• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim! bunu kimse hak etmez

merhaba

aramıza hoşgeldin

şaka bir yana atlattın mı merak ettim bir ay olmuş nerdeyse benim daha yeni de :)

Kendine her zamankinden daha çok bak, kendini daha çok sev, güven kendine. Hayatın sonu değil insanlar evlatlarını kaybediyor da onun acısına bile zamanla alışabiliyor ki aldatılmak ne kadar kötü de olsa unutulmayacak bir acı değil. Yeniden birini sevebilir, aşık olabilir, çok çok mutlu olabilirsin. Ama acele etme. Gez, toz, kafanı dağıt. Kendine hobiler edin. Spor yap. Her şey geçiyor.

Canım öncelikle evli olup olmadığını yazsaydın ona göre cevaplardık.Yani evli,çoluk çocuk varsa çok zor bi durum Allah yardım etsin ama erkek arkadaşınsa bırak gitsin,ne hali varsa görsün diycem.

aldatildim cok kotuyum nasil atlaticam

çok gecmıs olsun bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal... Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy... Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm kozam nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.. Hee bu arada o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. Asla görüşmüyorlar :41: Oyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! Belki bir ders sınavdı bıze rabbıme dua edıyorum bu sınavı verceğiz.....

Aldatmanin hiç 1 telafisi yk bnce çünkü kadın untmaz hal böle iken d mtlu olnmaz erkeklr yaptklari şeyleri hmn unutuwerir n yazikki... acıyor dedgnle kalırsın sn yuwa bozulmasın dersin d o bozmktn korkmz ewdeki eşyalardan elini degmedgi sey war mi kadının hr şey ona kutsal gbi ama erkek...akşam ewe gelip yatmaya sbh kalkip gtmee programli...bi d hakikaten bu fuarlar seminerler toplantılar alkollü iş yemekleri esegin aklina karpuz kabuğu düşürüyo maalesef. ..aldatlmadm dien kadına inanmiorm bn..fikren d olsa bedenen d olsa 1kez d olsa nieti almiş yapmamş da olsa aldatma aldatmadr...affetmek ck yanlış. .. ama ewliyiz ya yuwa dioruz ya kadın olmak burda zor iste. ..!!!! Türk toplumunda ck zor kadınlık. ...!!!!

Back
X