Aldatıldım kaynanam tehtid ediyor!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes musade etse ben de hayatımı yönetmek istiyorum ama yapamıyorum ayrılmak istiyorum ailem sagolsun izin vermiyor
Aileniz izin vermiyor mu? Üzerinizdeki mahalle baskısını vs anlayabiliyorum ama siz 28 yaşındasınız, 16 falan değil.
Biraz dik durun cesaretli olun.
Kusura bakmayın ama “ayrılmak istiyorum ama kocam bırakmıyor” ya da “ailem istemiyor” gibi şeylerin hepsini bahane olarak görüyorum.Cesaretsizliğin bahanesi.

Madem ailen istemiyo boşanmanı madem esin ve ailesi oyle yapiyo ara polisi donuna kadar al sende git kadin siginma evine cocuk varsa onuda al yanina kendini toparla orda cik bi kiralık eve git yardimlara yazıl her ay düzenli gidani falan al kimseye muhtaç olma sende bu dünyaya bir kere geliyosun kendini kimsenin ezmesine izin verme

Uzun olucak kusura bakmayın!! 6 yıl oldu evlendigim Esim le cok severek evlendik evliligimin en basından beri esimin teyzesi ve kayananm her seye karıstı 2 yıl kaynanam birlik oturdum sonra ayrı eve cıktık evime tasındim 3.5 ay aclık cektim ne tv ne oturacak bir koltuk aygaz buzdolabı bombos ev de 3.5 ay gecırdım esimin borcu oldugu icin 3.5 aydan sonra butun beyaz esyamı anca aldık abur cuburlarla zaman gecirdim esim hep dısarda yedi beni hic dusunmedi 6 ay sonra annem e gittim izine kaynanam kavga cıkardı bi sürü iftira attı şizofrenmişm esime sürekli öyle dedi esimin teyzeside sureklı ayrıl ondan diyor 5 ay annemde kaldım sonra barıstık bi şekilde yuvama döndüm 1 yıl gecti simdi de esimin tel.3 kadınla flört seklinde yazısmalarını yakaladım fotoğraf atmaya kadar iş ilerlemiş Esimi karsima aldım konustum itiraf etmesini söyledim inkar etti bende kovdum evden hemen kaynanam cagırdı 3 konıstuk esime her seyi ıspatlıyorum kaynanam delisin kafandan uyduruyon ogluma iftira atıuon dıye sucluyor bide tehdit etti kimseye diyemezsın aldattığını bu evde kalamazsın seni burda barındırmam arkam cok güclü sen beni daha tanımadın herkes annesinin evine gidicek
Pardon da kim varmış arkasında ? Cumhurbaşkanı falan mı!!! Bence o konuşmaları ssleri kendi telefonuna aktar ve sakla . Onlardan bi cacık olmaz Allah cezalarını versin tez vakitte . Bu arada kaynanız ateş olsa cürmü kadar yer yakar 😠

Kaynananızın saçını başını yolasim geldi. Arkası güçlü demek. Bi polis çağırmana bakar valla.
O evde durma zaten. Mesleğin varsa iş bulmaya çalış.

Eşinizi ve ailenizi terk edin
Mesleğiniz ve işiniz varmış, tek başınıza da hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Kimsenin desteğine ihtiyacınız yok.
28 yaşında bir kadının mutlu bir hayat yaşamak için ailesinden izin almasına gerek yok ki. “Ailem ayrılmamı istemiyor” ne demem. Gerekirse onlara sonradan haber verin. “Ben 2 ay önce eşimden boşandım” dersiniz. Haberleri olur. Ondan sonra da telefon numaranızı filan değiştirin, madem sizi bu şekilde kabullenmiyorlar, hayatlarında kalmanıza gerek yok. Ailenizi de boşayın.
Ve lütfen boşluğa düşüp yeniden evlenmeyi düşünmeyin.

Ailem kabul etmiyor beni elalem ne der ne buyuk ayıp dul kadın olmak seni kimse almaz 2 evlilik twn hayır gelmezmiş (okıdum meslegim var ama ne fayda gelinligimle annemin babamın rızaıyla evlendim 28 yasındayım su an soktayım zaten simirden boyun damarlarom agrıuor
İş bulma imkanınız var mı?

senı orda tutan sey ne? esın senı aldatıyorsa bırılerıne ıspat etmek zorunda deılsın. aılesı senı hasta yerıne koysa nolur kaldı kı gıt dıye ugrasıyor:)) neyın zahmetı bu uzaklas onlardan:) 1 gun 1 gundur.. esın senı sevse saysa neyse .. :)) bosanınca bısey mı kaybedeceksın onu anlayamadım ben... allahından bulsun senden sonra kımle naapıyosa napsın çek gıt kurtar kendını... kahroluyorum boyle adamlar ıcın bı damla goz yası doken kadınları gorunce.. tehdıt edıyor dıyınce bende otur oturdugun yerde dıyorlar sandım. hazır fırsat varken gıt..
+1

Ne pislik insanlar varya ayrılın tabiki kv bitti teyzede dalıyor olaya bırakın adamı napıyorlarsa yapsınlar davada delillerinizide kullanın varsa, herkes salak bu onlar akıllı şizoymuşmuşsun

Bırak o adamı bacım ömrünü harcama

Ne pislik insanlar varya ayrılın tabiki kv bitti teyzede dalıyor olaya bırakın adamı napıyorlarsa yapsınlar davada delillerinizide kullanın varsa, herkes salak bu onlar akıllı şizoymuşmuşsun

Bırak o adamı bacım ömrünü harcama
Teyzesi kocama yazmış baktın ki anlasamıuorsun gelip bosanma dilekçesini verirsin esimin tel kayıtlı kaynanam dedim hani kız kardesin karısmıuordu hayatımıza teuzeymıs karısırmıs haksızlıga gelemıuormıs bende butun her seyı telefonuma kaydettim bana şizofrensın uyduruyorsun kafanda kuruuon bu sefer ayrılmak icin ne uydurdun ogluma nasıl böyle iftira atarsın hic kimseye anlatamazsın hadi cesaretin varsa yap elin kızı oglumu kandırmaya calıstı evli erkeklere takılan cok kadın olurmus!! Dedim ki aynısı ben yapsaydım ne yapcaktınız acaba Sustular ben her seyi kabul edicekmişwim kocama sahip cıkıcakmısım Oglu da kendini savundu yapmadım beni kız oynattı oyuna getirdiler beni diye (ben de o zaman o kızı getirim buraya yuzlesirsınoz dedim hadi yap durma hic korkmuyorum dedi

Kaynanan senı bastırmaya calısyor. Konusmaların ekran goruntusunu almıssındır umarım. Aldıgını varsayarak ac bosanma davanı aldatıldıgınıda soyle esyanıda al cık evden. Iste varya bu ulkede adalet olsa bunlar bu hadsızlıgı yapamaz tehtıtın arkasına 2 3 sene yatırsalar bak bakım bıdaha yapabılıyormu oyle bos bos tehtıtlerle karaktersızler. Kv her konusmanı ses kaydı yap ac ses kaydını tus kılıdını kapat telefonu elıne al yıne eder o tehtıt

Şu an çalışıyor musunuz. Aileniz arkanızda durmasa da durmasın, tek başına idare eden çok güçlü kadınlar var ki sizde çocuk da yokmuş. Kimseyi dinlemeyin ayrılın. Birde gerçekten yurt dışında yaşayan insanlar mı bu yorumları yapıyor ?

28 yaşında bir insan nasıl bu kadar pasif olur aklım almıyor, bir de yurtdışında yaşıyorsunuz daha fazla imkanlara sahipsiniz.
Aileniz mı istemiyor ayrı bir ev tutarsınız olur biter, bu yaşta kendi kararınızı kendiniz veremiyor musunuz ?

Ailem kabul etmiyor beni elalem ne der ne buyuk ayıp dul kadın olmak seni kimse almaz 2 evlilik twn hayır gelmezmiş (okıdum meslegim var ama ne fayda gelinligimle annemin babamın rızaıyla evlendim 28 yasındayım su an soktayım zaten simirden boyun damarlarom agrıuor
Seni kimse almaz mı?herkes evlenmek zorunda mi?😤

Ailenizle ilgili bahanelerle siginmaktan vazgeç mesleğim var diyorsun . boşandım diye dul diyen bir aileye aile diye sahip bile çıkmam. Kim onlarda izin vermiyormuş 28 yaşında hala 9 yaşında ki çocuk gibisiniz ... Bosanin hayatınızı kurun . Ailenizle de konuşmayın bir zahmet . Böyle aile olmaz olsun . İlerde ölürsen kına yakarlar bı taraflarina ...!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X