• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım canım çok yanıyor

ben olsam asla erkek arkadaşıma para yedirmem kendi çalışsın çok gerekse nedemek ya kıs arkadasının parasını yemesi siz tavizi başta vermişiniz ve altı yıl kullanılmısınız.inşallah bu dönemi çabuk atlatırsınız bidahada böyle hatalara düşmessiniz

Evet canim kesinlikle arama ve yazma. Sen kendini kapatinca yuzde yuz o sana ulasmaya calisacak ama sakin karsilik verme, birak kendi kendini yesin bitirsin. Elin karaktersiz adamini salla gitsin, 5 para etmez insanlara heba mi edeceksin omrunu, degil omur 1 gun bile harcamani haketmiyor.
Zaman zaman sen de farkinda olmadan onu affetmek icin gerekceler arayacaksin bu donemde, zayiflayacagin anlar olacak, ne pahasina olursa olsun onu geri istedigini dusundugun anlar olacak, iste boyle anlarda guclu ol ve ilgini baska seylere kaydir. Yaz da geliyor eve kapanma, cik, bol oksijen insana hep daha iyi hissettirir. Hatta sana yazdiklarimi tekrardan oku arada bir olur mu :kahve:

Yakinda hersey eskisinden cooook daha guzel olacak, sen bile sasiracaksin bak :lepi:hihoyyyt:lepi:

saol canim, sozlerin okadar iyi geldiki Allah senden ve obur kizlardan razi olsun. artik ona donmem mumkun degil o donse dahi. cunku yasadigimi cektigim aciyi bir ben biliyorum birde Allah. ama sunu istiyorum hala, pisman olsun donsun ve ben onu reddedip ona aci cektireyim.belki aldatilmis olmak bukadar bana intikam alma istegi veriyor bilmiyorum. ama onunda aci cektigini surundugunu goremeyi cok istiyorumsenağlamasenağlama

Bu istegin kesinlikle cok dogal ve su an icin cok da normal canim. Tabii ki su an hirslisin, ofkelisin ve aci ceksin, surunsun, pisman olsun istiyorsun. Senin yerinde kim olsa aynisini dusunur. Ama merak etme bu olacak, pismanliktan delirecek... Hem de sen saglayacaksin bunu. Nasil mi, daha once de soyledigim gibi, birincisi onunla iletisimi keserek (neye ugradigini sasiracak cunku o geri donup donup yarattigi enkazi gorerek tatmin olmak istiyor, insan goremedigi seyi gozunde cok buyutur, sana ulasamayinca kendi icinde patlayacak o yaptigi pislik, gitgide merak ve pismanlik ile kafayi yiyecek), ikincisi de kendini dustugun yerden kaldirip cok daha yukseklere cikararak (O seni dustun ve kalkamazsin saniyor cunku). Hani sana ilk mesajda yazmistim ya, onun dusmesi ile degil senin yukselmen ile uste cikabilirsin ancak. Su anda gidip onu tutup dusurmen senin elinde olan bisey degil, bu durumda neyi yapabiliyosan onu yapacaksin, yani kendini yuksege tasiyacaksinguclubacismile Hiiic merak etme, ilahi adalet tikir tikir isliyor, herkes ektigini biciyor zerre kadar suphen olmasin, coook ornegini gordum, kimsenin yaptigi yanina kalmiyor aslaa.s Ama sen simdi sadece onune bak ve kendini simart, kendine iyi ve olumlu seyler yap tatlim. Aglayacagin yerde git makyaj yap mesela, giyin suslen, guzellesbayanssulusmile Bir suru baska sey yapabilirsin, bunlar ornek sadece, amac kendini iyi bir konuma tasimak... Zaten zamanla bu yikici ofken kendi kendine azalacak garanti veriyorum sana. O zaman onun dustugu kotu durumlari duydugunda (ki emin ol dusecek ve sen duyacaksin) amaaaan banane diyecek bir konumda olacaksin sen, kolunda seni hakeden, durust, insan gibi insan bir adam olacak o zaman, ve geriye donup bakmayacaksin bile. :umursamaz: O gelecekteki sevgiline simdiden hazirlanmaya bak sen o yuzden :sm_cool:

Bu istegin kesinlikle cok dogal ve su an icin cok da normal canim. Tabii ki su an hirslisin, ofkelisin ve aci ceksin, surunsun, pisman olsun istiyorsun. Senin yerinde kim olsa aynisini dusunur. Ama merak etme bu olacak, pismanliktan delirecek... Hem de sen saglayacaksin bunu. Nasil mi, daha once de soyledigim gibi, birincisi onunla iletisimi keserek (neye ugradigini sasiracak cunku o geri donup donup yarattigi enkazi gorerek tatmin olmak istiyor, insan goremedigi seyi gozunde cok buyutur, sana ulasamayinca kendi icinde patlayacak o yaptigi pislik, gitgide merak ve pismanlik ile kafayi yiyecek), ikincisi de kendini dustugun yerden kaldirip cok daha yukseklere cikararak (O seni dustun ve kalkamazsin saniyor cunku). Hani sana ilk mesajda yazmistim ya, onun dusmesi ile degil senin yukselmen ile uste cikabilirsin ancak. Su anda gidip onu tutup dusurmen senin elinde olan bisey degil, bu durumda neyi yapabiliyosan onu yapacaksin, yani kendini yuksege tasiyacaksinguclubacismile Hiiic merak etme, ilahi adalet tikir tikir isliyor, herkes ektigini biciyor zerre kadar suphen olmasin, coook ornegini gordum, kimsenin yaptigi yanina kalmiyor aslaa.s Ama sen simdi sadece onune bak ve kendini simart, kendine iyi ve olumlu seyler yap tatlim. Aglayacagin yerde git makyaj yap mesela, giyin suslen, guzellesbayanssulusmile Bir suru baska sey yapabilirsin, bunlar ornek sadece, amac kendini iyi bir konuma tasimak... Zaten zamanla bu yikici ofken kendi kendine azalacak garanti veriyorum sana. O zaman onun dustugu kotu durumlari duydugunda (ki emin ol dusecek ve sen duyacaksin) amaaaan banane diyecek bir konumda olacaksin sen, kolunda seni hakeden, durust, insan gibi insan bir adam olacak o zaman, ve geriye donup bakmayacaksin bile. :umursamaz: O gelecekteki sevgiline simdiden hazirlanmaya bak sen o yuzden :sm_cool:

canım ne kadar güzel moral vermissin bende yazın böyle bi depresyon dönemi geçirmiştim ama ilahi adalet gerçeken işliyor ve çoooook güzel günler gelecek senin haberin yok tatlım bak bizde yanındyız:enbuyukkk:bu arada değinmeden edemıycem kızın senden haberi varmıs nasıl bir yaratık o ya?yarın o çocuk onada aynısını yapcak eminim ne yaparsan onu biçersin.ne kadar yanılıyor insanoğlu hep benim basıma gelmez demekle oysa hersey insnlar için

canım ne kadar güzel moral vermissin bende yazın böyle bi depresyon dönemi geçirmiştim ama ilahi adalet gerçeken işliyor ve çoooook güzel günler gelecek senin haberin yok tatlım bak bizde yanındyız:enbuyukkk:bu arada değinmeden edemıycem kızın senden haberi varmıs nasıl bir yaratık o ya?yarın o çocuk onada aynısını yapcak eminim ne yaparsan onu biçersin.ne kadar yanılıyor insanoğlu hep benim basıma gelmez demekle oysa hersey insnlar için

evet puskut derdime cok iyi derman oluyor. saolsun.

sende saol canim. iyiki siz varsiniz. ilk hafta kafayi yiyordum suan biraz sakinim, sanki bir yere carpmisim ve sersem gibi hissediyorum kendimi..kiz bilmekle kalmadi canim beni defalarca aradida, ozaman anlamamistim am suan onun olduguna yuzdeyuz eminim..nekadar namussuz vicdansiz bir insanmiskötükedihüso

kizlar dun aksam 9da mesaj atmis, ne yapiyorsun nasil gidiyor diye :( benimle enson konustugunda benim icin hala degerlisin arkadasimsin artik demisti..herhalde bu yasandi bitti ama konusmaya devam edecegiz saniyor, hicbirsey olmamis gibi kötükedihüso:oklava:

Haahh bak iste gordun mu bitanem, napiyosun diye mesaj atiyo sana, istiyo ki ona agla, aci cektigini soyle, ne olur don bana diye yalvar ve onu tatmin et!!! Dusunsene bi kere, adama sorarlar, madem ki gittin baskasindan hoslandin, su anda da onla berabersin, eeee ne demeye geride kalanin ne yaptigini merak ediyorsun?? Yasasana askini, neden geriye bakiyosun cok mutluysan?? Iste sana hep soyledigim sebepler yuzunden. Onu ac bir canavar gibi dusun tatlim, bu canavar senin acilarin ve duygularinla besleniyor, aciktigi an sana boyle mesaj atacak veya telefon edecek, onun yoklugunda senin nasil kotu durumda oldugunu gorecek ve rahatlayacak cunku egosu tatmin olacak. Kendini fasulye gibi nimetten sayip, vazgecilmez bi adamim falan sanacak! Goruyor musun, zerre kadar mutlu degilll! Mutlu insan geriye donup bakmaz, sectigi yolda ilerler. Ama o mutlu olmak icin senin aci cektigini gormek istiyor, onu mutlu etme tatlim sakinnnn yasakkelime, insallah cevap yazmamissindir dunden beri. Asla ama asla cevap verme. Hani "senle konusmak istemiyorum" falan gibi bisey bile yazma, senden hicbir haber alamasin, kendi pis dunyasinda pis kompleksleriyle savassin dursun, sen de dogru olani yapmanin keyfini sur ve bekle, kazanan sen olacaksinn :teytey:

Tatlim bu arada ben ozel mesaj yazamiyormusum daha, 50 msg siniri yuzunden. Ben de oraya yazdigimi buraya tasiyayim dedim, okumus ol istedimyerimseniben

Canim benim,donup donup tekrar oku yazdiklarimi, inan hepsi dogru, tecrubeyle sabit, hepimiz gectik bu yollardan:) Hepsi bir bir olacak, yeter ki su donemi kazasiz atlat, dediklerimi yap, onu tatmin etme, sonunda sen kazanacaksin. Hayatim, neden onlarin mesajlasmalarini takip ediyosun hala? Zaten birlikteler, zaten sana yapacaklarini yapmislar, bu saatten sonra mesajlasmasalar ne olur mesajlassalar ne olur? Sen o mesajlari takip ederek sadece kendine yeni acilar yukluyosun, beni dinlersen takip etmeyi birak. Insan birseyi surekli yapmayi birakinca kisa bir sure sonra unutuyor, aklina bile gelmiyor, ama sen devamli o mesajlara bakarsan kendine unutmak icin izin vermek yerine aksine kendine aci veriyorsun, neden? Cektigin yetmedi mi? Acma bakma mesajlasmislar mi diye. Bosver, adam seni aldatti terketti daha otesi var mi? Mesajlasarak ekstra bisey yapmis olmuyor yani, zaten yapacagi en agir pisligi yapti oyle degil mi tatlim mantikli dusun ve bunu hep tekrarla kendine. Bir de "beni bu kadar cabuk mu unuttu" diye dusunme. Tut ki seni unutmadi, degisen ne olur? Adam alcakca bir baskasina giderek bir serefsizlik yapmis. Bu adam seni unutmasa ne olur, unutsa ne olur? Bir serefsizin seni unutmamis olmasi seni mutlu mu edecekti? Bosverrr, bes para etmeyenin teki icin o hassas kalbini o guzel beynini bile yormaya degmez cok yakinda goreceksin bunu. Ama zor bir donemden geciyorsun bunlari dusunmekte cok haklisin, su an sadece dediklerimi yapmaya calis, yazdiklarimi oku ve oturup uzulme-aglama seanslari yapma kendine, bak herseyin her hastaligin basi uzuntu bitanem. Uzulmeye basladigin an cik disari evde durma, arkadaslarinla gorus, sinemaya git, kitap oku, eglendir ve oyala kendini. Icinden gelmese bile yalanciktan oyalanmaya calis, bak cok ilginc ama bir sure sonra o yalanciktan yaptigin seylerden gercekten keyif almaya baslayacaksin:icecream: Sakin eziyet etme kendine, kendini koru, sahip cik ok? Sevgiler tatlima.s.

Haahh bak iste gordun mu bitanem, napiyosun diye mesaj atiyo sana, istiyo ki ona agla, aci cektigini soyle, ne olur don bana diye yalvar ve onu tatmin et!!! Dusunsene bi kere, adama sorarlar, madem ki gittin baskasindan hoslandin, su anda da onla berabersin, eeee ne demeye geride kalanin ne yaptigini merak ediyorsun?? Yasasana askini, neden geriye bakiyosun cok mutluysan?? Iste sana hep soyledigim sebepler yuzunden. Onu ac bir canavar gibi dusun tatlim, bu canavar senin acilarin ve duygularinla besleniyor, aciktigi an sana boyle mesaj atacak veya telefon edecek, onun yoklugunda senin nasil kotu durumda oldugunu gorecek ve rahatlayacak cunku egosu tatmin olacak. Kendini fasulye gibi nimetten sayip, vazgecilmez bi adamim falan sanacak! Goruyor musun, zerre kadar mutlu degilll! Mutlu insan geriye donup bakmaz, sectigi yolda ilerler. Ama o mutlu olmak icin senin aci cektigini gormek istiyor, onu mutlu etme tatlim sakinnnn yasakkelime, insallah cevap yazmamissindir dunden beri. Asla ama asla cevap verme. Hani "senle konusmak istemiyorum" falan gibi bisey bile yazma, senden hicbir haber alamasin, kendi pis dunyasinda pis kompleksleriyle savassin dursun, sen de dogru olani yapmanin keyfini sur ve bekle, kazanan sen olacaksinn :teytey:

Puskutum canim cok yaniyor. hala mesaj atmadim ona..oda atmadi daha...ama onun hic durmadan kizla beraber oldugunu mesajlastigini gordukce canim cok yaniyyor, bir yandan seviniyorum ha tamam bak mesajlasiyorlar ders calismiyor sinavi kazanaz insallah diye..ama obur turlu cokkkk canim yaniyoorsenağlama okadar cok sevmistim ben onusenağlamasenağlama Allahlarindan bulsunlar...aci ceksinlerrrrrrsenağlama

evet puskut derdime cok iyi derman oluyor. saolsun.

sende saol canim. iyiki siz varsiniz. ilk hafta kafayi yiyordum suan biraz sakinim, sanki bir yere carpmisim ve sersem gibi hissediyorum kendimi..kiz bilmekle kalmadi canim beni defalarca aradida, ozaman anlamamistim am suan onun olduguna yuzdeyuz eminim..nekadar namussuz vicdansiz bir insanmiskötükedihüso

canım benim allah o kadar büyükki sen kendini mesgul edecek seyler bul yavas yavas normale dönecek hayatın.bende çok kötüydüm her an ağlamak istiyordum bir an önce gece olsunda rahat rahat ağlıyım diyordum ama zamanla ağlama krizleri azalıyor uyandığında ilk onu düsünmediğini farkediyorsun VE ALLAH YENİDEN BAŞLAYANLARIN YARDIMCISIDIR.....

kizlar yine mesaj atti bana... bu sefer:

Anlasilan daha benimle gorusmek istemiyosun, dun mesajima cevap yazmadin...
yazmis.

Canim okadar yaniyorki....sadece allahindan bulsun diyorum..biran once aci cektigini gomek istiyorummmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

yazmis.

Canim okadar yaniyorki....sadece allahindan bulsun diyorum..biran once aci cektigini gomek istiyorummmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

sende son bir kez msj at o zaman bu msjları benim sana attığım kontorlerden mi atıyorsun yoksa asalaklık yapacak başka birini mi buldun?'de...

yazmis.

opuyorumnanaktancnm bence hiç muhattap olma onunla...
mesajlarınada cvp verme sakın...:olmaz:

her zaman fedakar olanlar kaybeder.
yine aynı menfaat gözetmeden baştacı edilen bir sevgili ve merhametsiz hain erkek.
kimler yaşamadı ki bunu hala bunu şu gece yaşayan ve beni uykumdan eden çokk çookk yakınım var.
erkeklere üzülmeye değmez ve artık boşanıyorlar sen ayrılmışsın erekedne çok şükür de allah yolunu açık etisn kardeşim

katılıyorum. bu mesaj son mesajın olmalı ama.

Canlarim kizcagiz darbeyi yedikten sonra bikac kez konustu gorustu zaten, tamam onlar sayilir son cevap olarak. Bu karaktersiz yaratik kizin aci cektigini gorup tatmin olmak icin tekrar tekrar yazip ariyor, hosuna gidiyor kizin yandigini gormek. Ne demek yani "anlasilan artik gorusmek istemiyosun", yok bi de gorusmeye devam etseydi senle sen onu aldatip terkedip baskasiyla ask yasarken, nasil bir zihniyet bu:kızgın:

Gulum sen cevap verme bence bitanem, verdin zaten verecegin cevabi daha once. Birak ne hali varsa gorsun, bunun gibisine simarik mi denir haddini bilmez mi yoksa insafsiz mi bilemedim, ayip ya:kızgın:

Back
X