• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Ekonomik özgürlüğü olmayan ya da duygusal bağımlılıktan dolayı eşinden boşanamayacak olan kadınların çocuklarını bebeklerini bahane etmesi de aldatılma vakalarında en sevdiğim. Boşanmayacaksanız zaten onu nasıl geri kazanırım diye bol bol düşünüp plan yapmışsınızdır niye konu açıp sinirlerimizi zıplatıyorsunuz?

Arkadaşlar peki kazanmak adına ne yapması gerektiğini düşünüyorsunuz
Öncelike uzmana gidin beraber,aile terapisti ve mutlaka siz ayrıca destek alın,masum yavrunuz ve ruh sağlınız için.....yuvanız yada eşiniz demiyorum dikkat!

,,,,,,,,,,,,

Ekonomik özgürlüğü olmayan ya da duygusal bağımlılıktan dolayı eşinden boşanamayacak olan kadınların çocuklarını bebeklerini bahane etmesi de aldatılma vakalarında en sevdiğim. Boşanmayacaksanız zaten onu nasıl geri kazanırım diye bol bol düşünüp plan yapmışsınızdır niye konu açıp sinirlerimizi zıplatıyorsunuz?
Ekonomik olarak özgürüm paramda var çalışacak gücüm de. Ozguvenim de çok şükür yerinde. Bu durumda kendimi asla suçlamayın. Ben ihmal ettim gibisinden. Çünkü asla yapmadım bunu.
Çocuğu bahane etmeyin diyen arkadaşlara tek sorum sizlerin çocukları var mı? Eğer varsa babaları gelmeden uyuyorlar mi ? Cocukmus bebeklik fark etmez onlarında duyguları var

Ben bunu kendi gururuma yediremezdim açıkçası. İsterse bütün dünyayı önüme sersin telafisi olmayan tek konudur aldatma konusu

Ekonomik olarak özgürüm paramda var çalışacak gücüm de. Ozguvenim de çok şükür yerinde. Bu durumda kendimi asla suçlamayın. Ben ihmal ettim gibisinden. Çünkü asla yapmadım bunu.
Çocuğu bahane etmeyin diyen arkadaşlara tek sorum sizlerin çocukları var mı? Eğer varsa babaları gelmeden uyuyorlar mi ? Cocukmus bebeklik fark etmez onlarında duyguları var
Hanımefendi bir evladım var ve babasız da uyuyabiliyor
Tam bir babacı oldugu halde

Evet ihmal ediyorsun arkadaşım.
Gençliğini,güzelliğini hatta ihanet eden babayı bebene layık görerek hem kendini hem evladını hem ihmal ediyorsun hem yazık ediyorsun...
Giden sağlığın da gençliğin de geri gelmeyecek...
Hani kendi ellerinle ihmal ettiğin...

Farzedin öldü gitti o zaman ne yapacaktınız ?

Benim 6 yaşında oğlum var ve babası gelmeden uyur ve babasını çokta aramaz bensiz yapamaz....Ve oğlum annesini aldatan bir babayı isteyeceğini hiççç zannetmiyorum..
Alelen aldatılsam boşanırım...

Ama siz madem boşanmamışsınız unutmaya çalışın başka yolu yok...

Ekleme ...

Valla ben ne evliyim ne çocuğum var. Belki büyük konuşuyorum ama nasıl yediriyorsunuz böyle şeyleri kendinize anlam veremiyorum doğrusu belki başıma gelmedi diye böyle sert yazıyorum ama sırf sizler kendinizi ezdirmeyin diye. Boşanmayarak çocuğunuza iyilik yaptığınızı mı sanıyorsunuz? O babadan ne olur diye sormak istiyorum size çok ahlaklı biri de iyi huy ahlak mı verecek çocuğunuza?Görmemesi hem sizin hem onun yararına.

Ben dedim onu..
Evet iki tane var..
Ben de aldatıldım..
Boşandım..
Ama ilk ihanette değil..
Çünkü ayrılmak istemiyordum..
Hiçbir zaman çocuklarım küçük de demedim kendim istemiyordum çünkü ayrılmayı..
Bu kararı küçücük çocuklarımın üzerine atmayı tercih etmedim..
Boşandığımda küçük çocuğum bir yaşındaydı, büçük üç..
Gayet de güzel uyuyorlardı..

Back
X