Arkadaşlar, dün akşam eşimi bi kadınla mesajlaşırken yakaladım önce telefonu vermek istemedi ama ısrar ettim aldım okudum hiç hoş olmayan msjlardı birbirlerine üstü çıplak fotoğraf da yollamışlar.. Kadın şehir dışındaymış birbirlerini yakından hiç görmemişler internetten bulmuş eşim numarasını istemiş tamamen sanal ilişkiy miş.. 2 aydır görüşüyolar mış biz 1 buçuk yıldır evliyiz ve ben doğum yapmak üzereyim hamileyim üstelik bebeğimin down sendromlu olma ihtimali var böyle sıkıntılı günlerimizde yaptı bunu bana.. Eşim ona da yalan söylemiş bekar olduğunu ama yakında evleneceğini evlenene kadar görüşeceğini söylemiş. Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı.. Herşeyimi takip et bir daha olmayacak diye yemin etti kurana el bastı bidaha yaparsam kız kardeşiminde kocası aldatsın annemin babamın ölü leşini göreyim dedi... "Ben aynısı yapsaydım sen ne yapardın" diye sorduğumda "sen kadınsın aynı şey değil"dedi...Çok kırıldım yıkıldım hiç beklemiyordum eşimden beni aldatmasını o kadar mutluyduk ki anlatamam birbirimizi çok seviyorduk bana çok ilgili davranıyordu hep. Kocamı o kadar seviyordum ki annem babamdan daha çok... Sabah çiçekçi çaldı kapımı bana çiçek yollamış özür için, birde dünyanın en güzel eşi ve annesine diye not yazmış...
Ben onun hiç bir şeyini eksik de etmedim.. Şimdiden sonra ne yapayım? Boşanamam... Hem Yavrum doğmak üzere hemde akrabada zavallı gözüyle bana bakacaklarına ölürüm daha iyi.. Ama çok soğudum eşimden bütün güvenim gitti ona bu evlilik nasıl devam edecek zerre kadar güvenmiyorum ona ama eskisi gibi sevmek istiyorum onu.. Yapamıyorum... Nasıl davranmalıyım ona.. Lütfen bi akıl moral verin hiç bir yakınıma anlatamıyorumda...
Ben onun hiç bir şeyini eksik de etmedim.. Şimdiden sonra ne yapayım? Boşanamam... Hem Yavrum doğmak üzere hemde akrabada zavallı gözüyle bana bakacaklarına ölürüm daha iyi.. Ama çok soğudum eşimden bütün güvenim gitti ona bu evlilik nasıl devam edecek zerre kadar güvenmiyorum ona ama eskisi gibi sevmek istiyorum onu.. Yapamıyorum... Nasıl davranmalıyım ona.. Lütfen bi akıl moral verin hiç bir yakınıma anlatamıyorumda...