Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Bitti guvenemezsin artik ama cocuk var bosanamam diyorsun iyi hos karar senin elbette ama neden sen geri kazanmak icin cozum ariyorsun hatan burada bence bu kadar ezdirmeyin kendinizi yapan eden o eksiklik hisseden sen! bırak o yirtsin bir yerlerini durumu duzeltmek icin...

Geri kazanmak mı? Bence eşinizin bu yaptığını bütün ömrünüz boyunca unutamazsınız. İlla fiziksel temas mı gerekli aldatmak icin. Eger su an affedersen yeni aldatmalara yelken açarsın. Ben olsam affetmezdim.

Wtf Wtf Wtf ney ney ney .
Ya lütfen konu sahibi Dr sende şaka olun ya .... Oha ya

Bir kadın kocasına laf soksada, kıskansa da kendine bakmasa da aldatilmayi haketmiyor
Asla haketmiyor tabiki kadınlarda erkeklerde. Nefsine hakim olmalı herkes. Etraftaki insanlar suçlu ya da bahane arıyor hep bunlarıda aleyhinde gösteriyor.

yok yanlış anlaşılmasın ben aldatan taraf haklı demiyorum. Adam yapıyor etraftakiler kadının bu davranışlarını gerekçe gösteriyor. Toplum kadında eksik arıyor hep. Devam ediyor evliliğine çocuk var diyor ama aynı şey tekrar oluyor. Konu sahibide iki kere yaşamış yine şans vermek için bahane arıyor. Kısır döngü gibi. Son olayında yakaladığını belli etmedi bile eşine. Kayınvalidesi torunum ve gelinim yanımda kalır gidecekse oğlum gider diye destek çıkıyor

Bence siz şuan çokta normal düşünmüyorsunuz. Ne demek o kadına yaptıklarını bana da yapsın. Kendinzi onla kiyaslamaniz bile çok yanlış. Eve almayın dışarda sürüm sürüm sürünsün. Kendinize ve en.önemlisi bebeğinizle bunu yapmayın. Dik durun ve neyi hak ediyosa onu yapın artik. Duygularınıza değil mantığınıza bakınn . Bugüne kadar ise yaramamis duygular zatennn

adamda bir tane değil ki kaç tane var, gerçi sayısı ne farkeder, adam aldatmış sonuç olarak. yaşadıklarınız unutulacak şeyler değil ve her an bu duygularla yaşamak insanı bitirir. ayrılmanız en doğru karar bence.

Yahu ben şunu anlamıyorum erkek bir kadını yakalasa anında boşar kadınlar niye böyle erkeklik gururu var da kadınlık gururu yok mu çocuk babasız olmasın tamam da çocuk yalancı aldatan bi Ada'mla mı olsun ?aldatan eşe hadım gelsin bak yapıyor mu aynı şeyi ?ama çok zor durumunuz Allah ıslah etsin o adamı

saçma geldi bana evli Ada'm evde karısı varken dışarıya bakması onun bi sapık olduğunu gösteriri benim nazarımda

Bırak o iğrenç kocan seni tekrar kazansın yaptığı tüm pisliklere rağmen sen bebeğinle affedip evliliğini sürdürmüşsün bi de tekrar nasıl kazanırım diye mi soruyorsun.Bence hep ruh beden bunu kaldırmaz

Affedemessin ben affetmezdim isterse bebegim 1 gunluk olsun o adamla ayni havayi soluyup onunla ayni yataga grmektense varsin bebegim babasiz buyusun umurum olmaz

Sapık sapık mesajlar, fotograflar, sözler diyorsunuz.inanın midem bulandı.

Sizin eşiniz 3. 4. bilmem kacıncı kez aldatmıs ve en iğrenc sekilde yapmıs bunu.nasıl o adamın yanında hala duruyorsunuz ve nasıl ona yaptıklarini bana yapsın diyorsunuz??? Bir kere o basit kadinları tavlamak için yaptıklarıni bana yapsa eşim deliririm herhalde.herseyi gectim affettiniz diyelim ama sevişirken , öpüşürken aklinıza gelecek o kadını da mı böyle öptü? , o kadına da mı bu sözleri söyledi??? insanın içi almaz yani.eşiniz yemege göturse onu da buraya getirdi mi??? Delirmemek imkansiz olurdu benim için.

Bence sizin de sonunuz delirmek olacak.ya da takıntılı olursunuz en iyi ihtimalle.kendinize saygi duyun lütfen.cocuk için ,koca için, o ,şu, bu için değil de kendiniz için bir karar alın lütfen

SADAKAT GÜVEN KALMAMIŞ Kİ HALA NASIL KAZANIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORSUN AMA YANLIŞ YAPIYORSUN KÜÇÜCÜK BEBEĞİ GÜL GİBİ EŞİ YUVASI VAR ADAM AHLAKSIZCA KONUŞMALAR BULUŞMALAR İÇİNDE NE DİYEYİM RABBİM HİDAYET VERSİN

Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmeyin bence eşiniz nasılsa affetti diye yapmaya devam edecektir ben inanmıyorum bu işleri bırakacağına, yazdıklarınız bana bile ağır geldi ki siz bu durumun içindesiniz, ileride pişman olmamak için boşanın, benim tek affedemeyeceğim şey ihanettir, kendinize de çocuğunuza da eziyet etmenin anlamı yok , çocuk böyle bir baba ile büyüyeceğine babasından uzakta büyüsün daha iyi . Siz bu şüphelerle nasıl yaşayacaksınız acaba mı diye yine içinizden geçecek nasıl güveneceksiniz o adama ,bence ayrılın en hayırlısı bu.

Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Kocanın gözü şu saatten sonra senden başkasını görmese de yaşadıklarını sindirebilecek misin?

Boşanin diyen arkadaşlar teşekkür ederim. Ama ben devam etme kararı verdim zaten. Ne yapmam gerek diye düşünmüyorum. Sadece istediğim unutabilmek ve verdiğim şansın gerçek bir şans olabilmesini sağlamak. Hergün başına kakmak şans vermek olmuyor bence. Ha evet bende yapıyorum bunu engel olamıyorum kendime.

Yaşadığın çok ağır.. Hayatına sen yön vereceksin tabiki ama üzülerek söylüyorum ki bu durumu ne unutabilirsin ne sindirebilirsin misal Tv de aldatılmayla ilgili bişey gördüğünde bile herşeyi silbaştan yaşarsın... Kalbinde ki yara ömrü billah kanar durur kendine hayrın olur ne evladına.. Kocanı geçtim zaten... Allah yardımcın olsun ne deyim...

Evet zaten artık devam kararı verdiyseniz sürekli başına kakmayı da bırakmalısınız. Eşiniz bir dayanır iki dayanır üçüncüsünde madem bu kadar başıma kakacaktın ne diye devam kararı aldın der size patlar. Siz içinizde bunu bitirmezseniz evdeki huzursuzluk yaratan kadın olursunuz. Çocuklarınız evdeki tartışmaların esas sebebini hiç bilmez ama annelerinin sürekli küçücük mevzularda sorun çıkaran bir insan olduğunu düşünürler. Ama aslında sizin içinizde ne yangınlar oluyordur. Bunu kimse bilmez. 2 yıl geçtikten sonra artık herkes için olay kapanmıştır. Eşinize bile bir rahatlık gelmiştir ama sizin aklınızın bir köşesinde o uygunsuz mesajlar dolanır durur. Ve bir gün onca zaman sonra patlarsanız kimse sizi ciddiye almaz Çünkü ciddiye alınacağınız aksiyon almanız gereken zamanın üzerinden baya süre geçmiştir.
Tüm bunların yaşanmaması için unutmanız gerekiyor. Bunun için de terapi, aile terapisi gerekli.

Aile terapustinin bana söyleyeceğini herşeyi biliyorum benim mesleğim de buna yakın zaten. Onun için bi faydası olayağını sanmıyorum. Ben kendime etrafımdaki insanlara bunu anlatamadığım için burda destek aradım kendime. Malum insanın en yakın bildikleri daha çok can acıtıyor zaman zaman. Hiçbir zaman beni rahatsız eden şeyleri paylaşmaktan çekinmeden eşimle. O da her zaman bunları tekrarlamamak için elinden geleni yaptı ve tekrarı olmadı. Umarım bunun da tekrarı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…