Aldatıldım mı acaba?

Aldatıldığından şüphelenen tüm kadınlar
"Çok güzel giden bir evliliğim var. Kocam muhteşemmm. Çook mutluyuz. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor."vs. der hep.

Demek ki neymiş? Görünene aldanmayacaksın.
Zaten karısıyla arasını iyi tutuyor böyle adamlar ki şüphe uyanmasın. Dikkatli olmak lazım. Ama ne kadar dikkat edilirse edilsin aldatacak adam aldatır. Mani olamazsınız. Bir yolunu bulur. Allah sabırlar versin.

esin kükredi diye suclu degil diyemeyiz ama camasirini yikadigin icin sac teli taa oralardan gelmesi sacma disari astiysaniz ustlersen falan gelmistir

Okulumuzda plastik sandalyeler var. Birinin saci oraya dokulduyse mutlaka ustume yapisiyor. Bunun gibi birsey olabilir mi?
Birde eger yapmadigim birseyle suclaniyorsam bagirip, cagiririm. Suc bastirma degil, haksizlik oldugu icin.

Abartmıyorsun, sen soru sorduğunda odaya kaçmışsa bir de telefonuna bak derim

Ne kanıtı Allah aşkına?
Düpedüz "it" muamelesi yapıyorum demiş...
Boşanmak için tek neden aldatmak mı?
İçime şüphe düşürecek şeyler yapıyorsa,bi de üstüne hakaret ediyorsa gözünün yaşına bakmam...
Offf hakikaten nerden buluyorsunuz bu keresteleri...hadi eskaza denk geldiniz,neden tepenize çıkmalarına izin veriyorsunuz? Azıcık bari değer verin kendinize...
Lafı burdan ben sindiremedim yaa...

Hiçbirşey olmamış gibi davranın ancak onu takip etmeye devam edin. Kredi kartı faturası telefon faturası saçma harcamalar vs varsa aldatıyor olabilir...Pijamadaki sarı saç çok garip bende şüphelenirdim. Bir kere yapan bir daha yapar ve erkekler cok zeki degil yakalarsınız merak etmeyin.

Ben de kızıp kalkana kadar normal karşılayabilirdim ama üzgünüm o tepki çok tekinsiz.Hareketlerini gözlemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…