- Konu Sahibi masaldanbozmakabus
-
ben ne çektiysem katkat benden çeksin de yeter..
Mevlam görüyo.. ben bu bedduayı beni sürekli üzen erkek arkadasıma yaptım sonra kocam oldu
Bende diyorum,bana yaşattıklarının acısı binlerce kat olarak ondan çıksın diyorum..Ama o kadar burukki içim,ben böyle acı çekerken o mutlu olursa diye çok korkuyorum.
bırak mutlu olsun.. nasılsa sonradan cıkar acısı.. kız baskasıyla ilişkiye girip inkar ettiyse zaten ondan bi halt olmaz.. cokta sürmez ilişkileri..
şuan hisettiklerin çok acıdır muhakkak.. ama bu durumla başa çıkmaya çalışmalısın.. bir zaman sonra geriye dönüp baktığında, uğraştığın vaziyetin ve temasta olduğun o insanın aslında ne kadar küçük olduğunu göreceksin
bir daha da o şahısla muhattap olma, ve ne yaptığını takip etme..
senin sessizliğin ,onun sinirini bozsun ve bozduğuylada kalsın..(asla bir daha konuşmamalısın)
bahsettiğin gibi bir vaziyet varsa, zaten onlardan bir cacık olmaz..
sende biraz bencil ol ve sende kendini düşün canım.. senden daha önemli hiçbir şey olamaz bu hayatta
Dürüst olmayan bir insanla birlikteliğini ne kadar sürdürebilirsinki.Yaptıklarını kendi bile kabul etmiyor.
Seni sevmedi.. O kızı sevmiş diceğim . Ama oda yok insan sevgisinin arkasında durur .Ne senin arkanda durmuş nede onun..
Bence arkana bakmadan git.. Mesaj felanda atma .. Emin ol köpekler gibi pişman olup dönücek sana. Sadece sabret o anı bekle.
Umrunda değilmiş gibi davran arama sorma. Facede mutlu şarkılar paylaş " Hayat her türlü devam eder" hesabı.. Ve sana bir gün pişman olup dönücek
Kaçan kovalnır yani... Döndüğünde sen affedermisin orası sana kalmış...
ben ne çektiysem katkat benden çeksin de yeter..
Mevlam görüyo.. ben bu bedduayı beni sürekli üzen erkek arkadasıma yaptım sonra kocam oldu
Kıza mesaj atman büyük hata olmuş
Sinirliydin ve hıncını çıkartman gerekiyordu
Hatta hepimizde aynı hatayı yapmışızdır
Ama birde bundan sonrası var
Canım beddua etmeyi bırak
Allahından bulsun de ama beddua etme
Bi daha sakın onu arama hemen numaranı değiştir
Onu ve kızı faceden engelle
Ortak arkadaşınız varsa onlarıda engelle bir süre
Bir süre depresif takılırsın
Bi zaman sonra kendinden sıkılırsın , hayata geri dönersin
Ama bundan sonra hiç bir erkeğede güvenmiyeceksin
Hoşgeldin aramıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?