azracım valla fazlamı oluyorum bilmem ama benim eşim hafta sonları bara gideri yani disko değil içmek için eee bura antalya karı kız kaynıyo ortalık napıyım adamın gözune bantmı cekeyim. cok yoğun calışıyo hiçde kızmyorum karşıda cıkmıyorum eğlensin bize bakacak diye canı cıkıyo bende sıkmıyorum ben ona her zaman derim NE EDERSEN KENDİ KENDİNE EDERSİN derim çıkarım işin içinden sonrası ona kalmış
tabiki değil ama pire için yorgan yakmayanlardanım sabır bence herşeye ilaç ki o arkadaşa göre konuşuyorm ben sadece eskiye dayanarak boşanmaması düşüncesindeyim. işte herkezin görüşü farklı bu yuzden boşanmalar cok. aile içi şiddet ieri boyutlarda olmadğı sürece bence çocuklar ana babdan ayrı yaşamamalı.
evet dogru soyluyorsun ama emınım burda derdı olan butun arkadaslarımın yasadıkları seyler sadece yazdıkarıyla sınırlı deıldır. bı adam vardır aldatır ıcer dover ama baska bı adam vardır ılgılıdır sefkatlıdır sever sayar . kımını o rast gelır kımıne bu . guzel allahım eger ıyıyı verdıyse bızlere demekkı bızı baska seylerden sınıcak demekdır. eger kötuyu verdıyse ışte senın ımtıhanın odur demektır. sabrediceksın ve hem öbur dunyada hem bu dunyada mükafatını alasın ...
ya sana bişe diyyiimmi kimin aldatıldğını bilemyiz. benimki barda bakışr seninki otobuste bakışır al sana aldatmak ne farkı var. benim eşim cocuğumun rızkından kestiği anda bende onu keserim.
tabıkı canım heralde öle naparsa kendı kendıne yapar kendı basını yakar. ben senın ıcın sölemedım o lafı tatlişkom :) .. genel konusdum . aman sımdı acdırcaksın sende benım bayramlık agzımı :) benımkıde yapıyo gözü kör olasıca ama artık umrumda deıl yanı bana baksın yeter ben onun duzelıcegıne ınanıyorum baba kapısına gıtmekdense koca kapısında kalmayı tercıh ederım en azından el adamı der gecerım...
Allah aldatılmayı kimseye yaşatmasın.
Eminim berbat bişeydir.
Ama kişinin başına gelmeyince atıp tutması kolay olur.
Başımıza gelmeden nasıl davranacağımızı kestiremeyiz.
Hele bir de çocuk varsa..
aminn aynen öle benim başıma gelmedi evliyken ama gelse hiç sanmam boşanacağımı sadece kocama öle soyluyorum. burnumdanda kıl aldırmam :)
aminde bi gerildimki adamı boğasım geldi polyannalar yuzunden
baştan söyliyim evli değilim. 6 sene süren ve evliliğe giden ilişkimde aldatıldım. şimdi düşünüyorum, bana çooook ters gelse de 1 gecelik bi hata yapan erkeği, çocuğu olduğu için affeden kadınlara bir laf edemiyorum. haaa 1 kere yapan yine yapar mı? Allah bilir ama bence yapar. şimdi bu konuya gelirsem... sevgilisini karısıyla yaşadığı, çocuk yaptıkları EVE GETİRENNNNN!!!!!!!!!!!!!!!! erkeğin affı nasıl mümkün olur? terapiste gitmeyi, bunca yaptığı rezillikten sonra PARA TUZAĞIIIII!! olarak gören erkek affedilmeyi hakeder mi? Allah bana bunca şeyi affedecek sevgi vermesin. bu kadar kimseyi sevmiyim aşkından ölüp bu hallere düşmiyim... konu sahibi arkadaşım biraz sert oldu kusuruma bakma. lafım direk sana değil. sen zaten düşünme aşamasındasın.
bir de şöyle bi durum daha var. şimdi gençsin hayatının baharındasın. diyelim dendiği gibi affettin. peki bu adam sen 50 yaşına geldiğinde seni yine aldatır bir de senden ayrılmaya kalkarsa ne yapacaksın? o kadarını yapmaz deme. senin evine adi bi kadını sokabilmiş bi adamdan her türlü pislik beklenir. sana dua edicem. hakkında hayırlısı ne ise o olsun. kocan olacak adam da senin yaşadığının mislini yaşasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?