Aldatıldım :( bunu haketmedim içim acıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaşadığım evlilikte varsayımlar üzerinden hareket etmek gereksiz bir tavır... belki daha önce de yaptı ilk değildi yada belki devam edecekti belki sonrasıda gelir gibi fikirler yürüterek varsayımlar üzerinde kendimi yıpratmak işe yaramaz sadece fitilimi ateşler... ben yaşadığım gördüğüm olaylardan yola çıkarak karar verme taraftarıyım ve neticesinde bunu şüphelerimle değil delillerimle sundum avukata...

Sana şunu diyebilirim ki yapan inan bi daha yapar ...hele ki affet bi dön evet adam akıllandı de yeminler etti güvenmeyi denicem de en fazla 1 ay sürer tekrar aynı şeyleri yaşarsın ilk düşüneceği bu bi kere döndü ya tamam yaparım bi daha yeminler eder geri getiririm nasıl olsa ya lütfen kararlı ol ne karar verirsen ver ama lütfen kararlı ol aynı şey ablamın başınada geldi ve biz bu tecrübeyi aldatan erkek profilini çok yakından tanıyoruz sakın dönme...

Dik ve kararlı durşundan dolayı tebrik ediyorum.

Erkekler aldatma karşılığı affa o kadar alışmış ki, aksi durumda şok geçiriliyorlar.

Hemcinslerimiz için klasik laftır yuva yıkmak kolay mı ? Bende hep derim ki 2 taraftan biri aldatıyorsa onun adı halen yuva mıdır ?

Sadece ve sadece diyeceğim herşeyi kanunla bağlayarak boşa. Hiçbir şey için lafa söze asla güvenme.

Hakkında hayırlısı olsun.

Ne affeden kadın onursuz ne boşanan kadının bencil olduğunu düşünüyorum bu tercih meselesi imkan meselesi kimse kimseyi suçlamamalı... eşimin bizden başka iki aile daha bakacak durumu var geliri iyi bu yüzden ben eşimi evden göndermek istedim zaten evliliğimiz boyunca yani 12 yıllık bu süreçte maddi sorumluluklar hiç bir zaman benim üstümde olmamıştı...

eşin için ya da diğer kadın için söyleyecek fazla bir şey yok,Allah bunu yanlarına bırakmaz elbet...

sen kararını vermişsin umarım bu süreci en az hasarla atlatırsın ve herşey senin için çok güzel olur..şu anda kafanda ne tür sorular olduğunu biliyorum; neden ben,ona ne yaptım,neyimiz tam değildi de bunu dışarda aradı vb...sorular var kafanda ama inan bunların cevabı yok..eğer bir adam aldatmaya karar vermişse bunun nedeni niçini yoktur dünyanın en mükemmel kadını ol yine yapar yapacağını.

hakkında hayırlısı olsun..

11yıllık hemde Kimsenin basına gelmez diye bisi yok demek ki her an hersey olabilir . Siz en güzelini yapmışsınız sakın taviz vermeyin.. hemde 2 cocuguna yapan bi insan bu ya Allahım şaşırtmasın kimseyi :26: Allah sabır versin hayırlısı buymuş demek ki ...

Aldatmasının nedeni yokmuş zaten öyle diyor beyfendi sorun bende neden yaptım inan bilmiyorum sende bir problem yok doktora gidelim evlilik terapistine gidelim bir daha dene beniv ama yeterki bir şans daha ver yeni bir sayfa açalım gibi şeyler söylüyor ama çok geç keşke aldatmaya meyil ettiği anda yardıma ihtiyacım var deseydi hazmedemiyorum aptal yerine koyulmayı... aldattığını öğrenmeden bir gün öncesi akşam tartıştık başka biri mi var varsa söyle bileyim nihayetinde insanız başka birine aşık olabilirsin dedim... yemin etti bana başkası yok diye ertesi gün bunu öğrenince o kadınla duygusal yada fiziksel bir bağım yok sadece muhabbet ettik bir ay sürdü sonra bitirdim yaptığımın yanlış olduğunu anladım sen öğrenmeden önce bitti diyor tabi bu söylediklerinin benim için bir önemi yok sonuçta 1 ay konuşulmuş mesajlaşılmış yani...

genelde ihanet konularına cevap yazamıyorum, çünkü içim acıyor elim gitmiyor birşey yazmaya.. ama senin konunda acaba bir şans daha versen diye düşünmedim de değil.. sonuçta belli ki boşanabilecek maddi-manevi olanaklara sahipsin, gururunun ne kadar incindiğini anlayabiliyorum, acaba bir süre uzak kalıp, kafanı toparladıktan sonra bir kere daha denemeyi düşünebilir misin?

bazi arkadaslar bunun affedilebilecek birsey oldugunu cunku fiziksel olarak yakinlasmamislar demis. siz boyle birsey yapmis olsaydiniz kocaniz sizi affedermiydi ? dusunup tasindiktan sonra bir sans daha vermeli zaten fiziksel olarak yakinlasmamislar cocuklarimizda var dermiydi? yoksa tepkisi cok farklimi olurdu
ihanette iki tarafinda odemesi gereken bedel ayni olmali nikahta erkege ayri kadina ayri söz verdirmiyorlar.. erkekle kadin farklidir erkek kaldiramaz kadin kaldirabilir demeyelim boyle dusundugumuz icin bu kadar rahat yuzssuzce affedilmeyi bile bekleyebiliyorlar bu kadar rahat aldatabiliyorlar ..

şu yazacağım cümlelere ben bile inanamıyorum ama içimden geçenleri yazmak istiyorum; yaseku evet eşin büyük bir hata yapmış 1ay hiç tanımadığı bilmedği bir kadınla yazışmış seni kandırmış başıma gelse ne yapardım diye düşünüyorum henüz bir cevap veremedim kendime ama 2 çocuğun var eşin deliler gibi pişman ve aldatmanın boyutu da biraz farklı gibi yani bilmiyorum ama acaba bir şans son bir şans versen mi? inan aldatılan çoğu kadın için boşanmalı diyen bu konuda katı olan bir insanım ama senin konunda içimden geçenler bunlar..sadece yazmak istedim..

tabii yine de en doğru kararı sen vereceksin..

Son düzenleme:
aldatılıpta çocuklarıma ne derim babamı neden bıraktın demezler mi gibi arabesk laflar eden kadınlara ders olsun bu tavrın, yahu ne dicen çocuğuna baban beni aldattı boşadım, bu kadar, evlenirken çocuğum mu vardı, evlenmek nasıl benim kararımsa boşanmakta bizzat benim kararım olur, çocukları bahane etmek sadece acizlik bana göre, açıkça deseler gücüm yok kocamı seviyorum o kadına kaptırmak istemiyorum deseler anlıcam ama yok çocuklar stepne
seni çok takdir ettim, görüştüler mi görüşmediker mi, görüşmeyi mi planlıyolardı öncesi var mıydı bu ilk mi son mu diye kendini yemektense bu en iyisi, çünkü kadın unutmaz, olmamış olayları bile kafamızda kurarız oscarlık senaryolar yazarız biz, affedipte ohhh iyiki affetmişim çok mutluyum diyen kadın yoktur bence, sürekli bi telefon karıştırma izleme takip halindedir bi koku bi leke arar

Bu arada ailenin haberleri varmı diye sormuşlar evet ailemin haberi var boşan yada boşanma demiyorlar sonuçta hiç bir aile evladının yuvasının yıkıldığınıda istemez ama yapılanıda hazmedemez benim ailemde öyle işte ama annem çocuklarımı öpüp koklayıp ağlıyor kıyamam size diye...

Konu sahibiyle alakalı değil sadece yazdıklarının bana düşündürdüğü şu.

KK da okuyoruz kadınlar ergen çocuk kontrol eder gibi eşlerinin bilgisayarını, telefonunu, malini, facebook'unu kısaca her birşeyini kurcalıyorlar. Hemde ortada hiçbirşey yokken.

Sonra birşey oluyor ve affediyorlar, ee peki ortada birşey yokken bu kadar kuruntu vardı da, olanı nasıl unutacaksınız. Bu neyin affı, çocuk camı kırdı affediyorsun ?

aynen öyle bende bundan bahsediyorum o yama bi daha dikiş tutmuyo, o yüzden bu tip araştırmalara giren kadınlarada hep şunu söylüyorum: velev ki buldun bişey napacaksın? boşanacakmısın, cevap evetse araştır delilin olsun ama boşanmıcaksan dedektifçilik oynamanın alemi var mı, bilmemek korunaklı bi durumdur bırak bilme
ben evlilikte 1.yılımı daha yeni tamamladım, eşimi 10 senedir tanıyorum, başıma gelebilir gelirse aşkımdan ölmem, yeniden sevilme ihtimalinin peşinden giderim hayatı arabesk filmlere çevirmenin alemi yok bence

cnm senin hayatın senin kararın.. zamanın insanlara ne getireceği neler göstereceği hiç belli olmuyor maalesef.. kimsenin sana boşan veya boşanma demeye hakkı yok bence.. neler yaşadığını en iyi sen bilirsin... bundan sonrası için hakkında hayırlısı olsun.. sen ve çocukların için neresi hayırlıysa, hangi tarafda mutlu olacaksanız, allah yolunuzu, yönünüzü o tarafa çevirsin...

Her kadının duruşu sizin gibi olsa erkekler kolay kolay meyledemez böyle şeylere. Allah yardımcınız olsun.

Beni kaybetme duygusunu yaşamalı canı yanmalı o çocuklarına deli olan bir babaydı onlardan ayrı yaşamayı bensiz olmayı öğrensin bir gaflete düşüp macera peşinde koşup ailesini harcamak ne demek bunun görsün istiyorum!!!

Konunu baştan sona okudum..
Doğru yoldasın canım..
Güçlü kişiliğin için tebrikler...

Aldatmanın sanalı gerçegi olmaz bugun sanalda aldatan yarın gerçek hayatada taşır bu kural degişmez.Senide tebrik ediyorum arkadaşım bu dik duruşundan ötürü çocuklarınla inşallah güzel bir yaşamın olur ve hep mutlu olursunuz.

o zaman bence bir an önce işlemlere başla ki ne kadar kararlı olduğunu anlasın..ayrıca iki tarafılı olarak ailelerinizin tutumu da çok güzel bence..özellikle eşinin ailesi oğullarına gereken cevabı vemişler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…