- Konu Sahibi kirmizigul06
-
Erkek arkadaşım askerdeyken komutanları demişki karınız sizi aldatsa ne yaparsınız? Sevgilim dahil bir grup asker çeker vururum ikisinide demiş. Komutan hepsinin yüzüne bakmış,üzülmüş. Neden diye sormuş? Hepside namusumuzu, gururumuzu kurtarmak için demiş. Peki siz ne yapardınız komutanım demişler. Komutan başını öne eğmiş ve demiş. "Benim yapacağım tek şey ikisininde yüzüne bakıp sizi Allaha havale ediyorum diyip ceketimi alıp çıkmak olurdu..." Hepsi sormuş neden intikamınızı almıyorsunuz diye.. Komutan şunları anlatmaya başlamış. ".Adamın birisi evine birgün erken dönüyor ve karısını yatak odalarında başka bir adamla yakalıyor. Adam bu ikisini o şekilde görünce karısının kendisini aldattığı adama dönüp seni aşağıda bekliyorum biran önce gel lütfen demiş.. Kadınla diğer adam meraktan ve şoktan ne yapacaklarını şaşırmış. Adam aşağıya inmiş ve kadının kocasına neden beni o an orada dövmedin demiş. Adam o kişinin yüzüne bakmış demiş ki: Kim için yapıcam bunu sana? Sence o kadın için değer mi? Madem böyle birşeye tanık oldum, öyleyse karımı al hayrını gör demiş. Aradan 3 yıl geçmiş. Aldatılan adam gazetede bir haber okumuş. Haber şöyleymiş " Aldatılan koca karısını ve karısının sevgilisini öldürüp ömür boyu hapise mahkum oldu. " Bu haber üzerine adam doğruca gazetede bahsi geçen adamı ziyarete gitmiş. Hapiste yatan adam ziyaretcisini karşısında görünce şok geçirmiş. Sen beni nerden buldun diye sormuş. Ziyarete gelen adamsa şöyle dmeiş. " Değdimi elini kana bulamana, o kadın için ömür boyu hapis yatacak olmana? Beni aldattığınız gün neden sana birşey yapmadım sanıyorsun? Çünkü günün birinde senide aldatacağını, seninde beni anlayacağını biliyordum. Bak bana. Şimdi yeniden evlendim ve karımla çok mutluyum. 3 yaşında da bir oğlumuz var. Sense geleceğini bile bile gözünü kapatıp ilerledin o yolda. Şimdi diyeceğim tek şey., geçmiş olsun!
Biraz uzun oldu ama umarım ne demek istediğimi anlamışsındır canım. Allah yukarıda herşeyi görüyor. Herkesin içini biliyor. Sen sadece ona sığın ve ahını üstünden eksik etme. Sen snaıyo musun ki onlar birlikte olmaya devam edecek, mutlu olacaklar? Ben hiç sanmıyorum! Günahsız birinin ahını alan bir kimse gelcekte mutlu olamaz. O kızada helal olsun. Nasıl bir miğde bu? Nasıl bir iğrençlik? O kız da sevgilini aldatır ve sevgilin seni anlar. O zaman kapında köpek olur. Ama o zamana kadar Allahım sana sabır versin canım.
Erkek arkadaşım askerdeyken komutanları demişki karınız sizi aldatsa ne yaparsınız? Sevgilim dahil bir grup asker çeker vururum ikisinide demiş. Komutan hepsinin yüzüne bakmış,üzülmüş. Neden diye sormuş? Hepside namusumuzu, gururumuzu kurtarmak için demiş. Peki siz ne yapardınız komutanım demişler. Komutan başını öne eğmiş ve demiş. "Benim yapacağım tek şey ikisininde yüzüne bakıp sizi Allaha havale ediyorum diyip ceketimi alıp çıkmak olurdu..." Hepsi sormuş neden intikamınızı almıyorsunuz diye.. Komutan şunları anlatmaya başlamış. ".Adamın birisi evine birgün erken dönüyor ve karısını yatak odalarında başka bir adamla yakalıyor. Adam bu ikisini o şekilde görünce karısının kendisini aldattığı adama dönüp seni aşağıda bekliyorum biran önce gel lütfen demiş.. Kadınla diğer adam meraktan ve şoktan ne yapacaklarını şaşırmış. Adam aşağıya inmiş ve kadının kocasına neden beni o an orada dövmedin demiş. Adam o kişinin yüzüne bakmış demiş ki: Kim için yapıcam bunu sana? Sence o kadın için değer mi? Madem böyle birşeye tanık oldum, öyleyse karımı al hayrını gör demiş. Aradan 3 yıl geçmiş. Aldatılan adam gazetede bir haber okumuş. Haber şöyleymiş " Aldatılan koca karısını ve karısının sevgilisini öldürüp ömür boyu hapise mahkum oldu. " Bu haber üzerine adam doğruca gazetede bahsi geçen adamı ziyarete gitmiş. Hapiste yatan adam ziyaretcisini karşısında görünce şok geçirmiş. Sen beni nerden buldun diye sormuş. Ziyarete gelen adamsa şöyle dmeiş. " Değdimi elini kana bulamana, o kadın için ömür boyu hapis yatacak olmana? Beni aldattığınız gün neden sana birşey yapmadım sanıyorsun? Çünkü günün birinde senide aldatacağını, seninde beni anlayacağını biliyordum. Bak bana. Şimdi yeniden evlendim ve karımla çok mutluyum. 3 yaşında da bir oğlumuz var. Sense geleceğini bile bile gözünü kapatıp ilerledin o yolda. Şimdi diyeceğim tek şey., geçmiş olsun!
Biraz uzun oldu ama umarım ne demek istediğimi anlamışsındır canım. Allah yukarıda herşeyi görüyor. Herkesin içini biliyor. Sen sadece ona sığın ve ahını üstünden eksik etme. Sen snaıyo musun ki onlar birlikte olmaya devam edecek, mutlu olacaklar? Ben hiç sanmıyorum! Günahsız birinin ahını alan bir kimse gelcekte mutlu olamaz. O kızada helal olsun. Nasıl bir miğde bu? Nasıl bir iğrençlik? O kız da sevgilini aldatır ve sevgilin seni anlar. O zaman kapında köpek olur. Ama o zamana kadar Allahım sana sabır versin canım.
Erkek arkadaşın kaç yaşında üniversite sınavlarına girecek diyorsun 6 yıldır beraberiz diyorsun bir işi gücü varmı? Sen kaç yaşındasın? Biraz sorgu memuru gibi oldum ama bilmedende yorum yapmak istemedim onun için sordum.
ben 23 yasindayim.o 27 yasinda, isi gucu yoktu. iki defa liseden sonra unuversite sinavlarina girdi ama basarili olamadi. sonra babasinin yaninda calismaya basladi.sonra askere gitti 15 ay.ozaman kanun vardi 21 yasindan once sevgilini/esini buraya getiremiyordun onuda bekledik.sonra dondu askerden ailesine yardim etti, is felan..gecen yazda bir heves ben yine unuversite sinavina giricem oraya gelsemde disaridan bititririm bu icimde kaldi dedi tamam dedim. bu yaz hollandaya gelecekti. haziranda islemlere baslayacaktik. ama ocak'in 14 beri kizla gece gunduz konusuyormus ve banada yalan soyleyip duruyormus.mart'in 30dada bana mesaj atti olmuyor ayrilmamiz lazim ben oraya gelemem.ertesi gunde mesaj atti ben baskasini seviyorum...
Şu kadarını söylüyorumn bu insan demicem, kişiliksiz mahlukat yaptıklarının cezasını ödeyecek. Canım ben bişey sormak istiyorum sen bu olaydan emin olunca ne dediğin o kişiliksiz mahlukata? Ağzına geleni saydın mı?
oyyy kötü olmuş yaaŞimdi bende korktum bizde uzaktayız ya allah sonumuzu hayır etsin. Canım elden ne gelir adam bi şekilde ( pislik herif ) seçim yapmış ama sen sırtını Allaha yasla ve içini ferah tut. Nasıl olsa gün olup kervan dönücek ve senin kapında köpek olucakalsanaalsanasmile
cnm çok üzüldüm gerçekten(
sen bunları haketmedin emin ol allaha havale et onları.. çok pişman olucak seni kaybettiği için ama iş işten geçmiş olucak.....bende 4 yıllık bi ilişkim bitti çok zor seni çok iyi anlıyorum bana da ayrılma sebebi olarak hep ailesini gösterdi eminim o da aldatmıştır,bende çok acı çektim yeni yeni kendime geliyorum senin gibi kontorler almalar,maddi yardım etmeler neden yaptık bunları sevdiğimiz güvendiğimiz için....o da benden uzaktı,bende 4 yıl sadıktım ona ama değmezmiş cnm hiçç üzülme rabbim en hayırlısı çıkarsın karşımıza,hayırlı değildi demek ki bizim için böyle düşün bebeğim üzme kendini....
Alma mazlumun ahını ,çıkar aheste aheste...
Halini hatrını sormak için de aramasın bence...Seni daha çok mutsuz etmek için mi arıyor.
Çok mu merak ediyormuş senin nasıl olduğunu,yoksa seni ne duruma düşürdüğünü bir kez daha görüp mutlu olmak için mi arıyor seni hala .
Aradığında cevap verme telefonlarına bence.Hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya devam etmek saçmalık olur çünkü.
canim benim saol dusuncelerin icin. suan oyle dusunuyorum zaten, Allahin sevdigi kuluymusumki evlenmeden cocuk felan olmadan kurtulmus oldumm.Seninde dedigin gibi niye maddi yardim yaptikki, niye onceden farkina varamadik olanlarin..beni kandirmis aldatmis olmasi canimi cok yakiyor ve encokta kizin bile bile devam etmesi, simdi dusunuyorumda beni ozelden cok aradilar ayrilmadan bir hafta once belkide o kizdi arayan..nebilim..Allaha havale ediyorum yaptiklari yanlarina kalmasin benden cok daha aci cekerler insallah diyorum baska birsey demiyorum..senağlama
ben lisede deli divane aşık olduğum erkeğin arkasından 4 yıl ağladım.ünivs.de kimseyle çıkmadım ömrümce unutamam diyodum.aldatmıştı üstelik.ama şimdi başkasıyla nişanlıyım vee çook mutluyum.onun için ağladığım günlere de pişman değilim.gözyaşı bana değer kattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?