• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı anlamadım?

Konu başlığına istinaden;
Başka bir kadınla aldatılmamış olabilirsiniz ama kandırılmış manasında aldatılmışsınız evet.

Çünkü size yalan söylemiş. Sizi aldatmış.
Eğer bu ilişkiye devam edecek olursanız başka bir kadınla da aldatacak. Ama size aldatmadım diyecek. Hatta ben o kadını tanımıyorum diyecek.
Haklısın cnm

Zaten önceden falsosunu affetmişsiniz, ona rağmen tekrar tekrar yapması güveninizi hiç mi sarsmadı? Daha size ulaşsın diye bekliyorsunuz. Bana göre böyle birinden ayrılmak en mantıklısı. Sürekli "Kimi ekledin, kimle yazıştın, kimle beraber oldun?" muhabbeti mi yapmaya evleniyorsunuz? Size değer veren adamlarla hayatınızı birleştirmeyi düşünün.
+1

O sana ulaşmanın yollarını biliyorsa kendi kendini yeme o sana ulaşır, varsa bir durum izah eder, kendini anlatmaya çabalar.

Ama bu sizin ilişkinizde hep böyledir, sen guvensizsin sürekli çocuğu haksız yere itham ediyorsan ve biktiysa ve beni dinlemeden engelledi gitti artık ne hali varsa görsün diyorsa bilemem. Senin de korkun bu sanırım. O zaman bi iki gün sonra engelini kaldır bari...

Kızlar demin Facebook'una girdim tüm resimlerimizi sildim ilişkisi Yok yaptım mesaj atan bir arkadaşı vardı bana onunla alakam kalmadı kardeşim özelden numaram bu dedim destekleriniz sayesinde yoluma yalnız devam edicem çok teşekkür ederim hepinize

Back
X