- Konu Sahibi kirmizigul06
-
canim cok üzüldüm 6 yil az bir zaman degil..
ama zararin neresinden dönersen kardir derler, üzülmemeye calis
bu arada bi sorum olcak, benimde sevgilim tr de ve telefonu dokumanini nasil takip ediosun ögrenebilirmiyim:1hug:
ah et gerisini bırak
görursun ılerde ayrıldıklarını o kız dabunu boynuzlar merak etme.
hiçbirşeye değmezmiş bu yaratık bi müddet üzülürsün sonra unutur gidersin canım sevinmelisin ki bu insanla evlilige kadar gitmemişsiniz önünde çok güzell yıllar olcak tatlım sevip sevilebilceğin insanı tanıdıgında ben bunun için mi üzüldüm diyeceksin ama sen sen ol evleneceğin adam da olsa kendini asla kullandırma ne ondan kontör vs. bekle ne de sen al inşallah çok mutlu olursun canım
haklisin canim. onu dusundugumden yaptim, babasindan laf isitmesin diye zor durumlara gelmesin diye. kendimi zora soktum ona yardim ettim herzaman..ama hakkimi helal etmiyorum ona. isi gucu ras gelmesin surunsun istiyorum. bunu dusundugum icin kendime sasiyorum cunku hickimse icin asla kotu soz soylemedim ama buna beddua ble ediyorum.canimi cok yakti beni enayi yerine koydu. belki alay etti guldu halime senağlama
sen güçlü olcanım o basitliğini gösterdi onun sevgilis oldugunu bile bile araya giren çıyanda basitliğini gösterdi gözyasına değmez bile yaptıgın ettiğin kontör desteğide sadakammış diye düşün belki agır yazıyorum ama öyle enayi durunmuna düştüm diye düşünme sen belli ki insaniyetli bir kızsın bırak kendi rzilleiklerinde bogulsunlar allah böylelerini ne etsin bilmem ki kötükedihüso[/QU
onlari Allaha haval ediyorum, insallah benim cektigimm acilari onlarda ceker hemde daha fazlasini..Allah yanlarina koymaz insallah tek istedigim bu suansenağlama
öncelikle çok üzüldüm canım
ama çok güçlü ol ve öyle görün ona karşı
kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz merak etme..
burda bir sürü kadının yazılarını okuyorum.öyle veya böyle herkes birbirine destek oluyor,birlik oluyor.ama yine de kadının en büyük düşmanı kadın! sevgilisi olan bir erkekle ilgilenebilen yada ilgi gördüğünde karşılık verebilen kadınlar nerde?varsa bu sitede çıksınlar ortaya, vicdanları nasıl rahat ediyor, geceleri nasıl uyuyurlar sormak istiyorum.benim çok canım sıkılıyor böyle ahlaksız insanları düşününce.ooof offff!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?