- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Canım sen zaten boşanacaktın değil mi, öyle hatırlıyorum. Adamda arayışa girmiş aldatmaya meyletmiş , ama duvara toslamış. Sen zaten kafanda bitirmemiş miydin, geri dönme derim ben, o da farkında ve arayış içinde baksanaEvet kızlar bazılarınız daha önceki konularımı az çok bilir. Eşim ilgisizdi çözümü boşanalim demekle bulmustu ve ben ayrılırsam pişman olur muyum diyordum. Eşim birkaç hafta önce sorun cozmek bir müşteriyi (Başka mağaza müdürü kadin)arıyor zamanla samimiyet oluşmuş karşılıklı çocuklardan, evlerin yakın olmasindan bahsediliyor ...kocam kadıni musteri memnuniyeti adına baya ikna etmeye çalışip diller dokmeye çalışıyor ....Kadın her müşteriye böyle misin diye soruyor benim ne özelliğim var falan diyor gece 2. 5 konuşmaları bu arada...Eşim memleketine gitti diyor bizim öküz oysa evimizdeyim misafirimız bile var yani...eşinle ayrı değil miydin ben öyle anladım falan diyor kadın öküz de Hayır öyle demedim aramız iyi değil derin konular falan diyor. Asıl bomba kadını koca msjlari okuyup bizimkini arıyor gecenin köründe ana avrat küfürler tehditler ediyor benim tel no istiyor Karina herseyi anlatacağım evini bulacağım çalıştığım yerde rezil edicem öldürcem diye.... tabi ben de Küfür den nasibini almışım kızlar. ...sonra adam dua et çocuklarımız var karımı arama diyor konu kapanıyor........ ..bizim öküz koca bir yanlış anlaşılma diye konusmaları bana attı (whatsapp msj)bir kısmı silinmiş olabilir bilemem. Bu Aldatilmak mıdır sevgi aşk sozleri yok ama gece yazışmaları benim evde olmadigimi söylemesi özel konumuzu kadına anlatması....... Net olarak ben öyle düşünüyorum ben 10 yıl bir sevgi kırıntısı beklerken 20 günlük kadına ne diller dökmuş bana hiç yapmadı ....saatlerce ağladım bu kadar peşimde koşmayı bırak dönüp bakmadı bile....Sonuç olarak ben 12 yıl boşa geçmiş günlerine yandım bugün ağladım ama kararlıyim gitsem pişman olmam. Benim öküz asla aldatmaz meyillenmez derken sırtımı döndüğümde neler yapmış erkeklere güvenme devrim kapandı.
evet gözyaşıma yazık kuzum adam aramızi Düzeltmek yerine harekete geçmiş.Üzüldüm gerçekten.. zaten boşanalım da demiş.. ee rahat da durmuyo. En güzeli bakın yolunuza gözyaşlarınıza yazık..
Tabi ki bosanacagim bu hadi diyelim koca bir yanlış anlaşılma bana çaba sarfetmeyen adam bitmiştir benim içinbana kalırsa bu alenen aldatılmak... ne şeref yoksunları var yaa.. yazık. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki boşanacakmısınız?
Tabi ki bosanacagim bu hadi diyelim koca bir yanlış anlaşılma bana çaba sarfetmeyen adam bitmiştir benim için
Sadece erkek olarak bakmamak gerekiyor. Gece gece mesajlarına cevap verende kadın değilmi. İnsanın içinde olduktan sonra bu cinsiyete bakmıyor.Evet kızlar bazılarınız daha önceki konularımı az çok bilir. Eşim ilgisizdi çözümü boşanalim demekle bulmustu ve ben ayrılırsam pişman olur muyum diyordum. Eşim birkaç hafta önce sorun cozmek bir müşteriyi (Başka mağaza müdürü kadin)arıyor zamanla samimiyet oluşmuş karşılıklı çocuklardan, evlerin yakın olmasindan bahsediliyor ...kocam kadıni musteri memnuniyeti adına baya ikna etmeye çalışip diller dokmeye çalışıyor ....Kadın her müşteriye böyle misin diye soruyor benim ne özelliğim var falan diyor gece 2. 5 konuşmaları bu arada...Eşim memleketine gitti diyor bizim öküz oysa evimizdeyim misafirimız bile var yani...eşinle ayrı değil miydin ben öyle anladım falan diyor kadın öküz de Hayır öyle demedim aramız iyi değil derin konular falan diyor. Asıl bomba kadını koca msjlari okuyup bizimkini arıyor gecenin köründe ana avrat küfürler tehditler ediyor benim tel no istiyor Karina herseyi anlatacağım evini bulacağım çalıştığım yerde rezil edicem öldürcem diye.... tabi ben de Küfür den nasibini almışım kızlar. ...sonra adam dua et çocuklarımız var karımı arama diyor konu kapanıyor........ ..bizim öküz koca bir yanlış anlaşılma diye konusmaları bana attı (whatsapp msj)bir kısmı silinmiş olabilir bilemem. Bu Aldatilmak mıdır sevgi aşk sozleri yok ama gece yazışmaları benim evde olmadigimi söylemesi özel konumuzu kadına anlatması....... Net olarak ben öyle düşünüyorum ben 10 yıl bir sevgi kırıntısı beklerken 20 günlük kadına ne diller dökmuş bana hiç yapmadı ....saatlerce ağladım bu kadar peşimde koşmayı bırak dönüp bakmadı bile....Sonuç olarak ben 12 yıl boşa geçmiş günlerine yandım bugün ağladım ama kararlıyim gitsem pişman olmam. Benim öküz asla aldatmaz meyillenmez derken sırtımı döndüğümde neler yapmış erkeklere güvenme devrim kapandı.
Kesinlikle duvara tosladi adam olmasa daha neler olurdu kimbilir. Zaten adam tehdit etmese bana ulaşmaya çalışmasa anlatmazdi.Üzüldüm.
Sizin duymanızdan korkup kendi söylemiş olup biteni belliki.
İllaki icraate geçmesine gerek yok ki,ilk bulduğu fırsatı değerlendirmiş ve duvara toslamış. Kadının eşi ortaya çıkmasaydı belki daha ileri gidecekti.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?