Aldatıldım canım çok yanıyor

kirmizigul06

mutluyummmmmmmm
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
3.999
1
156
- Yurtdışı
merhaba kizlar,

baskliktada gordugunuz gibi aldatildim ve sevgilim beni terk etti.
6 yillik beraberligimiz bir baskasi icin bitti tamda hayatimizi birlestirmeye az kalmisken(
onu turkiyede tanidim ve cikmaya basladik.buraya gelmek hep korkutuyordu onu yeni bir hayat mucadele urkutuyordu ama son bir yil kesin karar vermisti gelicem insallah ne olursa olsun diyordu. ama iki hafta once beni birakti. ilk gelemeyeceini felan soyledi sorunun oldugunu ertesi gun ise mesaj atti ben baskasini seviyorum..okadar kotu durumdayimki beni enayi yerine koydu. yillarca destek ciktim ona maddi manevi. babasinin eline bakiyordu. onlara muhtac olmasin laf duymasin diye paralar gonderdim kontorlerini aldim, her sikintisiinda yaninda oldum. bunu hak etmemistim. simdi ise birsey yokmus gibi nasil oldugumu sormak icin ariyor ve bana nezaman istersem arayip konusabilecegimizi soyluyor. canim cok yaniyor..beni kandirdi enayi yerine koydu. param yok kontor alamiyorum derdi ama iki gun once kontorde almis ( hala benim aldigim kontoru kullaniyor onunla o kiza mesaj atiyor. telefon dokumunu internetten takip ediyorum hic suphelenmemistim ondan ama beni 1.5 aydir aldatmis, bana ders calisiyorum derken o kizla mesajlasip durmus (kiz beni biliyormus ama hoslanmislar iste birbirlerinden. onlara hakkimi helal etmiyorum, benim hayatimi mahfettiler onlarinda hayalleri yikilsin istiyorum. kafayi yieyecek durumdayim . beddua ediyorum. beraber unuversteye gitme planlari yapiyorlarmis..hayalleri yarim kalsin sinavlari gecemesinlar istiyorum. neyapacagim boyle bilmiyorum. hayata kusmus durumdayim senağlamasenağlama nasil atlatabilecegim ben bu aciyi senağlama

4.5 AY SONRA..............................................

kizlar konunun uzerinden aylar gecti ama ben hala kotuyum..gunlerim beddua etmekle geciyor..
ayrildiktan sonra ogrendimki askerden geldiginde bir hafta konusamamistik kendine tel alacakti ama megerse ozaman amcasinin kiziyla evlenmis..suan 1 yasindada bir kizi var..utanmadan yillarca beni kandirmis otyalamis kavusacagiz oraya gelicem diye...yani essoglu utanmadan hem evlenmis hemde dershanedeki kizla aldatmis beni...sanki normalmis gibi konusmak icin ariyor hala...ankara gazi uni. kazanmis..bence onca aci cekersen onun hayatinin yolunda gitmesi kahrediyor beni..kafayi yiyecegim resmen..gunlerim beddualarla geciyor canim cok yaniyor...ben onu 6 yil beklerken o askerden sonra evlenmis...suan hem evli kizi var ve o dershanedeki buldugu kizla beraber...ikiside ankaraya uni icin gideceklermis...bir insan bukadar adi serefsiz olabilirmi ya...ben nasil atlaticam bu yasadiklarimi..nasil unutucam bu olanlari (((((((( yardim edin kizlar :((((((((

Son düzenleme:
canım uzulmemek elde degıl acını yasayacaksın tabıkı bak sen de dıysun benım kontorumle baskasıyla mesajlasmıyor dıye ıste ne kadar karaktersız oldugunu gordun ..bosveer kımsenın ahı kımsede kalmz hem gelmedıgı de ıyı olmus ;bence kendı ayakları uzerınde duramayan bır adamdan ne hayır gelır kı

Geçmiş olsun. Allah kurtarmış, şükret kurtulduğuna. Hissettiğin canının yanması da en kısa zamanda geçer inş. Allah yardımcın olsun.

canim cok üzüldüm 6 yil az bir zaman degil..
ama zararin neresinden dönersen kardir derler, üzülmemeye calis
bu arada bi sorum olcak, benimde sevgilim tr de ve telefonu dokumanini nasil takip ediosun ögrenebilirmiyim:1hug:

ne kadar üzülme desemde imkansız olduğunu biliyorum inş biran önce unutursun cnm karaktersizin tekiymiş 6 yıl dile kolay allah sabır versinn:1hug:

insallah kizlar. ama okadar kotu durumdayimki, herseyimdi o benim 6 yildir hicbir erkege farkli gozlerle bakmadim. umurunda bile degil. bunu onada soyledim bakarsin artik ben ciktim hayatimdan diyor. duusnmeden edemiyorum kabuslar goruyorum korkuylan yataktan kalkiyorum ve sabaha kadar dusunup duruyorum ben nerede hata yaptim diye.. tek istedigim suan onunda aci cekmesi benden daha fazla caninin yanmasi. o kizlan kurdugu hayallerinin olmamasi (( okadar asiktimki ona, baskasi var demesine ragmen inanmiyordun, ailesi icin birakmak istiyor ama kendini kotuluyor diyordum ona asla toz kondurmazdim,her kavgalarimizda kendimi suclacim...((

canim cok üzüldüm 6 yil az bir zaman degil..
ama zararin neresinden dönersen kardir derler, üzülmemeye calis
bu arada bi sorum olcak, benimde sevgilim tr de ve telefonu dokumanini nasil takip ediosun ögrenebilirmiyim:1hug:

onun vodafone hatti var. nette gunde 10 adet bedava msj atabiliyorsun, onun ici ondan sifresini istemistim oda verdi. ordan detayli bilgilerine bakabiliyorsun.
okadar kormusum iste, elimde sifresi olmasina ragmen hic bakmadim hep guvendim ona (senağlama

cnm cok üzüldüm
bide iyi yönünden düsün
ya evlenseydiniz o zaman aldatsaydi seni
en iyisi baslamadan bitmesi olmus
klasik olcak ama zaman herseyin ilaci
unutursun ins
karsina yeni birisi cikar elbet
geriye dönüp baktiginda bosu bosuna ben bu adama deger vermisim diceksindir
inan bana :teselli:

ah et gerisini bırak
görursun ılerde ayrıldıklarını o kız dabunu boynuzlar merak etme.

umarim oyle olur. benim cektigim acinin daha beterini ceker. ailemi bile kirdim onuun icin. ama dershaneden kizla cikmaya basladi.. beddua ediyorum ama canimin yanmasi gecmiyor hemen aci cekmesini istiyorum, ben gece gunduz aglarken kendimi paralarken o mutlu...gecerdigi her mutlu dakikalari aci olarak donmesini istiyorum ona senağlama

hiçbirşeye değmezmiş bu yaratık bi müddet üzülürsün sonra unutur gidersin canım sevinmelisin ki bu insanla evlilige kadar gitmemişsiniz önünde çok güzell yıllar olcak tatlım sevip sevilebilceğin insanı tanıdıgında ben bunun için mi üzüldüm diyeceksin ama sen sen ol evleneceğin adam da olsa kendini asla kullandırma ne ondan kontör vs. bekle ne de sen al inşallah çok mutlu olursun canım

haklisin canim. onu dusundugumden yaptim, babasindan laf isitmesin diye zor durumlara gelmesin diye. kendimi zora soktum ona yardim ettim herzaman..ama hakkimi helal etmiyorum ona. isi gucu ras gelmesin surunsun istiyorum. bunu dusundugum icin kendime sasiyorum cunku hickimse icin asla kotu soz soylemedim ama buna beddua ble ediyorum.canimi cok yakti beni enayi yerine koydu. belki alay etti guldu halime senağlama

sen güçlü olcanım o basitliğini gösterdi onun sevgilis oldugunu bile bile araya giren çıyanda basitliğini gösterdi gözyasına değmez bile yaptıgın ettiğin kontör desteğide sadakammış diye düşün belki agır yazıyorum ama öyle enayi durunmuna düştüm diye düşünme sen belli ki insaniyetli bir kızsın bırak kendi rzilleiklerinde bogulsunlar allah böylelerini ne etsin bilmem ki kötükedihüso

öncelikle çok üzüldüm canım
ama çok güçlü ol ve öyle görün ona karşı
kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz merak etme..

burda bir sürü kadının yazılarını okuyorum.öyle veya böyle herkes birbirine destek oluyor,birlik oluyor.ama yine de kadının en büyük düşmanı kadın! sevgilisi olan bir erkekle ilgilenebilen yada ilgi gördüğünde karşılık verebilen kadınlar nerde?varsa bu sitede çıksınlar ortaya, vicdanları nasıl rahat ediyor, geceleri nasıl uyuyurlar sormak istiyorum.benim çok canım sıkılıyor böyle ahlaksız insanları düşününce.ooof offff!!!

doğru cümle.

bir de "insana en çok kötülüğü yine kendisi yapar"

bir erkeğe kontoru yok diye niye kontor alırsın ki yıllarca

niye para gönderirsin ki...

bunları yaparak ona sevgini mi ispatlıyorsun. :1ninca:

birine bu kadar iyilik yaparken bakacaksın hak ediyor mu diye..bunu yaparkende kalbini kapatacaksın mantığınla ölçeceksin. hak etmeyen adamlara fazlasını verirsen sonuç hep böyle işte,gelip tepene pislerler:bbo:

Erkek arkadaşım askerdeyken komutanları demişki karınız sizi aldatsa ne yaparsınız? Sevgilim dahil bir grup asker çeker vururum ikisinide demiş. Komutan hepsinin yüzüne bakmış,üzülmüş. Neden diye sormuş? Hepside namusumuzu, gururumuzu kurtarmak için demiş. Peki siz ne yapardınız komutanım demişler. Komutan başını öne eğmiş ve demiş. "Benim yapacağım tek şey ikisininde yüzüne bakıp sizi Allaha havale ediyorum diyip ceketimi alıp çıkmak olurdu..." Hepsi sormuş neden intikamınızı almıyorsunuz diye.. Komutan şunları anlatmaya başlamış. ".Adamın birisi evine birgün erken dönüyor ve karısını yatak odalarında başka bir adamla yakalıyor. Adam bu ikisini o şekilde görünce karısının kendisini aldattığı adama dönüp seni aşağıda bekliyorum biran önce gel lütfen demiş.. Kadınla diğer adam meraktan ve şoktan ne yapacaklarını şaşırmış. Adam aşağıya inmiş ve kadının kocasına neden beni o an orada dövmedin demiş. Adam o kişinin yüzüne bakmış demiş ki: Kim için yapıcam bunu sana? Sence o kadın için değer mi? Madem böyle birşeye tanık oldum, öyleyse karımı al hayrını gör demiş. Aradan 3 yıl geçmiş. Aldatılan adam gazetede bir haber okumuş. Haber şöyleymiş " Aldatılan koca karısını ve karısının sevgilisini öldürüp ömür boyu hapise mahkum oldu. " Bu haber üzerine adam doğruca gazetede bahsi geçen adamı ziyarete gitmiş. Hapiste yatan adam ziyaretcisini karşısında görünce şok geçirmiş. Sen beni nerden buldun diye sormuş. Ziyarete gelen adamsa şöyle dmeiş. " Değdimi elini kana bulamana, o kadın için ömür boyu hapis yatacak olmana? Beni aldattığınız gün neden sana birşey yapmadım sanıyorsun? Çünkü günün birinde senide aldatacağını, seninde beni anlayacağını biliyordum. Bak bana. Şimdi yeniden evlendim ve karımla çok mutluyum. 3 yaşında da bir oğlumuz var. Sense geleceğini bile bile gözünü kapatıp ilerledin o yolda. Şimdi diyeceğim tek şey., geçmiş olsun!
Biraz uzun oldu ama umarım ne demek istediğimi anlamışsındır canım. Allah yukarıda herşeyi görüyor. Herkesin içini biliyor. Sen sadece ona sığın ve ahını üstünden eksik etme. Sen snaıyo musun ki onlar birlikte olmaya devam edecek, mutlu olacaklar? Ben hiç sanmıyorum! Günahsız birinin ahını alan bir kimse gelcekte mutlu olamaz. O kızada helal olsun. Nasıl bir miğde bu? Nasıl bir iğrençlik? O kız da sevgilini aldatır ve sevgilin seni anlar. O zaman kapında köpek olur. Ama o zamana kadar Allahım sana sabır versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…