Aldatıldım mı ? Dertleşmek istedim yine..

evet gözyaşıma yazık kuzum adam aramızi Düzeltmek yerine harekete geçmiş.
Zaten anlattıklarına bakılırsa çoktan salmıştı kendini.. umrunda değil kendi havasında takılıyodu.. kaybetmekten korkmayan erkek her şeyi yapar.. hiç kendini üzme olur mu? İyi olmaya güçlü durmaya çalış.. hemen bi iş bulup yeni hayatını kurmakla işe başlayabilirsin.. bırak o zevzek düşünsün napıcağını.. kusura bakma zevzek falan diyorum ama inanılmaz sinir oldum eşine pis herif

Evet bosanacaktima pisman olmaktan korktum biraz kafa dinleyim Diye sırtımı döndüm adam hemen harekete geçmiş .
Aldatmış işte. Gençsin, kendine yeni bir hayat kurabilirsin. Bütün erkekler aynı değil. Helal süt emmiş birisini bulabilirsin.

Kesinlikle ben de aynı şeyleri düşünüyorum ben evdeyken yok demek korkunç bir yalan .

aşk sevgi sözcükleri yazmasına gerek yok illa aldatması için adamın gecenin 2,5 nda bir kadına hele de evli barklı bir kadına yazması çok büyük ahlaksızlık
benim için aşk sevgi sözcüklerine kesinlikle gerek yok hani birkaç arkadaş sorarsa ayrıntılı yazıyım Dedim.

Aldatılmak değil de nedir patates bana söyler misin? Adam tehdit edince karına soylicem diye o da kendini ifşa etmiş ve bana kalırsa da mesajların bir kısmı silinmiş.. ben gece 2.5da kocamla konuşmam yav ...
Çilegim tutusms bir görsen rengi değişmiş moral yerlerde korkmus enisteyi ayakta alkisliyorum.

zaten demiş esimle durumlar karışık diye kadın da eşinle ilgilen demiş.

hala buradayım çünkü kızım 1.sınıfta okul bitsin giderim.
Allah yardımcın olsun canım.. ama emin ol son olmayacaktır bir kere elini o işe bulamaya başladıysa devamı gelir... Kadında da hata ne diye elin adamıyla gecenin bir saatinde konuşursn onu da yolmak lazım

İşaret kabul edin derim.
Eşiniz alttan alsa üzülse cabalasa amenna ama anladığım kadarıyla bunları yapmıyor,en ufak pişmanlık belirtisi yok.
Canim kesinlikle bu bir işaret dua ettim sıkıştım çaresizlik içinde düşündüm durdum.. kafayı yedim ne yapsam sevgisizlik cinsellik yok falan ..elle tutulur ciddi bir konum daha oldu varsa birsey çıksın ortaya diye ağladım aylardir.

Kadının kocası uyuyordu herhalde o sırada rahat rahat konuşur tabi.İyi olmuş o kadının da burnunu sürtmüştür umarım.Eşin niye sana anlatıyor koz olarak bunu kullanma diye mi mahkemede.
Boşluk dolduruyor güya hele kadının aldatması daha da kanına dokunur insanın o adamında ayrılması lazım.Çünkü kadınlar eşlerini sevmezse aldatırmış ama erkekler eşlerini sevse bile aldatırmış,öyle pis nefisliler işte....Yolunuza bakın bu kocadan ne köy ne kasaba olur...

Kadını ziyarete gitsem merak ettim güzel mi bu nasıl bir ruh hali oluyor derken aynı ruh halindeyim...Kızlar içim öyle rahatladi ki anlatamam aldatildim ama sevinir durumdayım gidince pişman olur muyum korkum çoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…