Aldatıldım,çok büyük hakarete uğradım..

masaldanbozmakabus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
183
15
118
37
İstanbul
Arkadaslar o kadar kötüyüm ki .. 2 yıllık erkek arkadasım aramızda problem olduğu ama ayrılmadığımız bir dönemde kendine bir sevgili bulmuş.Ben bunu facebook sayfasından öğrendim.Şüphelendiğim bir kız vardı zaten,ve bunu ona sorduğumda,böyle bişey olmadığını,o kızla asla olmayacağını söyledi bana.
Ama kara haber bana geldiğinde deliye döndüm..Bana tek bir açıklama bile yapmadan böyle bir işe girişmiş sadece 4 gün önce konusmuştuk ve hiçbişey olmadığını söylemişti..Hemen ona telefon açıp içimin yangınıyla beddualar edip kapadım.Sonra o kıza face ortamından mesaj attım durumu anlattım..
Utanmaz yaratık hemen aramış adamı,sonra beni arayıp ağza alınmaz hakaretler etti..Bana sen çok yalancısın,adi bir ş.refsizsin ,şizofrensin defol git başımdan ,biz senle bişey yaşamadık,sen kaç günlük insansın dedi..Bırakın hakareti yasadıklarımızı bana dediklerini bile inkar etti..
Telefonu yere tutuyorum konusman bitince kaparsın dedi utanmadan..Beddua ediyorum artık,Allah tez zamanda bana yaptıklarının acısını fitil fitil ondan da çıkarsın diyorum..Ama ruh halim berbat ,hem aldatıldım hem de iki günlük bir insan için hakaretlere uğradım,küfre maruz kaldım..Bana diyor ki ben sana mini etek giyme dedim sen hep giydin,ama takıldığı şuan ki kızın benim eski bir arkadasımla daha geçen hafta cinsel ilişkiye girdiğini biliyorum..Bunu ona da söyledim ,kız inkar etmiş..O kadar saçma sapan bir hal ki ,ben kendimi nasıl toparlayacağım hiç bilmiyorum (

İlişkiniz ne kadar sürdü? Ortada çok çirkin bir durum var. Umarım kendiniz için bir durum analizi, bir özeleştiri yapmışsınızdır.

İlişkiniz ne kadar sürdü? Ortada çok çirkin bir durum var. Umarım kendiniz için bir durum analizi, bir özeleştiri yapmışsınızdır.

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama;bu akıl denen şey başa çok geç geliyor...yani hemen hemen 30 lu yaşlarda...anlattıklarını okuyunca aklıma ilk şu geldi:beni bu kadar üzen birine ne yapardım?şu anki aklımla hiiiiiç düşünmeden onu hayatımdan çıkarırdım..arkama da bir daha asla bakmazdım.ve inan 1 gr dahi üzülmezdim..ama ben olsam işte(((

sen eminim şu anda dağılmış vaziyettesindir,ama bence topla kendini hayatında sana değer vermeyen insanlara yer verme...en önemlisi ne yaparsa yapsın,ki kendini daha da düşürecektir,onun için üzülme değmez...ileride dönüp baktığında"ne kadar çok üzmüşüm kendimi aptal saptal şeylerle diyeceksin"ömrünü eksiltme üzülerek...

bu kadar hakaret ve küfürden sonra bırakın Allahlarından bulsunlar. daha fazla muhattap olmayın......

Yaklaşık iki yıl,22 ay olmuştu .. Bu adam bana sen dur bekle yerinde kımıldama,ben sana gelicem kürkçü dükkanı demiş insandır bana..Ben öğrenmesem belki takılıp edip gelicekti hiçbişey olmamış gibi..Ve bunların hepsini inkar etti telefonda..Ben kıza mesaj atınca da iyice sıkıştı ve hakaret boyutuna getirdi işi..

öncelikle geçmiş olsun tatlım, bir pislikten kurtulmuşsun bence sevinmelisin. erkekler bazen bu denli adileşebiliyor işte buda gerçekten çok üzücü. şuan ne söylesem seni teselli etmez biliyorum ama sen yine de üzülmemeye çalış.. şuan sinirini öfkeni bir kenara bırakıp mantıklıyı düşünmeye çalışmalısın, değmeyecek bir adammış bak görmüş oldun bunun için şükret ve uzak dur. ikisiyle de muhattap olma bana göre bu şuan için en doğrusu olur, daha çok yıpranırsın diğer türlü.

ablacım zararın neresinden dönsen kardır derler, bence bir daha asla arama ararsada açma , bir insana verilebilinecek en büyük cevap ona cevap vermemek, onunla konuşmamaktır..

23 Yasındayım,ilk ilişkim ilk güvendiğimdi,evlenme planı bile yapmıştık..Ama o çok adice davrandı..Benim artık tek istediğim bu yasadığım acının bedelini onunda ödediğini görmek ..

bundan sonra hiçbir şey yapma pisliğe
Allah'tan bulsun
sen bişey yapmadıkça ne pisliğe bulandığını göreceksin adinin

Artık muhattap olmuyorum iki adi yaratıklada.. Belirttiğim gibi tek isteğim bana bu yaşattığının bedelini ödemesini görmek..

23 Yasındayım,ilk ilişkim ilk güvendiğimdi,evlenme planı bile yapmıştık..Ama o çok adice davrandı..Benim artık tek istediğim bu yasadığım acının bedelini onunda ödediğini görmek ..

öder canım merak etme. yarın bir gün aynısı ona da yaparlar. şimdi acı çekmen normal. 2 yıllık bir emek var. sonra ondan kurtulduğuna sevineceksin.

öder canım merak etme. yarın bir gün aynısı ona da yaparlar. şimdi acı çekmen normal. 2 yıllık bir emek var. sonra ondan kurtulduğuna sevineceksin.

Ayaklarıma kapanıp yalvarmasını istiyorum,o an bende o bana ettiği hakaretlerin aynısını ona ediyim ve defolup gitmesini söyliyim istiyorum..

yine mi face ya ne çıkıyorsa ordan çıkmıyormu zaten cnm çok kötü bi durum allah sabır versin işte erkkelrin kalitesi bu kaadr en kısa zamnda atlatır umarım çok mutlu olursun

elbette ödeyecektir, siz bu bedeli ödetmek gibi girişimlere girişmeyin sadece.

Ben artık bi girişimde bulunmam zaten,o telefonda tartışma esnasında o kadar damarıma bastı ki, annesine küfür etmiş bulundum..Ben o lafı kullandıktan sonra o da iyice terbiyesizleşti..İşin garibi ben onu göremeyeyim diye face de engellemişti beni,ertesi gün baktım o takıldığı kız engellemiş beni,ama bu şahıs benim engelimi kaldırmış..Msn den falan da silmemiş..

yine mi face ya ne çıkıyorsa ordan çıkmıyormu zaten cnm çok kötü bi durum allah sabır versin işte erkkelrin kalitesi bu kaadr en kısa zamnda atlatır umarım çok mutlu olursun

Malesef yine face canım..Ben gördüm zaten daha önce orda o kızın buna farklı yanastığını.Sordum hatta ,bana asla olamaz öyle bişey o kızla dedi..
Ben çok mutlu olayım o beter olsun..

Malesef yine face canım..Ben gördüm zaten daha önce orda o kızın buna farklı yanastığını.Sordum hatta ,bana asla olamaz öyle bişey o kızla dedi..
Ben çok mutlu olayım o beter olsun..

ben ne çektiysem katkat benden çeksin de yeter..
Mevlam görüyo.. ben bu bedduayı beni sürekli üzen erkek arkadasıma yaptım sonra kocam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…