Aldatıldım çok üzgünüm

Bir kere aldatan ikinciyi neden yapmasın ki?
Diğer hatalar için ikinci şansa inanırım ancak aldatılma olayı farklı. Tabi kişinin kendi tercihi.
Eşiniz pişman olmamış, sadece yakalanınca paçaları tutuşmuş okadar. Pişman olan insan yakalanmadan önce yaptığı pisliği bitirirdi.
Çocuğunuz hayırlı olsun, bereketli-mutlu ömrü olsun.

ben de sizlere birşey danışmak istiyorum lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var kimseye söyleyemediğim şeyler bunlar yaklaşık 6 yıl sevgililik sonrası evlendik 2.5 yıllık evliyiz eşimle çok severek evlendik aileler yüzünden problemler yaşadık eşya alınırken vs maddi imkanları olduğu halde ev almadılar kredi çektik çok uzun vadeli neyse sonra ben hamile kaldım doğum yaptım babamın kanser olduğunu öğrendim 20 günlük lohusayken psikolojim çok kötüydü zaten erken doğum yapmıştım yaklaşık bebeğim 50 günlük falanken eşimi sex hikayesi okurken yakaladım dünyam başıma yıkıldı ama sonsuz güvenirdim ben ona o da beni gerçekten çok seviyor bir anlık boşlukmu bilmiyorum ilk defe olduğunu böyle birşeyin çok pişman olduğunu utandığını söylüyor ben onu önceden öyle çok severdimki işteyken özlerdim kıyafetini alır koklayıp uyurdum ama şimdi öyle çok soğudum ki sohbet etmek bile içimden gelmiyor hiç umrumda olmuyor sanırım ben bu şekilde bile olsa aldatılmak ki bence teni tenine değmesine gerek yok birinin düşüncede bitiyor bence herşey çünkü ben onunla herzaman ilgilendim psikolojim iyi değildi biraz bir boşlamakta yapmamalıydı bence affedemiyorum o çok seviyor biliyorum sensiz yapamam bir ömür pişmanlığını yaşıycam diyor ama affedemiyorum ben ünv mezunuyum ekonomik özgürlüğüm var bir bu olaydan dolayı buz gibi oldum ona ne yapıcam bilmiyorum eskisi gibi olmıycak sanki bidaha güvenemiycem boşanmayı düşünüyorum hatta nolur bana bi akıl verin

Arkadaşlar, dün akşam eşimi bi kadınla mesajlaşırken yakaladım önce telefonu vermek istemedi ama ısrar ettim aldım okudum hiç hoş olmayan msjlardı birbirlerine üstü çıplak fotoğraf da yollamışlar.. Kadın şehir dışındaymış birbirlerini yakından hiç görmemişler internetten bulmuş eşim numarasını istemiş tamamen sanal ilişkiy miş.. 2 aydır görüşüyolar mış biz 1 buçuk yıldır evliyiz ve ben doğum yapmak üzereyim hamileyim üstelik bebeğimin down sendromlu olma ihtimali var böyle sıkıntılı günlerimizde yaptı bunu bana.. Eşim ona da yalan söylemiş bekar olduğunu ama yakında evleneceğini evlenene kadar görüşeceğini söylemiş. Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı.. Herşeyimi takip et bir daha olmayacak diye yemin etti kurana el bastı bidaha yaparsam kız kardeşiminde kocası aldatsın annemin babamın ölü leşini göreyim dedi... "Ben aynısı yapsaydım sen ne yapardın" diye sorduğumda "sen kadınsın aynı şey değil"dedi...Çok kırıldım yıkıldım hiç beklemiyordum eşimden beni aldatmasını o kadar mutluyduk ki anlatamam birbirimizi çok seviyorduk bana çok ilgili davranıyordu hep. Kocamı o kadar seviyordum ki annem babamdan daha çok... Sabah çiçekçi çaldı kapımı bana çiçek yollamış özür için, birde dünyanın en güzel eşi ve annesine diye not yazmış...
Ben onun hiç bir şeyini eksik de etmedim.. Şimdiden sonra ne yapayım? Boşanamam... Hem Yavrum doğmak üzere hemde akrabada zavallı gözüyle bana bakacaklarına ölürüm daha iyi.. Ama çok soğudum eşimden bütün güvenim gitti ona bu evlilik nasıl devam edecek zerre kadar güvenmiyorum ona ama eskisi gibi sevmek istiyorum onu.. Yapamıyorum... Nasıl davranmalıyım ona.. Lütfen bi akıl moral verin hiç bir yakınıma anlatamıyorumda...
Aynisi benim basima geldi cicek yolladi bana yalvardi megerse devam etti yazistigiyla vr suan bosaniyorum haberin ola

ben de sizlere birşey danışmak istiyorum lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var kimseye söyleyemediğim şeyler bunlar yaklaşık 6 yıl sevgililik sonrası evlendik 2.5 yıllık evliyiz eşimle çok severek evlendik aileler yüzünden problemler yaşadık eşya alınırken vs maddi imkanları olduğu halde ev almadılar kredi çektik çok uzun vadeli neyse sonra ben hamile kaldım doğum yaptım babamın kanser olduğunu öğrendim 20 günlük lohusayken psikolojim çok kötüydü zaten erken doğum yapmıştım yaklaşık bebeğim 50 günlük falanken eşimi sex hikayesi okurken yakaladım dünyam başıma yıkıldı ama sonsuz güvenirdim ben ona o da beni gerçekten çok seviyor bir anlık boşlukmu bilmiyorum ilk defe olduğunu böyle birşeyin çok pişman olduğunu utandığını söylüyor ben onu önceden öyle çok severdimki işteyken özlerdim kıyafetini alır koklayıp uyurdum ama şimdi öyle çok soğudum ki sohbet etmek bile içimden gelmiyor hiç umrumda olmuyor sanırım ben bu şekilde bile olsa aldatılmak ki bence teni tenine değmesine gerek yok birinin düşüncede bitiyor bence herşey çünkü ben onunla herzaman ilgilendim psikolojim iyi değildi biraz bir boşlamakta yapmamalıydı bence affedemiyorum o çok seviyor biliyorum sensiz yapamam bir ömür pişmanlığını yaşıycam diyor ama affedemiyorum ben ünv mezunuyum ekonomik özgürlüğüm var bir bu olaydan dolayı buz gibi oldum ona ne yapıcam bilmiyorum eskisi gibi olmıycak sanki bidaha güvenemiycem boşanmayı düşünüyorum hatta nolur bana bi akıl verin
Erkeklerin %90 i için sex önemlidir gidip bir kadınla yatmamış, siz hamile iken ve doğum yaptıktan sonra hemen bir şeyler yasayamazsiniz bu da erkeğin psikolojisini de bozar ve daha çok istekli hale gelir.. en fazla 2 hafta dayanabilirler biraz anlayışlı olun, soğumaniza gerek yokki bir çok çift beraber erotik videolar bile izliyor ve bir çok erkek ve kendilerini de tatmin ediyorlar ve sizin Eşiniz sadece sex içerikli bir şey okumuş haksızlık etmeyin lütfen kadın hamile kalınca onun sıkıntısını çekerken erkekte hem eşinin hemde kendini taşımak zorunda kalıyor birbirinizei kırmadan soğumaya baslamadan önce arkadaş gibi konuşmayı deneyin. Lutfen oda bir insan ve siz bir erkeğin durumunu anlayamazsiniz anlamanız için size bunu rahatça detaylı anlatması gerekiyor aynı şekilde erkeklerde bir kadını anlayamaz anlaması için gene rahatça kişinin kendisini anlatması gerekiyor.

ARTIK LÜTFEN HERKESTEN YIKICI DEĞİL YAPICI OLMASINI RİCA EDİYORUM GÜZEL YUREKLERİNİZİ MAHVETMEYİN. YIKMAYA DEĞİL ONARMAYA GIDIN

bebegin icin sevindim ama senin su dusunce tarzin icin cok uzuldum herkes ikinci sansi haketmez helede guveni yerle bir eden yaptigin onca fedakarliga ragmen hamile halinle bunu yasatmasi bana gore asla affedilmez hele ettigi yeminler o kadar komikki guldurdu beni yazik
İkinci şans değil bir şans verdim tekrar yaptığını hissettiğim an terkederim bunu ona da söyledim
O yeminleri ben ettirdim çünkü kendine zarar gelse o kadar üzülmez ailesi kardeşleri anne banasının kılına zarar gelsin ölür kahrolur

Canım geçmiş olsun da sex hikayesi derken? Anlayamadım ben biriylemi yazışıyordu benimki öyle yaptı fotoğraf bile gönderdiler birbirine o yüzden aldattı sayıyorum yaptığını ama seninki karşı tarafta biri yok sanırım aldatmış sayılmaz. Biz ne kadar güveniyoruz bu erkeklere değil mi çok seviyoruz sonra böyle bişyle karşılaşınca dünya başımıza yıkılıyor ama şunu anladım bizde severek evlendik evlilik öncesi 5 yıl beraberdik evlendik çok mutluyduk fln fln... Ama erkek bu ne kadar karısı güzel olsada sevsede gözü dışarı kayıyor...
Boşuna dememişler kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarda erkek 9 aklıyla 1 nefsine dur diyemez diye... Boşanma bence çocuğun var bir şans ver bi daha yaparsa koyarsın kapının önüne

ben sex konusunda hadi anlarımda,eşinde yalanda var,bekarım demiş,bıde ne biçim yemınler öle töve,birde aynı şeymı,kusura bakma bacım ama sığğğğğ bır kocan var,neyse hiç oraya takılmadım da,bebeğin inşallah sağlıklı doğar,bizim yakınada dediler olmadı öle bişey,içini rahat tut,adamı hiç umursama bıle,adam değil

ben sex konusunda hadi anlarımda,eşinde yalanda var,bekarım demiş,bıde ne biçim yemınler öle töve,birde aynı şeymı,kusura bakma bacım ama sığğğğğ bır kocan var,neyse hiç oraya takılmadım da,bebeğin inşallah sağlıklı doğar,bizim yakınada dediler olmadı öle bişey,içini rahat tut,adamı hiç umursama bıle,adam değil
Bebeğim doğdu çok şükür sağlıklı hiç bir şeyi yok

kimse sinanadigi gunahin masumu degildir kardesim.. Rabbim yar be yardimcin olsun inş.. eşinin ayagını dogru yokdan ayırmasın..

Arkadaşlar, dün akşam eşimi bi kadınla mesajlaşırken yakaladım önce telefonu vermek istemedi ama ısrar ettim aldım okudum hiç hoş olmayan msjlardı birbirlerine üstü çıplak fotoğraf da yollamışlar.. Kadın şehir dışındaymış birbirlerini yakından hiç görmemişler internetten bulmuş eşim numarasını istemiş tamamen sanal ilişkiy miş.. 2 aydır görüşüyolar mış biz 1 buçuk yıldır evliyiz ve ben doğum yapmak üzereyim hamileyim üstelik bebeğimin down sendromlu olma ihtimali var böyle sıkıntılı günlerimizde yaptı bunu bana.. Eşim ona da yalan söylemiş bekar olduğunu ama yakında evleneceğini evlenene kadar görüşeceğini söylemiş. Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı.. Herşeyimi takip et bir daha olmayacak diye yemin etti kurana el bastı bidaha yaparsam kız kardeşiminde kocası aldatsın annemin babamın ölü leşini göreyim dedi... "Ben aynısı yapsaydım sen ne yapardın" diye sorduğumda "sen kadınsın aynı şey değil"dedi...Çok kırıldım yıkıldım hiç beklemiyordum eşimden beni aldatmasını o kadar mutluyduk ki anlatamam birbirimizi çok seviyorduk bana çok ilgili davranıyordu hep. Kocamı o kadar seviyordum ki annem babamdan daha çok... Sabah çiçekçi çaldı kapımı bana çiçek yollamış özür için, birde dünyanın en güzel eşi ve annesine diye not yazmış...
Ben onun hiç bir şeyini eksik de etmedim.. Şimdiden sonra ne yapayım? Boşanamam... Hem Yavrum doğmak üzere hemde akrabada zavallı gözüyle bana bakacaklarına ölürüm daha iyi.. Ama çok soğudum eşimden bütün güvenim gitti ona bu evlilik nasıl devam edecek zerre kadar güvenmiyorum ona ama eskisi gibi sevmek istiyorum onu.. Yapamıyorum... Nasıl davranmalıyım ona.. Lütfen bi akıl moral verin hiç bir yakınıma anlatamıyorumda...
Annenden babandan daha cok sevdin oylemi:110:

"Sen kadınsın, aynı şey değil"

Bu cümleden zihniyetini, hala kendini haksız hissetmediğini, tekrar aldatma potansiyelinin bayaaa bi büyük olduğunu anlamadınız mı? Erkek aldatır kadın aldatamaz adlı zehirli zihniyeti çook güzel açıklamış cümle.

Ve sen bu cümleye rağmen devam edeceksin.
Aldatmasından bile daha dehşet verici bir cümle.
Öyle bir cümle ki, içinde ne paragraflar ne zihniyetler barındırıyor. 5 kelime olduğuna bakma, 5 destan çıkar bu cümleden.

Allah yardimcin olsun cnm yasamis biri olarak cok iyi anlıyorum seni cok değişik bi acı cekiyosun elin kolun bağlı gibi hele bide esini seviyosan ona guvenirken böyle biseyi yasatmasi sevgin sanki nefrete dönüşüyor birakamazsanda hemen affetme ettigi yeminlerde hic hos değil kendi ölü lesini ailesi görsün madem bu kadar kolay bu yemin. Arti asla affetmem demeyin benim kadar kati ve keskin düşünüp ölürümde affetmem diyen ben affettim ama kendim icin degil.

Ne demek sen kadinsin aynı sey değil ettigi laflar gerçekten yeminler cok komik ya hele bide hamilesin seni iyice üzmek istemem ama esin bidaha yapacağını sozleriyle belirtmis. Tekrardan Allah sabir versin.

Diyorum ya bir şans verdim onu ister değerlendirir ister yine aynı şeyi yapar ama bir daha böyle bişey yaptığını hissettiğim an terkedeceğimi biliyo delillerim var bütün msjları fotoğraflar... Çocuğumun velayetini de ben alırım hiç de üzülmem artık benim dünyam bebeğim...

Back
X