Aldatıldım canım çok yanıyor

Erkek arkadaşın kaç yaşında üniversite sınavlarına girecek diyorsun 6 yıldır beraberiz diyorsun bir işi gücü varmı? Sen kaç yaşındasın? Biraz sorgu memuru gibi oldum ama bilmedende yorum yapmak istemedim onun için sordum.

süpermiiiişşşş

Aldatan Cezasını buluyor bunu asla unutma şimdi sana kim nederse desin boş geliyor ama zamanla kurtulduna sevineceksin zaman herşeyin ilacı çünkü ilahi adalet yerini buluyor bunuda hiç bir zaman unutma

zaman canım sadece zaman...

aldatılmış olmasam bile 5 yıllık ilişkim bitmişti benimde zamandan başka hiçbirşey geçirmiyor insanın yarasını yara ne kadar büyükse iyileşmesi için o kadar zaman gerekiyor
ama merak etme mutlaka acısı geçiyor yaran daha az sızlıyor ve insan hayatına kaldığı yerden devam ediyor...
sende kaldığın yerden devam et zaman tanı kendine mümkünse onunlada görüşme bence...

Canim yorumun icin cok tesekkur ederim, benimde tek istedigim bu zaten, bana cektirdikleri yanlarina kalmasin. benim icin yaniyor, kabuslar goruyorum ama o gelmis bana o kizla mutlu olduklarini soyluyor...Allaha haal ediyorum onlari suan yasadiklari mutluluk mutsuzluk olarak geri donsun istiyorum...

ben 23 yasindayim.o 27 yasinda, isi gucu yoktu. iki defa liseden sonra unuversite sinavlarina girdi ama basarili olamadi. sonra babasinin yaninda calismaya basladi.sonra askere gitti 15 ay.ozaman kanun vardi 21 yasindan once sevgilini/esini buraya getiremiyordun onuda bekledik.sonra dondu askerden ailesine yardim etti, is felan..gecen yazda bir heves ben yine unuversite sinavina giricem oraya gelsemde disaridan bititririm bu icimde kaldi dedi tamam dedim. bu yaz hollandaya gelecekti. haziranda islemlere baslayacaktik. ama ocak'in 14 beri kizla gece gunduz konusuyormus ve banada yalan soyleyip duruyormus.mart'in 30dada bana mesaj atti olmuyor ayrilmamiz lazim ben oraya gelemem.ertesi gunde mesaj atti ben baskasini seviyorum...

Canım üzülme demesi dile kolay 6 yılını vermişsin emek vermişsin ama zaten bir işe güce sahip olamamış rahatlığa alışmış belkide oraya gelse daha farklı şeyler yaşatacaktı evlendikten sonra bu duyguyu yaşaman daha kötü olurdu bence geçmişe bir sünger çekerek ileriye dönük yaşamaya bak biliyorum bizim için söylemesi kolay insan kolay kolay yediremiyor ihaneti kendine ama erken farkettiğine şükret sende yolunu çiz hiç umursama...

Şu kadarını söylüyorumn bu insan demicem, kişiliksiz mahlukat yaptıklarının cezasını ödeyecek. Canım ben bişey sormak istiyorum sen bu olaydan emin olunca ne dediğin o kişiliksiz mahlukata? Ağzına geleni saydın mı?

Ilk inanmadim canim, mesaj attiginda inanmadim, cunku yillar oncede ayrilir geri devam ederdik yine oyle birsey sandim.ailesi yurtdisina cikmasina karsiydi. ilk ayrilmak istedigindede oyle soyledi ailemi birakamicam oraya gelirsem beni reddederler felan filan. uzulmelerini istemiyorum dedi. ertesi gun konusacaktik dershaneye gidecegi icin konuyu kapatmistik oyle anlastik. ertesi gun mesaj atti baskasini sevdigini ve onun icin bu iliski bittigini. yine inanmadim acidim ona. ailesi icin kendini kotu gosteriyor bana diye. sonra telefonla konustuk ve baskasini sevdigini bir iki aydir o kizdan hoslanmaya basladigini felan soyledi,kendini kotuledi. ama inanmadim.cunku okadar iyi ve vicdanli bir insan olarak tanimistim onu. sadece benim canimi niye yaktin diye bildim. taki gecen hafta telefon dokumunu netten gorene kadar ve kendi gozumle goruncede pismanliklarim basladi iste kendime kizmalarim ona beddua etmelerim.beni aradi gece hafta nasil oldugunu merak ettim diye.ozaman sordum neden kandirdigini yalan soyledigini. birsey soylemedi ondan hoslanmaya baslamis iste, elinde degilmis. ben uzakmisim o yanindaymis.bana beraber unuversiteye gitme hayalleri kurduklarini felan anlatti durdu. oyuzden canim daha cok yaniyor ben ona benimle konusabilmesi icin kontor felan gonderirken o, o kizla mesajlasip duruyormus senağlama Allahindan bulsun insallah.

oyyy kötü olmuş yaa Şimdi bende korktum bizde uzaktayız ya allah sonumuzu hayır etsin. Canım elden ne gelir adam bi şekilde ( pislik herif ) seçim yapmış ama sen sırtını Allaha yasla ve içini ferah tut. Nasıl olsa gün olup kervan dönücek ve senin kapında köpek olucakalsanaalsanasmile

Insallah oyle olur canim, ve bende ona benim cektigim aciyi yasatirim. hayat okadar kotuki..bu yasima kadar hayatimda herkese sadece hep verdim yartim ettim kimseyi ters cevirmedim, ne sekilde olursa olsun kendimi zora sokup onlara yardim ettim, bunu yasamis olmak beni buyuk hayal kirikligina ugratti..insanlara olan guvenim sarsildii. Yaradan Allah benim yasadiklarimi yanlarina birakmaz insallah...
Ve umuyorumki kimse benim yasadiklarimi yasamaz senağlamasenağlama

Insallah sen mutlu olursun canim, benimki insan degilmiskötükedihüso yaptiklarimi hak etmiyormus. ona hakkimi helal etmiyorum zaten, yaptigim hersey haram olsun

cnm çok üzüldüm gerçekten(
sen bunları haketmedin emin ol allaha havale et onları.. çok pişman olucak seni kaybettiği için ama iş işten geçmiş olucak.....bende 4 yıllık bi ilişkim bitti çok zor seni çok iyi anlıyorum bana da ayrılma sebebi olarak hep ailesini gösterdi eminim o da aldatmıştır,bende çok acı çektim yeni yeni kendime geliyorum senin gibi kontorler almalar,maddi yardım etmeler neden yaptık bunları sevdiğimiz güvendiğimiz için....o da benden uzaktı,bende 4 yıl sadıktım ona ama değmezmiş cnm hiçç üzülme rabbim en hayırlısı çıkarsın karşımıza,hayırlı değildi demek ki bizim için böyle düşün bebeğim üzme kendini....

Alma mazlumun ahını ,çıkar aheste aheste...

Halini hatrını sormak için de aramasın bence...Seni daha çok mutsuz etmek için mi arıyor.

Çok mu merak ediyormuş senin nasıl olduğunu,yoksa seni ne duruma düşürdüğünü bir kez daha görüp mutlu olmak için mi arıyor seni hala .

Aradığında cevap verme telefonlarına bence.Hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya devam etmek saçmalık olur çünkü.

canim benim saol dusuncelerin icin. suan oyle dusunuyorum zaten, Allahin sevdigi kuluymusumki evlenmeden cocuk felan olmadan kurtulmus oldumm.Seninde dedigin gibi niye maddi yardim yaptikki, niye onceden farkina varamadik olanlarin..beni kandirmis aldatmis olmasi canimi cok yakiyor ve encokta kizin bile bile devam etmesi, simdi dusunuyorumda beni ozelden cok aradilar ayrilmadan bir hafta once belkide o kizdi arayan..nebilim..Allaha havale ediyorum yaptiklari yanlarina kalmasin benden cok daha aci cekerler insallah diyorum baska birsey demiyorum..senağlama

evet galiba seninde dedigin gibi aci cektigimi gordukce mutlu oluyor, bir insan nasil bukadar terbiyesz vicdansiz olabilirki bilmiyorum..belkide kendini bulunmaz hint kumasi saniyor ve ben bu haldeyken kendini kendi gozunde buyutuyordur....kötükedihüso

Allahim kimsenin basina vermesin, dusmanimin bilesenağlama cunku kizlar inanin canim cok ama cok yaniyor, uyku uyuyamiyorum kabuslar goruyorum. o kizla beraber oldugunu bana gulduklerini alay ettiklerini, korkuyla uyaniyorum ve sabaha kadar donup duruyorum senağlama

inşallah canım emin ol ettiğimiz ah yanlarına kalmıcak, kız aramış olabilir bilemeyiz ,boşver yeni bir sayfa aç kendine,numaranı da değiştirebiliyorsan değiştir cnm....sana hiç ulaşamasın... en azından şöyle düşün şimdiden yüzünü belli etti..itiraf etti..ya ikinizi bi arada daha uzun yıllar götürseydi..senin canını daha çok yakardı bu durum....

ben lisede deli divane aşık olduğum erkeğin arkasından 4 yıl ağladım.ünivs.de kimseyle çıkmadım ömrümce unutamam diyodum.aldatmıştı üstelik.ama şimdi başkasıyla nişanlıyım vee çook mutluyum.onun için ağladığım günlere de pişman değilim.gözyaşı bana değer kattı

Vayyy terbiyesiz şerefsizin önde gideni yaaa....
Üzülmemek elde değil tabi,sen o kadar fedakarlık yap,sonra sonucu bu olsun...
O çıktığı kıza da helal olsun yani seni bile bile girmiş bu işe...

Sen merak etme,yaptığı adaletsizlik onun mutlu olmasına engel olacaktır.
Birini mutsuz ederek başka mutluluk elde edilmez...

gerçekten öle canım acılar olgunlaştırıyor insanı...
sevindim senin adına mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…