• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım, evlenme vaadiye kandırıldım daha sayayım mı?

TubaSu_

Kardelen
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
54
0
36
İstanbul
Arkadaşlar bundan önce bir konu daha açmıştım, ama şimdi tekrar açma ihtiyacı duydum kusura bakmayın nolur! Erkek arkadaşım beni en başından beri aldatmış, benimle evlenmeyi düşündüğü, gerçekten sevdiği, yaptığı o merhamet ve sevgi gösterileri hep yalanmış.
Allah'ım ben ne aptalmışım inanmışım bu zamana kadar! yazık, günah değil mi bir kızı o kadar hayallerle sevgi gösterileriyle kendine bağlayıp arkasından kuyusunu kazmak?! Bugün posta kutumu açarken son durum güncellemelerine gözüm ilişti. Sevgilim vardı orada hemen bakmak istedim profiline. Biz buluştuktan ertesi gün bir kızı msnde listesine eklemiş. Özlem kızın adı. Ben huylandım tabi, içim içim yedi ve engel olamayıp o kızı kendi listeme ekledim.Kız hemen oturum açtı tabi, "merhaba" dedim. o da bana: "sen kimsin ki?" dedi. ben de kibarca açıklamamı yaptım. "Nereden tanıdığınızı öğrenebilir miyim acaba?" dedim. Bu seni ilgilendirmez, erkek arkadaşına sor dedi. "biz gayet ciddiyiz, aldatmasına imkan vermiyorum ama sizi de merak ettim" dedim. birşey bilmem gerekiyorsa lütfen söyleyin bana iyilik yapmış olursunuz dedim. Kız benle dalga geçti resmen. " ya sen cahil köhmüsün bee?" dedi bana. ben de hayır tabiki. neden öyle dediniz dedim. Sen de inanıyorsun, yallaaaannnnnn diye yazdı aynen. Sonra da seni siliyorum, erkek arkadaşına sor bunu dedi. Çok üzgünüm. tabi hemen ona da msj attım dayanamayıp, neden böyle yaptın aldattın beni seni çok sevmiştim bunu hakedecek ne yaptım gibisinden bayağı uzun bir yazı yazdım ona da. o da bana aynen şöyle yazmış: Cnm iyimisin noldu neler soyluyorsun sen. Ben ne yaptim ki ne dalga gecmesi ne aldatmasi. Noldu simdi birdenbire? diye yazmış. Sonra da haber alamadım 15 dk falan oluyor.:( Bunlar çok çocukça hareketler, kendimi aptal bir kız gibi hissettim... ama ona güvenirken bazı davranışlarından huylanmam beni bu yola itti. Keşke sormasaydım o kıza ama engel olamadım nefsime. kimse aldatılmayı istemez, ben de istemezdim ama kaderimde bu da varmış. Çok üzgünüm, ne yapayım bundan sonra bana bir akıl verebilir misiniz rica etsem? ne yapayım, ona ne diyeyim? lütfen...beynim durdu resmen, kalbim duracakmış gibi atıyor, ateş bastı. Kalp acısı böyle birşey mi?...:14::14: Bu arada; o kızla konuşuyorlarmış arada. Kızı erkek arkadaşım eklemiş ve kız inanma yalan demesine göre, kızla görüşme amaçları başkaymış! :(( Aksi halde kız neden öyle desin ki? :'((

Son düzenleme:
yanlış anlamanızı istemem ama keşke sevgilinizi dinleseydiniz sanki biraz fevri bir tepki vermişsiniz kızın yalan söylemediği ne malum öncelikle oturp sevgilinizle konuşun anlarsınız mutlaka gözlerinden sizin üstünüze bir kızla daha birlikte olmuş mu diye yaptıysa eğer sözün bittiği noktadır ama elle tutulur bir gerekçe yok ve siz nedensiz acı çekiyorsunuz sevgilinizle yüzyüze konuşmanızı tavsiye edrim başımdan geçen bir olay bu nedenle bu kadar netim

ben aldattığı kısmı tam anlayamadım başka kızı ekledi ve kız abuk sabuk konuştu diye mi bu kanıya vardınız ?

bu durumu sevgiliniz ile konuşmalısınız..ortada pek birşey yok bence belki kız kıskandıgı için yaptı yada baska bir sebep illa aldattı diyemeyiz..

Son düzenleme:
Bir dinleseydin sevgilini,sadece bir kizin lafina bakarak hukum veriyorsan zaten iliskinizde bir problem var demek bence.Once bir dinle,bir aciklamasi varsa tamam,yoksa da zaten biliyorsun canim

Kız neden yalan söylesin ki ama? hem erkek arkadaşımın kız eklediği kesin. Bunu yine de konuşacağım ama onunla.

yanlış anlamanızı istemem ama keşke sevgilinizi dinleseydiniz sanki biraz fevri bir tepki vermişsiniz kızın yalan söylemediği ne malum öncelikle oturp sevgilinizle konuşun anlarsınız mutlaka gözlerinden sizin üstünüze bir kızla daha birlikte olmuş mu diye yaptıysa eğer sözün bittiği noktadır ama elle tutulur bir gerekçe yok ve siz nedensiz acı çekiyorsunuz sevgilinizle yüzyüze konuşmanızı tavsiye edrim başımdan geçen bir olay bu nedenle bu kadar netim

Evet aramadı, sadece kuru bir msj attı.:(
aramadımı sen msj attktan sonra sadece bi msjmı gönderdi orayı anlamadımda?

Başka kızı eklemiş, tanımadığım biri. seni aldatsam bunu açık açık facebookta yapmam, gizlice yaparım demişti.. espriyle karışık.bu kızı da msnde ekleyip facebookta eklemediğini düşününce bu kanıya vardım çünkü facede ilişkisi var diye yazıyor. Kızdan gizlemek içineklememiş olabilir belki..:(
ben aldattığı kısmı tam anlayamadım başka kızı ekledi ve kız abuk sabuk konuştu diye mi bu kanıya vardınız ?

Kız beni tanımıyor ki ama? ben sorunca öyle söyledi. Neden yalan söylesin ki diye düşündüm. :( keşke kız yalan söylese..
bu durumu sevgiliniz ile konuşmalısınız..ortada pek birşey yok bence belki kız kıskandıgı için yaptı yada baska bir sebep illa aldattı diyemeyiz..

bence ortada böyle düşünmenizi tamamıyla gerektirecek bir şey yok.hiç tanımadığınız bir kızın abuk sabuk söylediklerinden dolayı hemen beni aldattı kandırdı diye düşünmeniz gerçekten yanlış.kız belki erkek arkadaşınızı hiç tanımıyor bile tabi tanımadığı birini eklemesi doğru değil ama direk bu şekilde davranmanızda doğru değil.siz erkek arkadaşınıza hiç güvenmiyorsunuz belli ki...zaten yazmışsınız davranışları beni böyle bir şeye itti diye davranışlarından süphelendiniz ,bir kızı eklediğini gördünüz ve böyle düşündünüz ama tepkiniz fazla konu başlığınız çok daha farklı şeyler olduğunu düşündürmüştü bana.öncelikle sakin olmaya çalışın ve bu durumu erkek arkadaşınızla sakin bir şekilde konuşun...umarım yaşadığınız gerilim boşunadır.yani,erkek arkadaşınız sizi aldatmıyordur.

Son düzenleme:
bakın çok sevdiğim bir adam var hayatımda 21 yy ın aşklarından değil ve bu aşk da 2 yıl önce böyle bir neden sebebiyle 8 ay verdik ben new yorkta 8 ay telefon kapalı ve onsuz bir zaman geçirdim sırf msn gördüğüm ve bunu söyleyen bir dengesiz sebebiyle bu zatımuhterem de bana sevgiline sor beni anlatsın sana ne kadar cesur olduğunu görelim demişti ben bunu yaptım hesap sordum anlamadı bunları nasıl düşünürsün dedi falan en sonunda o kızı banim karşıma getirdi kızım bana söyleği tek şey şu oldu özür dilerim yalandı o kızda öyle normal kız değimiş hiç birlikte olmamışlar ki beni buna o kadar inandırdı ki artık kim böyle bir durum yaşasa ona fevri davranmamasını öneriyorum çünkü o kız benim onsuz 8 ay geçirmeme nedendir dile kolay sekiz ay o nedenle yüz yüze görüş anlarsın her kadın anlar ben aldatmamıştır demiyorum sadece aldatmış olsa bile yüzüne bakıp mutluluklar demen canını en çok yakan tepki olur eğer sevmişse

bence çok çabuk tepki vermişsiniz oturup karşılıklı konuşun bir sonra kararınızı verin derim ben

"aldatıldım, evlenme vaadiyle kandırıldım, daha sayayım mı?" diye bir başlık görünce ben de çok ciddi bir şey sandım

Son düzenleme:
Bu gece işte yoğunmuş, yarın sabah msnde konuşacağız canım. Şimdi telefonda görüştük, ben aradım. O kız kim diye sordu, bana kızar mı acaba ya ekleyip kıza sorduğum için. offf kendim de bazen öyle fevri ve aptal oluyorum ki, ama umarım aptal olan benimdir.:( ve aldatmıyordur inş.
cnm ben de bir defa da olsa sevgilini dinlemeni tavsiye ediyorum.

Eski sevgilisinin adı Özge diye biliyorum canım ama belki değiştirmiş olabilir adını? Özlem ile Özgebenziyor gerçekten. Eski kız arkadaşı olsa neden tekrar listesine eklesin ama o da var? hem kız onu eklemez sevgilim eklese bile. Çünkü çok ağır hakaretlerle ayrılmışlar.
Canım o msnye ekledıgı kız eskı unutamadıgı sevgılısı olmasın sakın!

Buna hiç ihtimal veremedim nedense. Çünkü kızla birbirimizi tanımıyoruz ve kendimi o kızın yerine koyduğumda ben olsam böyle davranmazdım. Yanlış anlaşılmamak için elimden geleni yapardım yani...
çekememiştir belki..yada sen ekleyip pat die sorunca kimsin die inadına öyle söylemiştir..

kızında söledikleri çok açık şeler değil keşke sevgilinizi dinleseydiniz ya da güzelce araştırsaydınız ama tabi sizide anlıyorum insan böle bir şeyin imasını bile hissedince kendini tutamıyo

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. Bana da birgün biri msg atmıştı. Sevgiliniz benim de sevgilim vs vs.. 2gün içinde köşeye sıkıştı ve itiraf etmek zorundda kaldı, cinsel anlamda da aldatmış ş.r.fsiz.

Her neyse,belki sizi kıskanan ya da tek taraflı olarak yani sadece kızın sevdiği bir gönül ilişkisi de olabilir,erkek arkadaşınız masum olabilir. Fakat öyle bile olsa bu kadar sizi şüpheye düşürmeye çalışan pis zihniyetli biriyle iletişimde olması kabul edilemez bir durum şahsen.

Sizin hatanız ise hiçbirşeye kanıtınız yokken hemen sevgilinizi 'yaftalamanız'. Ben olsam bana güvenmeyen biriyle beraberliğimi sürdürmek istemezdim. İşin aslını araştırıp öğrenin,emin olun.Ondan sonra yol alın bu kıonuda. Etrafımızda fitne insan çokkk..

Buna hiç ihtimal veremedim nedense. Çünkü kızla birbirimizi tanımıyoruz ve kendimi o kızın yerine koyduğumda ben olsam böyle davranmazdım. Yanlış anlaşılmamak için elimden geleni yapardım yani...

ama o sen degil işte.. :) sen sevgiline hiç güvenmiyorsun neden dersen tamam belki aldatmışda olabilir ama hiç tanımadıgın bir kıza inanmamalısın bence otur konuş sonra karar ver..
umarım yanlış anlamazsın beni:34:

Peki ama erkek arkadaşım neden eklemiş o kızı? neden erkekleri eklemiyor da bir kız? ve bizim görüşmemizin ertesi günü. bana işlerim var diye görüşemediğimiz zmanlarda nette zap yapmış, belki de o kızla görüştü? zaten son zamanlardaki tavırları falan değişme vardı yani. alam veremediği, halen de anlayamıyorum. Teşekkür ederim, inş. dediğiniz gibidir..::(

bence ortada böyle düşünmenizi tamamıyla gerektirecek bir şey yok.hiç tanımadığınız bir kızın abuk sabuk söylediklerinden dolayı hemen beni aldattı kandırdı diye düşünmeniz gerçekten yanlış.kız belki erkek arkadaşınızı hiç tanımıyor bile tabi tanımadığı birini eklemesi doğru değil ama direk bu şekilde davranmanızda doğru değil.siz erkek arkadaşınıza hiç güvenmiyorsunuz belli ki...zaten yazmışsınız davranışları beni böyle bir şeye itti diye davranışlarından süphelendiniz ,bir kızı eklediğini gördünüz ve böyle düşündünüz ama tepkiniz fazla konu başlığınız çok daha farklı şeyler olduğunu düşündürmüştü bana.öncelikle sakin olmaya çalışın ve bu durumu erkek arkadaşınızla sakin bir şekilde konuşun...umarım yaşadığınız gerilim boşunadır.yani,erkek arkadaşınız sizi aldatmıyordur.

O da bana o kız kim adını söyle dedi. aramızda kalcak söz dedi. ben de söyleyemedim. kız belki benim adıma da kötü şeyler söyler, aramız daha da bozulur diye diyemedim. yarın msnde görüşürüz dedi. şuan ayrıyız, çok uzağız ve bu da çok sorun oluyor bence. yanlış anlaşlmalar fazla oluyor :((
bakın çok sevdiğim bir adam var hayatımda 21 yy ın aşklarından değil ve bu aşk da 2 yıl önce böyle bir neden sebebiyle 8 ay verdik ben new yorkta 8 ay telefon kapalı ve onsuz bir zaman geçirdim sırf msn gördüğüm ve bunu söyleyen bir dengesiz sebebiyle bu zatımuhterem de bana sevgiline sor beni anlatsın sana ne kadar cesur olduğunu görelim demişti ben bunu yaptım hesap sordum anlamadı bunları nasıl düşünürsün dedi falan en sonunda o kızı banim karşıma getirdi kızım bana söyleği tek şey şu oldu özür dilerim yalandı o kızda öyle normal kız değimiş hiç birlikte olmamışlar ki beni buna o kadar inandırdı ki artık kim böyle bir durum yaşasa ona fevri davranmamasını öneriyorum çünkü o kız benim onsuz 8 ay geçirmeme nedendir dile kolay sekiz ay o nedenle yüz yüze görüş anlarsın her kadın anlar ben aldatmamıştır demiyorum sadece aldatmış olsa bile yüzüne bakıp mutluluklar demen canını en çok yakan tepki olur eğer sevmişse

Be sanrıım fazla evhamlıyım :(( ama elimde değil, o kadar inanıyordum ki ona. şimdi acaba lar var kafamda. hayal kırıklığı çok kötü bir duygu. onu kaybetmeyi istemem..
bence çok çabuk tepki vermişsiniz oturup karşılıklı konuşun bir sonra kararınızı verin derim ben

"aldatıldım, evlenme vaadiyle kandırıldım, daha sayayım mı?" diye bir başlık görünce ben de çok ciddi bir şey sandım

Bu gece işte yoğunmuş, yarın sabah msnde konuşacağız canım. Şimdi telefonda görüştük, ben aradım. O kız kim diye sordu, bana kızar mı acaba ya ekleyip kıza sorduğum için. offf kendim de bazen öyle fevri ve aptal oluyorum ki, ama umarım aptal olan benimdir.:( ve aldatmıyordur inş.

Eski sevgilisinin adı Özge diye biliyorum canım ama belki değiştirmiş olabilir adını? Özlem ile Özgebenziyor gerçekten. Eski kız arkadaşı olsa neden tekrar listesine eklesin ama o da var? hem kız onu eklemez sevgilim eklese bile. Çünkü çok ağır hakaretlerle ayrılmışlar.

Herkesin dediği gibi oturup güzelce konuş iyice anla ne neymiş...
Haberlerini bekliyoruz.....

Back
X