- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi hayalerdesin
-
Ve sen hala evlisin onunla ?sözün bittiği yerdeyimEvet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Bence senin esini kazanman degil,esinin seni kazanmasi gerekiyor. Unutmak mumkun mu?bence degil... bazi arkadaslarin dedigi gibi destek alirsan bu sorunla nasil basa cikacagini ogrenebilirsin en azindan. Sorunun cok can sikici. Uzuldum acikcasi durumuna. Eger zamaninda gerekli tepkiyi vermeyip konuyu sindirmeyi denemissen,eşinin onune bu konuyu isitip isitip sunmak da dogru olmaz. En iyidi pskoljik destek almak. Ve net bi karar alip uygulamak. Eger sindirecekseniz gundemde tutmayacaksiniz. Yok sindiremeyecekseniz her gun kendinizi yipratmaktansa (bunu soylemek kolay uygulamak zor biliyorum) yollarinizi ayiracaksiniz. Hos ayrilsaniz da konunun icinizi artik sizlatmayacagini soylemek pek mumkun degil.Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Gururu ne göre ölçüyoruzağır olmasın diye susuyorum ya hemcinsimin böyle olması beni çok üzdü yaraladı bari gururunuz kalsaymis
Gururu ne göre ölçüyoruz
Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
Bikere yapan gerckten bidaha yapar ve devam eder bnde ona benzer bsey yasadim ama Allahtan ck sukur onn bi sucu olmadgini anladm Allah kahretsin bu kadinlari ve bu tuzaga dusen erkekleri biz aile olalim cocuk buyutelim dye ugrasrken bunlarn bu bencillikleri adami mahvediyor.Canm benm esini seviyrsun anliyrm ama aklindan gercktn ckmaz hep suphe hep suphe offf ck zor gerckten Allah yardimcin olsun
Bu koca bir kere aldatmayla yetinmez
gurur göreceli bir kavram değildir neye göre ölçtügümüz belli, kocamı midem almıyor diye konu acacağiniza adamın suratına bakmayacağıniza kocaniz sadece size baksın bağlı olsun istiyorsunuz olsa ne olacak gerçekten mideniz alacak mı yaGururu ne göre ölçüyoruz
Sizde ikinci kadinlari savunmaktan bi vazgecmediniz ya kadin evli olduğunu biliyor cocugu olduğunu biliyor ne diye konuşuyor erkekle Allah askina bide devam edince iyice evin hanimi zannneder kendisini kendi nikahlı karisindan kiskanir adami budefa huzur vermez madem bu kadar olay oldu erkek karisina dönecek karisi affederse diger ikinci sahisda aramayacak ama ne oluyor erkek dönmek istese bile budefa kadin pesini bırakmıyor daha cok adamin kafasini karıştırıyor o zaman küçücük cocugun gunahini alip neden birakip gitmiyor burda cok asigim evliyim evli adamla birlikteyim deyince budefa ikinci kadini suclamayin tamam mi cok guzel askiniza sahip çıkın zaten hep suclu erkekler deyin olurmuTuzağa düşen erkekler ???
Vah zavallı yavrular, oysa hiç suçları yok onların.
Bu kadınları allah kahretsin ne demek? Şimdi ben aldatılsam kahrolması gereken tek kişi kocam olacak sahistir.
Evet, hep suçlu olan erkekler.Sizde ikinci kadinlari savunmaktan bi vazgecmediniz ya kadin evli olduğunu biliyor cocugu olduğunu biliyor ne diye konuşuyor erkekle Allah askina bide devam edince iyice evin hanimi zannneder kendisini kendi nikahlı karisindan kiskanir adami budefa huzur vermez madem bu kadar olay oldu erkek karisina dönecek karisi affederse diger ikinci sahisda aramayacak ama ne oluyor erkek dönmek istese bile budefa kadin pesini bırakmıyor daha cok adamin kafasini karıştırıyor o zaman küçücük cocugun gunahini alip neden birakip gitmiyor burda cok asigim evliyim evli adamla birlikteyim deyince budefa ikinci kadini suclamayin tamam mi cok guzel askiniza sahip çıkın zaten hep suclu erkekler deyin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?