Aldatıldım kaynanam tehtid ediyor!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de degil 2 hafta icinde ya kadın sıgınma evine basvurucam yada ailem sahip cıkar esim rahat bırakırsa kaynana tehtid almaya basladım
Beni.de kayinpeder yehtit savuruyor bizde bosanma yoktur bosansanda o cocuklar bizim aoyadimizi tasiyo o lar bizi.dir size birakmayiz bil.em ne kac sefer tersledim 9 ay karni da senmi tasidin senmi dogurdunda cocuklar aenin dedim sen once ogluna terbiye ver dedim ama gamszlar sen ne soylersen soyle

Beni.de kayinpeder yehtit savuruyor bizde bosanma yoktur bosansanda o cocuklar bizim aoyadimizi tasiyo o lar bizi.dir size birakmayiz bil.em ne kac sefer tersledim 9 ay karni da senmi tasidin senmi dogurdunda cocuklar aenin dedim sen once ogluna terbiye ver dedim ama gamszlar sen ne soylersen soyle
Kadin siginma evinide cok arastrdim tek kork bu cocuklarimdan ayri tutulmam kucuk olduklari icin sosyal hiz.etler aliyormus galba arastrdgmn cogusunda boyle cunku kucukler annenin calismasi gerektigi icin

Kadin siginma evinide cok arastrdim tek kork bu cocuklarimdan ayri tutulmam kucuk olduklari icin sosyal hiz.etler aliyormus galba arastrdgmn cogusunda boyle cunku kucukler annenin calismasi gerektigi icin
Cocuklar 14 yasına kadar sen de biliyom mahkeme soruyor anne mi baba mı tercih yapıyorlar

Yurtdisinda isenuz ülkeye göre gayet yardim alip.kendi hayatinizi kurabilirsiniz. Aileniz türkiyede zaten. Gelip zorla alamazlar yani. Sunubda söylemeden gecmiyim: hollandada paraniz yoksa hükümet yardimi ile avukat tutabilirsiniz. Bosanmada yardim eder

Yurtdisinda isenuz ülkeye göre gayet yardim alip.kendi hayatinizi kurabilirsiniz. Aileniz türkiyede zaten. Gelip zorla alamazlar yani. Sunubda söylemeden gecmiyim: hollandada paraniz yoksa hükümet yardimi ile avukat tutabilirsiniz. Bosanmada yardim eder
Esim ve annesi beni sınırdısı edicekmiş esim evden atıcakmıs sigortamı maas kartımı butun hesaplarımı iptal edicek tehditler savuruyor ben de yarın kadın sıgınma evi icin basvırucam bakalım neler olucak

Esim ve annesi beni sınırdısı edicekmiş esim evden atıcakmıs sigortamı maas kartımı butun hesaplarımı iptal edicek tehditler savuruyor ben de yarın kadın sıgınma evi icin basvırucam bakalım neler olucak

Öyle kolay degil bu isler avrupada. Ordaki yasal haklarinizi tanimaniz cok önemli. Kendi paraniz yoksa devlet avukat konusunda yardim ediyor. Hic korkmayin. Sizin imzaniz olmadan böyl3 islemler yapamaz. Yok yapmaya kalksa suc duyurusunda bulunun

Keşke bir icat olsa da bu kişiliksiz adamlar, kişiliksiz annelerinin rahimlerine geri gidebilseler, dünya daha güzel bir yer olurdu. Gereksiz insanlar bunlar. Zamanınıza yazık.

Mesleğiniz varsa şimdiden çalışmaya başlayın. Zaten çocukta yok , daha hızlı ilerleyebilirsiniz yapmak istediklerinizde.

Boşandığınızı aileniz bilmek zorunda değil ayrica. Her halinizi yeniden kurduktan sonra haber edersiniz .

Kendinizi garantiye alın, az birikim yapın. Bu arada iş arayın , anlaşmalı boşanmak üzerine ikna edin elinizde ki delillerle ve boşanma davası açın.

Uzun olucak kusura bakmayın!! 6 yıl oldu evlendigim Esim le cok severek evlendik evliligimin en basından beri esimin teyzesi ve kayananm her seye karıstı 2 yıl kaynanam birlik oturdum sonra ayrı eve cıktık evime tasındim 3.5 ay aclık cektim ne tv ne oturacak bir koltuk aygaz buzdolabı bombos ev de 3.5 ay gecırdım esimin borcu oldugu icin 3.5 aydan sonra butun beyaz esyamı anca aldık abur cuburlarla zaman gecirdim esim hep dısarda yedi beni hic dusunmedi 6 ay sonra annem e gittim izine kaynanam kavga cıkardı bi sürü iftira attı şizofrenmişm esime sürekli öyle dedi esimin teyzeside sureklı ayrıl ondan diyor 5 ay annemde kaldım sonra barıstık bi şekilde yuvama döndüm 1 yıl gecti simdi de esimin tel.3 kadınla flört seklinde yazısmalarını yakaladım fotoğraf atmaya kadar iş ilerlemiş Esimi karsima aldım konustum itiraf etmesini söyledim inkar etti bende kovdum evden hemen kaynanam cagırdı 3 konıstuk esime her seyi ıspatlıyorum kaynanam delisin kafandan uyduruyon ogluma iftira atıuon dıye sucluyor bide tehdit etti kimseye diyemezsın aldattığını bu evde kalamazsın seni burda barındırmam arkam cok güclü sen beni daha tanımadın herkes annesinin evine gidicek
Kötü bisey demeyeceğim kendimi tutmam gerek... kaçın kurtarin kendinizi anasi danasi 7 düvelini görmemek üzere

Hollanda yasıyorum
Hollanda da dul bayanlara devlet dul maaşı veriyor çocuk varsa çocuğa yardım ek gelir veriliyor kira yardımı yapılıyor
Bu kadar imkanın içindesiniz neden hala sıkıntı içinde yaşıyorsunuz
Aileniz tr deymis yanınızda yakınınızda bile değiller gerekirse hepsine basın tekmeyi gitsin sizi düşünmeyen insanları siz neden düşünüyorsunuz

Tekrar başvuru yaparsınız bu kadar zor mu ben her sene sigorta degistiriyorum. Maaş kartını kaybettim deyip başvuru yapabilirsiniz polise sığının felemenkce bilmiyorsanız yada yetersizse tercüman tutun polise gidin

Hollanda da dul bayanlara devlet dul maaşı veriyor çocuk varsa çocuğa yardım ek gelir veriliyor kira yardımı yapılıyor
Aileniz tr deymis yanınızda yakınınızda bile değiller gerekirse hepsine basın tekmeyi gitsin sizi düşünmeyen insanları siz neden düşünüyorsunuz
Neden mi kaynanam bütün akrabaları burda beni burda barındırmazlarmıs nasıl yapcaklarsa 3 gundur tehtıd ediliyorum esim de basladı tehtditlere ben de kaydediyorum hepsini

Neden mi piskolojik siddet baskı görüyorum bide tahdıtler alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X