- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi hayalerdesin
-
Bende diyorum ki kadin birakmiyorda pesini erkekte kaniyor yani erkekler biz kadinlar gibi degil sonuçtaEvet, hep suçlu olan erkekler.
Benim kocam başka kadınlar ona yüz vermiyor diye bana sadık kalıyorsa bunun ne değeri var?
Biz kadınlar, istesek hemen hemen herkesi elde edebiliriz ama yapmıyoruz değil mi? Değerli olan budur.
bu adamlar çocuk mu ki, kandırıldı diyelim?
Ayrıca ben ikinci kadınları savunmuyorum, bunu nasıl böyle anlıyorsunuz? Ben sadece ve sadece erkekler suçlu diyorum. Ya da aldatan her kimse o işte. Benim yuvamin huzurunu neden elin kadını düşünsün? Kocam dusunecek ki ben onun gerçek yüzünü goreyim.
Bu aynen şuna benziyor: iki kişi var , ikisi de hırsızlık yapmıyor. Birinin etrafta çalacak eşyası yok, diğerinin var ama çalmıyor. Hangisi değerli? Ya da hangisinin değerli olduğu belli?
Etrafta her zaman kadınlar olacak, önemli olan erkeklerin adam olması.
Yapmayın Allah aşkına, çocuk mu bu? Neden kansin? Kananin kanı bozuk işte. Siz kadınları suçladıkca erkekler "oh ne ala memleket" naralariyla bunu yapmaya devam edecek.Bende diyorum ki kadin birakmiyorda pesini erkekte kaniyor yani erkekler biz kadinlar gibi degil sonuçta
Tamam sizin dediginizi anliyorum ama kadınlar neden evli oldugu bildigi halde devam ediyorlar onlar suçlu degilmi bu konudaYapmayın Allah aşkına, çocuk mu bu? Neden kansin? Kananin kanı bozuk işte. Siz kadınları suçladıkca erkekler "oh ne ala memleket" naralariyla bunu yapmaya devam edecek.
O, onların kendi kişiliklerini zedeleyen, öz saygılarını düşüren bir konu.Tamam sizin dediginizi anliyorum ama kadınlar neden evli oldugu bildigi halde devam ediyorlar onlar suçlu degilmi bu konuda
Bende öyle düşünüyorum eger oglum olursa bende sizin gibi ogretiririm ama benim demek istedigim tamamen farkli birşey o zaman sizin dediginiz gibi erkekler sucluysa budefa ikinci kadınlar yüzsüz oluyor kendileri nikahli karisiymis gibi davraniyorlar siz boyle erkekleri sucladikca burdada evli olduğunu biliyorum ama cok aşığım evli olduğunu biliyorum ama karisini cocuklarini cok kiskaniyorum demeleride cok normal gormemiz gerekirO, onların kendi kişiliklerini zedeleyen, öz saygılarını düşüren bir konu.
Ama aile bütünlüğü söz konusu olduğunda burda suçlanacak tek kişi erkek.
Bakın Samire hanım benim oglum yok , keşke olsaydı da ona hiçbir kadının "elinin kiri" olmadığını ogretebilseydim. Ya da en az kadınlar kadar, eşlerine sadık olmaları gerektiğini. Namusun sadece kadına ait bir kavram olmadığını. Ama iki kızım var, onlara hiçbir erkekten eksik olmadıklarını, kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiğini, ve eğer aldatilacak olurlarsa bunda sadece erkeğin suçu olduğunu ve bunu asla kabullenmemeleri gerektiğini...Daha doğrusu kabul edecek olsalar bile bunun sebebinin başka kadınların ahlaksızlığı değil de kendi eşlerinin ahlaksızlığı olduğunu...
Yooo, normal görmüyorum, ama konu dışı görüyorum. Onların sorunları bireysel bir sorun, ama kadınların bunu "diğer kadinlara" yüklemesi toplumsal bir sorun.Bende öyle düşünüyorum eger oglum olursa bende sizin gibi ogretiririm ama benim demek istedigim tamamen farkli birşey o zaman sizin dediginiz gibi erkekler sucluysa budefa ikinci kadınlar yüzsüz oluyor kendileri nikahli karisiymis gibi davraniyorlar siz boyle erkekleri sucladikca burdada evli olduğunu biliyorum ama cok aşığım evli olduğunu biliyorum ama karisini cocuklarini cok kiskaniyorum demeleride cok normal gormemiz gerekir
Aynı şeyi siz yapsaydınız onun vereceği tepkiyi düşünemiyorum bile şiddetten başlardı sonunu artık siz düşünün e şimdi onun erkekliği var da sizin kadınlık gururunuz yok mu bebek var diyorsunuz ben bebeğimi zaten böyle bir adamla büyütmezdim ama sizin durumunuzu bilemeyiz tabi burdan sallamak kolay ama unutmayın ki bir kere yapan bin kere yaparEvet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Öyle her şeye kanan erkekle ne işiniz var yahu!Bende diyorum ki kadin birakmiyorda pesini erkekte kaniyor yani erkekler biz kadinlar gibi degil sonuçta
Erkek neden evli olduğu halde kadınla konuşuyor ? Başına silah mı dayamış acaba kadın?Tamam sizin dediginizi anliyorum ama kadınlar neden evli oldugu bildigi halde devam ediyorlar onlar suçlu degilmi bu konuda
ya cidden bu bahaneleri nası yıyosunuzzzEvet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
aldatılma olayı bitti kapadın yani ustunuTabiki o olmalı o elinden geleni yapıyor farkındayım ama bana yetmiyor aslında ne istesem yapıyor ama ben hayallerini de süslemek istiyorum benden başka bi hayali olmasın istiyorum
+1Yazacaklarim biraz kirici olabilir, simdiden kusura bakma arkadasim.
Bu adam yuzde bir milyon seni tekrar aldatacak. Bak bunu da birisi burada demisti dersin. Cunku adamin artik senin onu terk edecegin gibi bir korkusu da kalmadi. icinden diyodur ki "cok pismanim, seytana uydum, anlik bir seydi, erkeklik duygularim kabardi diyince demek ki esim ses cikarmiyor, devam koccumm"...
Bu adam yuzde bir milyon tekrar harekete gececegi ani kollayacak. Simdi olmasa bile sen biraz bu duruma alistiginda, iki ay sonra, veya bir sure daha sonra... Ve bu sefer cok daha temkinli olacak. Belki baska bir hat ve telefon alacak ve sen belki o telefonun varligindan bile haberdar olmayacaksin ama adam ayni haltlari karistirmaya devam edecek.
Bu adam yuzde bir milyon hala aklinda baska kadinlarla ilgili fanteziler kuruyor. Seni hayal etseydi zaten boyle bir adilik yapmazdi. Bunun seninle bir ilgisi yok, kendini sakin yetersiz gorme. Adamin ici boyle. Erkegin icinde bu tarz dusunceler oldugu muddetce, erkek sadakatsiz oldugu muddetce istersen Victoria's Secret modeli ol, yine de aldatilirsin (ki zamaninda Adriana Lima da kocasi kendisini aldattigi icin iki cocugu olmasina ragmen bosanmisti).
Ama aldatmis bir adami herseye ragmen kabul edip etmemek de insanin kendi tercihi. Ben butun bu olacaklara goz yumarim yeter ki evli kalim diyosan devam et. Ama keske kadinlarimiz biraz daha gururlu olsa. Hala kalkmis diyorsun ki beni hayal etmesi icin ne yapmaliyim. Pes. Benim kocam basit kadinlari hayal edip onlarla birliktelik kurmussa daha mumkunse beni hayal etmesin, cunku zaten ancak hayalinde ve ruyasinda gorur o saatten sonra.. Bir de o adama fantazi ic camasirlari giyip kendini begendirmeye mi calisacaksin. Yemin ederim ben erkek olsam bu durumdan sonra egom tavan yapardi. Iste maalesef bu erkekleri bu duruma getirenler de kadinlarimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?