• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim. Evliliçime devam ediyorum ama unutamıyorum...

Ama nasıl yapicam bende hicbisi olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama beynim benden bağımsız hareket ediyor

Zor bir durum zaman senin ilacın olacaktır. Büyük bir hata yapmış , malasefki karşılarına kendine meyil gösteren bir kadın çıktığı zaman hiç bir erkeğin kaçabileceğini düşünmüyorum. Daha doğrusu cinsel heyecan diye macera diye bakıyorlar.

Burada karıcığım aşık oldum kusa bakma diye gelen kocaları da gördük o yüzden macera sandım da düştüm bunun yanında haiff kalıyor

Unutamazsın ki ömrünün sonuna kadar. Yüzüne her baktığında aklına gelecek. Ondan ve hattâ kendinden bile nefret edeceksin. Hayatın boyunca bu hislerle yaşamak zorunda değilsin hasta edersin kendini. Ruh sağlığın bozulur. Yazık değil mi sana. Boşver o adamı geri kazanmayı , kendini suçlamayı. Yapacağını yapmış zaten. Kendini ve ilerdeki gunlerini düşün. Yorulma boşuna. Çünkü devam edersen hiçbişey içine sinmeyecek , eskisi gibi olmayacak. Benden sana abla tavsiyesi........

ohooo adam öyle mesaj yakalayacak ortalığı yıkar geçerdi. kadın aman kaybetmeyeyim modunda. kadın kaybetti haberi yok. adam tekrar aldatmayacak sanki. dediğin gibi haklısın duygusal. o kadar ki diğer fonksiyonları kapatacak kadar

ortalığı yıkardı, döverdi, söverdi... kadının ailesini aramalara kadar giderdi, neler olmazdı neler...
Çok yazık gerçekten..

unutamazsın. baktıkça hatırlayacaksın. seneler sonra o kadar acı vermese bile gülüp eğlenirken bir anda saplanacak hatırlayacaksın ve ASLA tamamen unutamayacaksın.
ayrıca seneler sonra gülüp eğlenirken aklında şu olacak, acaba devam ediyor mu? tekrarlamayacağından nasıl emin olacaksın konu sahibesi? olamazsın. şimdi gururunu hiçe sayıp affetmiş görünsen bile bu endişe bitmez.

Ama nasıl yapicam bende hicbisi olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama beynim benden bağımsız hareket ediyor
Canım bence kendine eziyet etme, aklına geldiği zaman lafı oturt, bazı şeylerin farkına varsın. Tabi çok yzatmakta iyi değil kararında kalsın. Senin düşüncelerin hissettiklerini dışa vurmadıkça hep içinde kalıcak ve kendi kendini üzüceksin. Sen çabalama bırak seni seviyosa yaptıklarının cezasını çeksin. Kendine gelmek içinde hayatın tadını çıkarmak içinde haftanın belli günleri bebeğini ona bırakıp dışarı arkadaşlarınla alışveriş sinema vs git azıcıkta çocuğu olduğunun babalığın nasıl olduğunu anlasın. Ama bi erkek içinde ve sana en önemli döneminde bunları yaşatan erkek için lütfen üzme kendini. Kendi değerinin farkına var ve sen üzülmeye gelmedin bu dünyaya

Böyle birşey kolay kolay unutulmaz.. Unutamazsınız, yıpratmayın kendinizi.
Ya ayrılın
ya da
bir daha konusunu dahi açmayın,mutlu olmaya çalışın

*kendim de inanmayarak yazdım ikinci olasılığı... Üzgünüm ama bu affedilir birşey değil

Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?

Nasıl unutulabilir ki ve neden unutulsun. Basıp tekmeyi geçseydiniz unutmaya başlamıştınız. Kendinize eziyete dönecek bir hayatın içinde Mutlu olmayı bekliyorsunuz bahaneler uydurup. İlla kocam yanımda olsun kafasındasınız. Önce çocuğu bahane ettiniz sonra beni de o kadın gibi etkilesin istiyorum dediniz sonra bi şans verdim vicdanım rahat olsun diye dediniz. Her şeyin özeti kocasız olmaktan korkmanız. samimi değilsiniz. Psikologa gidin. Ama hiçbir psikolog insanların hatalarını yaşanmamış hale getiremez bunu da unutmayın.

Herkes ister evladını Mutlu bi yuvada anne babasıyla büyütsün ama bunu baba düşünmüyorsa ne yapmak gerek? Bunu düşünmeliydi ayrıca yakalamasanız devam edecekti halen bunu da düşünün ve size acı bir gerçek olacak ama emin olun eşiniz tekrar aldatacak çünkü artık perdesi indi, ve nasılsa siz affettiniz hep böyle oldu istisnasız pişman olup bırakanı hiç görmedim ve ikinciye de tamam derseniz gözünüze bile sokulup yapılacak o Zaman asıl ne kadın olduğunuz, ne anne olduğunuz aklınıza gelecek iyice duygusal çıkmaza gireceksiniz, ben boşanın diyemem ama büyükte konuşuyorum affetmeyeceğim tek şey ihanettir daha sevgiliyken söyledim bunu eşime 10 çocuğumda olsa boşanırım ,böyle bi şey yapıyorsan kaybedeceğini bil, hatta boşanmadan önce bende aldatırım sonra boşarım, o Zaman şu şartı koşun eşinize bu dinen bile böyle bende aldatayım seni eşitlenelim devam edelim bak gör tepkisini, zaten imam nikahı da düştü aldatınca şimdi sizin başkasıyla nikahlanıp ayrılıp sonra eşinizle evlenmeniz gerekiyor, en sevindiğim yanı bu olmuştu anlayana ne güzel koruyor

Evet arkadaşlar aldatildim. Nerden başlasam anlatmaya gerçekten bilemiyorum.
4 yıllık evliyim. 5 aylik bir bebeğim var. Aldatıldığımı 10 günlük logusalik iken öğrendim ilk olarak. Bir gece oğlumu emzirmeye kalktığımda eşimin telefonu elime aldım ve mesajlarını okudum. Bir kadının evine gittiğini öğrendim. Hemen uyandırıp sorduğumda bel ağrısı için iğne yaptırmaya gittim dedi. Gerçekten de beli ağrıyordu o günlerde. Biraz tartıştık ama annemde bende olduğu için çok uzatmadım.
O günden sonra her gece eşimin teli kurcalamaya başladım. Ve aradan bir hafta geçtiğinde bir gece WiFi nin ve net paketinin kapalı olduğunu gördüm. Açtım ve gelen mesajlarla yıkıldım. Kadının birisi uygunsüz fotoğraflarını göndermiş sabah sana supriz yapmak istedim kocacım yazmıştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen mesajların fotoğrafını çektim ve kadının numarasini aldım. Tanışmak isterim çok begendim sizi diye mesaj attım. Kim olduğumu sordu ve sonra engelledi beni. Bu arada da eşim uyandiye beni uyanık gördü ve telini aramaya başladı. Al burda dedim ve uzattım teli. O mesajlar ne diye sordum ve o anda yine mesaj geldi. Hemen sildi. Internetten sohbet sitesinde o gün tanışıp konusmuslar. Erkekçe bir duygu olduğunu söyledi. Yalvarıp ağladı bana son bir şans ver diye.
Ertesi gün kadına mesaj attım ve tüm yazışmalarını istedim. Açıkçası okuduklarim benim kaldiramadigim şeylerdi. Sapıkça konusmuslar kadin resimler yollamış vs vs.
Sonra ilk mesaj attığını aradım. Ortaokul arkadaşı olduklarını aralarında hicbisi olmadığını bi kaç kere bulustuklarini esimin onun pesindem cok kostugunu ve evli olduğunu bilmediğini söyledi.
Günlerce eşimle zorunlu olmadıkça konuşmadım yüzüne bakmadım. Defalarca özür diledi. Şans istedi. Bebeğim çok küçük olduğu için bu şansı vermeye karar verdim ama ben o kadınla yazışmalarını unutamıyorum. Gerçekten eşim bana sevgisini göstermek olanları unutturmak için ugrasiyor ama bana yetmiyor.
Neden diye sordugumda boşlukta olduğunu benim son zamanlarda onu beğenmediğimi düşündüğünü bir anlık Erkekçe bir his olduğunu söylüyor hep. Bir daha asla tekrarı olmayacak diyor. Seni kaybetme korkusunu artık bana yaşatma diyor. Ama unutamıyorum.
O kadınla hayal kurmasını unutamıyorum. Bana yalan soylemesini unutamıyorum. Vee bu durum beni çok mutsuz ediyor.
Fikirlerinize ihtiyacım var. Evliligimde ki rutine binen şeyleri değiştirmek ve tekrar eskisi gibi gözü benden başkasını görmeyen kocamı nasıl geri kazanabilirim ?
Benimde geçen hafta başıma böyle bişey geldi eşim eve geldiğinde boynunda ve göğsünde morluklar vardı bunlar ne diye sorunca kask yapmıştır dedi sıkıştırınca da beni aldattığını kabul etti ama hiç bisekilde özür dilemedi yaptığının doğru bişey olduğunu savunuyor seninki en azından kendini affettirmek için çabalıyo

Benimde geçen hafta başıma böyle bişey geldi eşim eve geldiğinde boynunda ve göğsünde morluklar vardı bunlar ne diye sorunca kask yapmıştır dedi sıkıştırınca da beni aldattığını kabul etti ama hiç bisekilde özür dilemedi yaptığının doğru bişey olduğunu savunuyor seninki en azından kendini affettirmek için çabalıyo

:oha:

Sen de aldat o zaman...Madem aldatmak doğru bir şeymiş...

Belki de eskidende kocanın gözü sadece seni görmüyordu...
Çok zor bir durum.
Ama ben olsam bu şüpheler ile asla yapamazdım, çok zor olsada boşanırdım...

Back
X