Uzun olucak kusura bakmayın!! 6 yıl oldu evlendigim Esim le cok severek evlendik evliligimin en basından beri esimin teyzesi ve kayananm her seye karıstı 2 yıl kaynanam birlik oturdum sonra ayrı eve cıktık evime tasındim 3.5 ay aclık cektim ne tv ne oturacak bir koltuk aygaz buzdolabı bombos ev de 3.5 ay gecırdım esimin borcu oldugu icin 3.5 aydan sonra butun beyaz esyamı anca aldık abur cuburlarla zaman gecirdim esim hep dısarda yedi beni hic dusunmedi 6 ay sonra annem e gittim izine kaynanam kavga cıkardı bi sürü iftira attı şizofrenmişm esime sürekli öyle dedi esimin teyzeside sureklı ayrıl ondan diyor 5 ay annemde kaldım sonra barıstık bi şekilde yuvama döndüm 1 yıl gecti simdi de esimin tel.3 kadınla flört seklinde yazısmalarını yakaladım fotoğraf atmaya kadar iş ilerlemiş Esimi karsima aldım konustum itiraf etmesini söyledim inkar etti bende kovdum evden hemen kaynanam cagırdı 3 konıstuk esime her seyi ıspatlıyorum kaynanam delisin kafandan uyduruyon ogluma iftira atıuon dıye sucluyor bide tehdit etti kimseye diyemezsın aldattığını bu evde kalamazsın seni burda barındırmam arkam cok güclü sen beni daha tanımadın herkes annesinin evine gidicek