• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Tabiki o olmalı o elinden geleni yapıyor farkındayım ama bana yetmiyor aslında ne istesem yapıyor ama ben hayallerini de süslemek istiyorum benden başka bi hayali olmasın istiyorum
Haydaaa
Hayallerini süsleyip süslemediginden nasıl emin olacaksın ki ?
Hayal dünyası grift bilmecelerle dolu bir dunya gibidir.
En free takıldıgın yerdir

Tabiki o olmalı o elinden geleni yapıyor farkındayım ama bana yetmiyor aslında ne istesem yapıyor ama ben hayallerini de süslemek istiyorum benden başka bi hayali olmasın istiyorum

Sen ne yaparsan yap , senden başka hayali olacaksa olacaktır .

Gerçekten şu şehir efsanesi , geyşa muhabbetlerini gerçek sanmayın . Kırmızı güller , mumlar , seksi iç çamaşırları , dans ...

Bunlar sadakat için olmazsa olmaz değil , bilemedin geceye renktir sadece .

Başkasyla hayal kurmayacak adam , seni pazen donlada hayallerinde baş köşeye oturtur zaten.

Kocamı nasıl geri kazanabilirim? Bu cümlenize anlam veremedim. Geri kazanacaksa o sizi geri kazanmak için uğraşmalı. Hadi diyelim ki eşiniz size söz verdi ve sözünü tuttu gözü sizden başkasını görmedi ya da tekrar aynı hataları yapmadı. Tüm bunlar size yapmış olduğu hataları unutturabilecek mi? Bana göre hayatta göz yumulabilecek hatalar vardır bir de asla sindirilemeyecek hatalar. Eşinizin yaptığı asla sindirilemeyecek hatalar bölümüne giriyor. Siz eşinizi affedip evliliğinize devam ediyorsanız geçmişi düşünmeden kafanızda yok sayacaksınız ama bunu yapamıyorum affedemiyorum dediğinize göre size yapılanları unutamıyorsunuz. Böyle hayat sürmez kendinize bu eziyeti yapmayın lütfen!

Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
şöyle yapın böyle yapın demeyeceğim
sanırım bu duyguyu yaşamayan bilemez
Allah içinize ferahlık versin , sizin için en doğru olan şey ne olacksa sizi ona yönlendirsin inşallah

Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?

Siz neyi kazaniyorsunuz, o kazansin??? Kabahatli olan o, kirgin olan sizsiniz. Aldatmis adamin bir de pesinde mi kosacaksiniz??

İşte aus'cum bunu bir anlayabilseler olayın seyri değişecekte nafile.
Neden kadın hep kazanmak zorunda kalan taraf.
Yahu seni aldatan zaten o sen niye kazanıyorsun ki ?
Belki kazanmak diye yanlış söyledim arkadaşlar ben bunu kaldırabilecek birisi değilim aslında her zaman da mutsuz evlilikte büyüyeceğini mutlu ayrılıkta büyüsün çocuk derim. Ama şuanda bebeğim babasına hayran sadece kendi egom yüzünden ve eğer gerçekten yapılan bir hata ise çocuğuma bunu yaşatmak istemediğim için devam ediyorum.
Biz çok uzun sevgililik dönemi geçirmedik gerçekten severek aşık olarak evlendik. Etrafımızdaki her insan bize ve sevgimize imrenerek bakardı. Büyü bozuldu gibi sanki. Ben o ne yaparsa yapsın ister aşk cümleleri kurşun ister hediyelere boğsun bundan mutlu olmuyorum.
Galiba ben o kadını tavlamakine adına yaptıklarını bana da yapsın istiyorum. Saçma mi ?

Kocanızı dövmek istedim şu an,çok ciddiyim.
İnsan lohusayken bu travmayı nasıl atlatır,zaten hamilelik yetesizlik duygusunu da getiriyor beraberinde.
Offff çok zor bir durum

Belki kazanmak diye yanlış söyledim arkadaşlar ben bunu kaldırabilecek birisi değilim aslında her zaman da mutsuz evlilikte büyüyeceğini mutlu ayrılıkta büyüsün çocuk derim. Ama şuanda bebeğim babasına hayran sadece kendi egom yüzünden ve eğer gerçekten yapılan bir hata ise çocuğuma bunu yaşatmak istemediğim için devam ediyorum.
Biz çok uzun sevgililik dönemi geçirmedik gerçekten severek aşık olarak evlendik. Etrafımızdaki her insan bize ve sevgimize imrenerek bakardı. Büyü bozuldu gibi sanki. Ben o ne yaparsa yapsın ister aşk cümleleri kurşun ister hediyelere boğsun bundan mutlu olmuyorum.
Galiba ben o kadını tavlamakine adına yaptıklarını bana da yapsın istiyorum. Saçma mi ?

Lütfen gerçekçi olun..
5 aylık bir bebek babasına hayran olmaz..
Deyin ki kocamı seviyorum onsuz yaşayamam anlarım ben bunu..
Devam edecekseniz de kocanızı kazanmak için uğraşmayın..
O sizi kazanmak için uğraşmak zorunda..

Kim kimi kaybetti?.? Sen mi onu kaybettin o mu seni? Kazanmak için bi yanını parçalayan o olmalı.

Ben de boşanma gücünüz yok sandım.
Arkadaşım bebenin babaya hayranlığından ne olacak Allah aşkına?
Adam seni nasıl tavlayacak ki,seni gözden çıkarmış işte.
Ya inan kırıcı olmak istemiyorum ama lütfen aç gözlerini.
Seni istemeyeni sen de isteme!

benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep

Erkekçe ne demek anlamadım.
Erkeklik hamile karının ütülediği gömleği giyip elin karılarıyla uçkurunun peşine düşmek değil. Önce onu bi öğrensin.
Sen hamileymişsin sen hiç beğenilmediğini düşünmedin mi,hassas olan sen iken adam krizi fırsata çevirmiş.

Unutamazsın,o yazışmaları okumuşsun hiç gitmez gözünün önünden.
Rabbim içini ferahlatsın,ama çok zor.

İmkanın varsa hele maddi gücün yeterliyse kendine sakın eziyet etme.

Seni aldattı diye hayallerini mi süslemek istiyorsun? Bide geri kazanmak.. Hımm. Kınamak istemiyorum

Tavlamak adına yaptıklarını yapsa da hoşuna gitmeyecek.
Bak gerçekten yaralısın ne düşünecegini şaşırmış durumdasın
O seni en ona ihtiyacın oldugun dönemlerde yalnız bırakıp uçkur peşine düşmüş sense onun çocugunu tasıdın,dogurdun ve büyütüyorsun.
İstersen uzun sevgililik dönemi geçir ne farkederdi ki ?
Burada bilmem kaç yıl flört ettik sonra aldatıldım diyen kadınlar var denk gelmedin mi hiç. ?
Bu iş uzun yıllara dayalı flörte bakmıyor adamın mayasında vardı ve yaptı bu kadar.
Affedip affetmemek elbette senin bilecegin iş
Sineye çektiysen artık fazla kurcalamamaya gayret edeceksin arkadasım
Bırak it gibi sürünsün peşinde.
O seni kazansın sen onu degil.

Şu söyledikleriniz loğusa psikolojisi olmalı. 5 aylık bebek babasına nasıl hayran olsun abartmayın lütfen. Siz eşinizden tiksinmek yerine, kadına yaptığı jestleri kıskanmışsınız. Ama sizinle evli zaten sizi tavlamak için jeste ihtiyacı yok ki. Onu bunu bilmem de alışmış kudurmuştan beterdir. Tekrarlaması olası. Bu yüzden hep tetikte yaşayabilecekseniz devam edin.

Şuanda eşinin senin gözünden düşmüş olması gerek ve seni geri kazanmayı onun düşünmesi gerek. Hem aldatsın, hemde sen geri kazanmak iste... Mantık bunun neresinde...

İşte aldatılan kadın kocaman bir kompleksle, hayata hemde, aldatan kocasına beğendirmek! için savaş açıyor!neden bunu yapıyorsun kendine!komplekslerinle yaşamaya hazırsan, devam et ama sinir hastası olursun! benden demesi!sonra annemin, beni ve kardeşlerimi hırpaladığı gibi bütün hayatın boyunca, çocuğunu hırpalarsın artık!

iyi misiniz :KK57: e madem bir de özür dileyin beni aldattığın için özür dilerim deyin :skandal:

Back
X