrını versin inşallah...
okurken adamı parçalamak istedim, aynı zamanda o süprüntüyü de!!!
çocuğu kendi evladın gibi sevmiş olabilirsin ama resmi olarak alma gibi bi şansın olamaz sanırım... bu yüzden sakın çocuğu sana koz olarak kullanmasına izin verme... terbiyesiz adam... Allah bin beter etsin böylelerini...
liseli aşıklar gibi hayatının geri kalanını yaşamaya devam etsin, hakettiği pis çöplükte.......

konunun sonrasınu okumamışım okadar sinirlendim ki direk cevap yazmak istedim...
Bi de hamile miymiş kadıncağız...:2:

okurken kanım dondu desem yeridir. Çok zor bir durum ama yazılarından bile ne kadar güçlü bir kadın olduğun ortada hamıleyken daha hassassın şimdı doğum zamanındasın daha da beklentın yukselecek çok zor bi sınav senin için ama alnının akıyla çıkacağına inanıyoruz hepimiz... Bu hayatta herkes bir sınavdan geçiyor sizinkide buymuş böyle düşünerek teselli bulun şimdi olacak çocuğunuzla yepyeni bir hayata başlama zamanı Allah yardımcınız olsun her zaman!

cnm geçmiş olsun bu adamlar neden azar hiç anlamam kadınlarda kadınların düşmanı olmuş adeta adamların evli olduğunu bile bile ama sen evlisin diyip adamlarla sulu sulu yazışıyorlar ya sinir oluyorum
adam bide kendi çocuğuyla tehdit ediyor utanmaz ya, karnındakiyle tehdit etse anlıcam hem başkasından olma çocuğuna bakıp seviyorsun bu kadar sahipleniyorsun minnettar olacağına aldatıyor bide...ay bide karıcım kocacım demeleri sinir ediyor insanı buda yetmemiş işe gidiom diyip onunla buluşması dahada yıkıcı cnm ayaklarının üstünde durabiliyorsan veya ailenen destek oluyorsa hiç durma boşan bebeğini ve kendi geleceğini düşün ama oğlunu sana vereceğini sanmıyorum vermezsede alsın kendi baksın..çocuğunda bi suçu yok ama babası o napalım...ondan sana koca olmaz ilk karısınında neden kaçtığı belli oluyor
valla aralarında buluşma falan olmasa bu kadar kanıt olmasa bi şans daha ver derdim ama aşk dolu bakışları kelimen bile battı bana...
Allah yardımcın olsun inş. doğru kararı verirsin...ilk 6 sayfaya göre yazdım...

Konu sahibi kendini yargiyan ve konunun fake oldugunu dusunen bazi kisiler yuzunden buraya yazmaktanda vazgecmisti...umarim her sey sizin icin yoluna girmistir...

o kocacıgım dıyen o....n agzını yırtsaydın keske böyle melek gıbı gıtmeden önce!!!!!!!!!!!!
utanmaz f...ye bak ya bır de aa dogumdan sonra görusemeyecek mıyız dıyor ınanamıyorummmmmm
resmen kendım yasamıs gıbı uzuldum yıkıldım cnm kımseye guvenmemelıyız demek kı!

Allah cezasını versin...
Ya fazla bir şey yazmak istemiyorum, gece gece günaha giricem çünkü...

Resimleri ve konuşmayı kaydetmekle akıllıca bir iş yapmışsınız...Hemen dava açın ve yüklü bir miktar tazminat isteyinn..Nafaka ayrı bir olay tabi..
Gözünün yaşına bile bakmayın böyle adi kişiliklerin..

Umarım böyle birini affetmemişsinizdir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…