- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi hayalerdesin
-
Geri kazanmak mı? Bence eşinizin bu yaptığını bütün ömrünüz boyunca unutamazsınız. İlla fiziksel temas mı gerekli aldatmak icin. Eger su an affedersen yeni aldatmalara yelken açarsın. Ben olsam affetmezdim.Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Wtf Wtf Wtf ney ney ney .Benimde geçen hafta başıma böyle bişey geldi eşim eve geldiğinde boynunda ve göğsünde morluklar vardı bunlar ne diye sorunca kask yapmıştır dedi sıkıştırınca da beni aldattığını kabul etti ama hiç bisekilde özür dilemedi yaptığının doğru bişey olduğunu savunuyor seninki en azından kendini affettirmek için çabalıyo
Asla haketmiyor tabiki kadınlarda erkeklerde. Nefsine hakim olmalı herkes. Etraftaki insanlar suçlu ya da bahane arıyor hep bunlarıda aleyhinde gösteriyor.Bir kadın kocasına laf soksada, kıskansa da kendine bakmasa da aldatilmayi haketmiyor
yok yanlış anlaşılmasın ben aldatan taraf haklı demiyorum. Adam yapıyor etraftakiler kadının bu davranışlarını gerekçe gösteriyor. Toplum kadında eksik arıyor hep. Devam ediyor evliliğine çocuk var diyor ama aynı şey tekrar oluyor. Konu sahibide iki kere yaşamış yine şans vermek için bahane arıyor. Kısır döngü gibi. Son olayında yakaladığını belli etmedi bile eşine. Kayınvalidesi torunum ve gelinim yanımda kalır gidecekse oğlum gider diye destek çıkıyorGerçekten ellerim titreyecek kadar sinirleniyorum bu yorumlara.
Şimdi aldatan şerefsiz temiz, aldatılan kadın iten taraf oluyor yani. Ayrıldiktan sonra pisliginde bogulsaydi bari.
Illa evliyken mi gorusmeli.
Önce adam olsun da yan dairede olsa ev tutsun ailesine.
Bence siz şuan çokta normal düşünmüyorsunuz. Ne demek o kadına yaptıklarını bana da yapsın. Kendinzi onla kiyaslamaniz bile çok yanlış. Eve almayın dışarda sürüm sürüm sürünsün. Kendinize ve en.önemlisi bebeğinizle bunu yapmayın. Dik durun ve neyi hak ediyosa onu yapın artik. Duygularınıza değil mantığınıza bakınn . Bugüne kadar ise yaramamis duygular zatennnBelki kazanmak diye yanlış söyledim arkadaşlar ben bunu kaldırabilecek birisi değilim aslında her zaman da mutsuz evlilikte büyüyeceğini mutlu ayrılıkta büyüsün çocuk derim. Ama şuanda bebeğim babasına hayran sadece kendi egom yüzünden ve eğer gerçekten yapılan bir hata ise çocuğuma bunu yaşatmak istemediğim için devam ediyorum.
Biz çok uzun sevgililik dönemi geçirmedik gerçekten severek aşık olarak evlendik. Etrafımızdaki her insan bize ve sevgimize imrenerek bakardı. Büyü bozuldu gibi sanki. Ben o ne yaparsa yapsın ister aşk cümleleri kurşun ister hediyelere boğsun bundan mutlu olmuyorum.
Galiba ben o kadını tavlamakine adına yaptıklarını bana da yapsın istiyorum. Saçma mi ?
saçma geldi bana evli Ada'm evde karısı varken dışarıya bakması onun bi sapık olduğunu gösteriri benim nazarımdaBence siz şuan çokta normal düşünmüyorsunuz. Ne demek o kadına yaptıklarını bana da yapsın. Kendinzi onla kiyaslamaniz bile çok yanlış. Eve almayın dışarda sürüm sürüm sürünsün. Kendinize ve en.önemlisi bebeğinizle bunu yapmayın. Dik durun ve neyi hak ediyosa onu yapın artik. Duygularınıza değil mantığınıza bakınn . Bugüne kadar ise yaramamis duygular zatennn
Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmeyin bence eşiniz nasılsa affetti diye yapmaya devam edecektir ben inanmıyorum bu işleri bırakacağına, yazdıklarınız bana bile ağır geldi ki siz bu durumun içindesiniz, ileride pişman olmamak için boşanın, benim tek affedemeyeceğim şey ihanettir, kendinize de çocuğunuza da eziyet etmenin anlamı yok , çocuk böyle bir baba ile büyüyeceğine babasından uzakta büyüsün daha iyi . Siz bu şüphelerle nasıl yaşayacaksınız acaba mı diye yine içinizden geçecek nasıl güveneceksiniz o adama ,bence ayrılın en hayırlısı bu.Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Yaşadığın çok ağır.. Hayatına sen yön vereceksin tabiki ama üzülerek söylüyorum ki bu durumu ne unutabilirsin ne sindirebilirsinBoşanin diyen arkadaşlar teşekkür ederim. Ama ben devam etme kararı verdim zaten. Ne yapmam gerek diye düşünmüyorum. Sadece istediğim unutabilmek ve verdiğim şansın gerçek bir şans olabilmesini sağlamak. Hergün başına kakmak şans vermek olmuyor bence. Ha evet bende yapıyorum bunu engel olamıyorum kendime.
Boşanin diyen arkadaşlar teşekkür ederim. Ama ben devam etme kararı verdim zaten. Ne yapmam gerek diye düşünmüyorum. Sadece istediğim unutabilmek ve verdiğim şansın gerçek bir şans olabilmesini sağlamak. Hergün başına kakmak şans vermek olmuyor bence. Ha evet bende yapıyorum bunu engel olamıyorum kendime.
Aile terapustinin bana söyleyeceğini herşeyi biliyorum benim mesleğim de buna yakın zaten. Onun için bi faydası olayağını sanmıyorum. Ben kendime etrafımdaki insanlara bunu anlatamadığım için burda destek aradım kendime. Malum insanın en yakın bildikleri daha çok can acıtıyor zaman zaman. Hiçbir zaman beni rahatsız eden şeyleri paylaşmaktan çekinmeden eşimle. O da her zaman bunları tekrarlamamak için elinden geleni yaptı ve tekrarı olmadı. Umarım bunun da tekrarı olmazEvet zaten artık devam kararı verdiyseniz sürekli başına kakmayı da bırakmalısınız. Eşiniz bir dayanır iki dayanır üçüncüsünde madem bu kadar başıma kakacaktın ne diye devam kararı aldın der size patlar. Siz içinizde bunu bitirmezseniz evdeki huzursuzluk yaratan kadın olursunuz. Çocuklarınız evdeki tartışmaların esas sebebini hiç bilmez ama annelerinin sürekli küçücük mevzularda sorun çıkaran bir insan olduğunu düşünürler. Ama aslında sizin içinizde ne yangınlar oluyordur. Bunu kimse bilmez. 2 yıl geçtikten sonra artık herkes için olay kapanmıştır. Eşinize bile bir rahatlık gelmiştir ama sizin aklınızın bir köşesinde o uygunsuz mesajlar dolanır durur. Ve bir gün onca zaman sonra patlarsanız kimse sizi ciddiye almaz Çünkü ciddiye alınacağınız aksiyon almanız gereken zamanın üzerinden baya süre geçmiştir.
Tüm bunların yaşanmaması için unutmanız gerekiyor. Bunun için de terapi, aile terapisi gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?