4 gün önce aldatıldığımı öğrendim o kadar üzgünüm ki benim kocam yapmaz sanıyordum ne kadar aptalmışım nasıl güvendim ona ben... 11 yıllık evliyiz biz 10 yaşında oğlum 8 aylık kızım var ama çocuklar falan umurumda değil boşanmaya karar verdim yapamam ona bir daha kadınlık yapamam benFacebookta bir kadınla tanışmış ve 1 aydır telefonla konuşuyorlarmış kadın başka şehirde ve eşimin evli olduğunu biliyor üstelik eşimden 5 yaş büyük 40 yaşında dul bir kadın telefon kayıtlarından yakaladım önce inkarlar yeminler sonra itiraf... evet benimde evliliğimin bittiğinin resmidir... 4 gündür ağlamaktan helak oldum kızımı emziremiyorum sütüm gelmiyor yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum dağılmış vaziyetteyim dün avukata gittim eşimide çağırdım bayramdan sonra boşanma davamı açıyorum bu arada eşimi evden gönderdim bekar bir arkadaşı var onda kalıyor... kayınvalideme ve kayınpederime durumu anlattım tabi yıkıldılar onlarda çok üzgünler eşimi arayıp saydırmışlar demediklerini bırakmamışlar eşim ne annesine gidebiliyor ne eve gelebiliyor herkes kırmızı kart göstermiş durumda beter olsun Allahından bulsun mübarek Ramazan günü düştüğüm duruma inanamıyorum
Aldatmasının nedeni yokmuş zaten öyle diyor beyfendi sorun bende neden yaptım inan bilmiyorum sende bir problem yok doktora gidelim evlilik terapistine gidelim bir daha dene beniv ama yeterki bir şans daha ver yeni bir sayfa açalım gibi şeyler söylüyor ama çok geç keşke aldatmaya meyil ettiği anda yardıma ihtiyacım var deseydi hazmedemiyorum aptal yerine koyulmayı... aldattığını öğrenmeden bir gün öncesi akşam tartıştık başka biri mi var varsa söyle bileyim nihayetinde insanız başka birine aşık olabilirsin dedim... yemin etti bana başkası yok diye ertesi gün bunu öğrenince o kadınla duygusal yada fiziksel bir bağım yok sadece muhabbet ettik bir ay sürdü sonra bitirdim yaptığımın yanlış olduğunu anladım sen öğrenmeden önce bitti diyor tabi bu söylediklerinin benim için bir önemi yok sonuçta 1 ay konuşulmuş mesajlaşılmış yani...
aldatılıpta çocuklarıma ne derim babamı neden bıraktın demezler mi gibi arabesk laflar eden kadınlara ders olsun bu tavrın, yahu ne dicen çocuğuna baban beni aldattı boşadım, bu kadar, evlenirken çocuğum mu vardı, evlenmek nasıl benim kararımsa boşanmakta bizzat benim kararım olur, çocukları bahane etmek sadece acizlik bana göre, açıkça deseler gücüm yok kocamı seviyorum o kadına kaptırmak istemiyorum deseler anlıcam ama yok çocuklar stepne
seni çok takdir ettim, görüştüler mi görüşmediker mi, görüşmeyi mi planlıyolardı öncesi var mıydı bu ilk mi son mu diye kendini yemektense bu en iyisi, çünkü kadın unutmaz, olmamış olayları bile kafamızda kurarız oscarlık senaryolar yazarız biz, affedipte ohhh iyiki affetmişim çok mutluyum diyen kadın yoktur bence, sürekli bi telefon karıştırma izleme takip halindedir bi koku bi leke arar
Konu sahibiyle alakalı değil sadece yazdıklarının bana düşündürdüğü şu.
KK da okuyoruz kadınlar ergen çocuk kontrol eder gibi eşlerinin bilgisayarını, telefonunu, malini, facebook'unu kısaca her birşeyini kurcalıyorlar. Hemde ortada hiçbirşey yokken.
Sonra birşey oluyor ve affediyorlar, ee peki ortada birşey yokken bu kadar kuruntu vardı da, olanı nasıl unutacaksınız. Bu neyin affı, çocuk camı kırdı affediyorsun ?
Beni kaybetme duygusunu yaşamalı canı yanmalı o çocuklarına deli olan bir babaydı onlardan ayrı yaşamayı bensiz olmayı öğrensin bir gaflete düşüp macera peşinde koşup ailesini harcamak ne demek bunun görsün istiyorum!!!
Beni kaybetme duygusunu yaşamalı canı yanmalı o çocuklarına deli olan bir babaydı onlardan ayrı yaşamayı bensiz olmayı öğrensin bir gaflete düşüp macera peşinde koşup ailesini harcamak ne demek bunun görsün istiyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?