Bu istegin kesinlikle cok dogal ve su an icin cok da normal canim. Tabii ki su an hirslisin, ofkelisin ve aci ceksin, surunsun, pisman olsun istiyorsun. Senin yerinde kim olsa aynisini dusunur. Ama merak etme bu olacak, pismanliktan delirecek... Hem de sen saglayacaksin bunu. Nasil mi, daha once de soyledigim gibi, birincisi onunla iletisimi keserek (neye ugradigini sasiracak cunku o geri donup donup yarattigi enkazi gorerek tatmin olmak istiyor, insan goremedigi seyi gozunde cok buyutur, sana ulasamayinca kendi icinde patlayacak o yaptigi pislik, gitgide merak ve pismanlik ile kafayi yiyecek), ikincisi de kendini dustugun yerden kaldirip cok daha yukseklere cikararak (O seni dustun ve kalkamazsin saniyor cunku). Hani sana ilk mesajda yazmistim ya, onun dusmesi ile degil senin yukselmen ile uste cikabilirsin ancak. Su anda gidip onu tutup dusurmen senin elinde olan bisey degil, bu durumda neyi yapabiliyosan onu yapacaksin, yani kendini yuksege tasiyacaksinguclubacismile Hiiic merak etme, ilahi adalet tikir tikir isliyor, herkes ektigini biciyor zerre kadar suphen olmasin, coook ornegini gordum, kimsenin yaptigi yanina kalmiyor aslaa.s Ama sen simdi sadece onune bak ve kendini simart, kendine iyi ve olumlu seyler yap tatlim. Aglayacagin yerde git makyaj yap mesela, giyin suslen, guzellesbayanssulusmile Bir suru baska sey yapabilirsin, bunlar ornek sadece, amac kendini iyi bir konuma tasimak... Zaten zamanla bu yikici ofken kendi kendine azalacak garanti veriyorum sana. O zaman onun dustugu kotu durumlari duydugunda (ki emin ol dusecek ve sen duyacaksin) amaaaan banane diyecek bir konumda olacaksin sen, kolunda seni hakeden, durust, insan gibi insan bir adam olacak o zaman, ve geriye donup bakmayacaksin bile. :umursamaz: O gelecekteki sevgiline simdiden hazirlanmaya bak sen o yuzden :sm_cool: