- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Zaten anlattıklarına bakılırsa çoktan salmıştı kendini.. umrunda değil kendi havasında takılıyodu.. kaybetmekten korkmayan erkek her şeyi yapar.. hiç kendini üzme olur mu? İyi olmaya güçlü durmaya çalış.. hemen bi iş bulup yeni hayatını kurmakla işe başlayabilirsin.. bırak o zevzek düşünsün napıcağını.. kusura bakma zevzek falan diyorum ama inanılmaz sinir oldum eşine pis herifevet gözyaşıma yazık kuzum adam aramızi Düzeltmek yerine harekete geçmiş.
Aldatmış işte. Gençsin, kendine yeni bir hayat kurabilirsin. Bütün erkekler aynı değil. Helal süt emmiş birisini bulabilirsin.Evet bosanacaktima pisman olmaktan korktum biraz kafa dinleyim Diye sırtımı döndüm adam hemen harekete geçmiş .
kadın zaten eşim Telefonuma bakmaz problem yok demiş ...bizim ki esin yanlış anlamasın dedigindeSadece erkek olarak bakmamak gerekiyor. Gece gece mesajlarına cevap verende kadın değilmi. İnsanın içinde olduktan sonra bu cinsiyete bakmıyor.
Kesinlikle ben de aynı şeyleri düşünüyorum ben evdeyken yok demek korkunç bir yalan .aldatılmak bu da. duygusal bişey var ortada, fiziksel olarak olmasa da. ayrıca insan olarak aldatılmak da var. neden evde yok diyor sizden için? belki ilerde aramız bozuktu deyip sizi denklemden çıkarıp yakınlaşmaya çalışacaktı...
benim için aşk sevgi sözcüklerine kesinlikle gerek yok hani birkaç arkadaş sorarsa ayrıntılı yazıyım Dedim.aşk sevgi sözcükleri yazmasına gerek yok illa aldatması için adamın gecenin 2,5 nda bir kadına hele de evli barklı bir kadına yazması çok büyük ahlaksızlık
gercekten işin zor bu adama guvenme derim benbenim için aşk sevgi sözcüklerine kesinlikle gerek yok hani birkaç arkadaş sorarsa ayrıntılı yazıyım Dedim.
Çilegim tutusms bir görsen rengi değişmiş moral yerlerde korkmus enisteyi ayakta alkisliyorum.Aldatılmak değil de nedir patates bana söyler misin? Adam tehdit edince karına soylicem diye o da kendini ifşa etmiş ve bana kalırsa da mesajların bir kısmı silinmiş.. ben gece 2.5da kocamla konuşmam yav ...
zaten demiş esimle durumlar karışık diye kadın da eşinle ilgilen demiş.aldatılmak bu da. duygusal bişey var ortada, fiziksel olarak olmasa da. ayrıca insan olarak aldatılmak da var. neden evde yok diyor sizden için? belki ilerde aramız bozuktu deyip sizi denklemden çıkarıp yakınlaşmaya çalışacaktı...
İşaret kabul edin derim.Kesinlikle duvara tosladi adam olmasa daha neler olurdu kimbilir. Zaten adam tehdit etmese bana ulaşmaya çalışmasa anlatmazdi.
Elbette tutuşacak dua etsin adam onu bulup ağzını burnunu kırmamış... Hala neden oradasın ?Çilegim tutusms bir görsen rengi değişmiş moral yerlerde korkmus enisteyi ayakta alkisliyorum.
hala buradayım çünkü kızım 1.sınıfta okul bitsin giderim.Elbette tutuşacak dua etsin adam onu bulup ağzını burnunu kırmamış... Hala neden oradasın ?
Allah yardımcın olsun canım.. ama emin ol son olmayacaktır bir kere elini o işe bulamaya başladıysa devamı gelir... Kadında da hata ne diye elin adamıyla gecenin bir saatinde konuşursn onu da yolmak lazımhala buradayım çünkü kızım 1.sınıfta okul bitsin giderim.
Canim kesinlikle bu bir işaret dua ettim sıkıştım çaresizlik içinde düşündüm durdum.. kafayı yedim ne yapsam sevgisizlik cinsellik yok falan ..elle tutulur ciddi bir konum daha oldu varsa birsey çıksın ortaya diye ağladım aylardir.İşaret kabul edin derim.
Eşiniz alttan alsa üzülse cabalasa amenna ama anladığım kadarıyla bunları yapmıyor,en ufak pişmanlık belirtisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?