- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Sürekli çevrimiçiydi zaten rahat bıraktım rahat davransin diye takipteydim yani ayrı yatıyorum 2 haftadır pek konuşmuyoruz zaten ..Karakterim bu deyip çaba sarfetmemesi, sizi kaybetmekten korkmaması bir yana bu yaptığı bir yana. Eşiniz kesinlikle aldatmaya meyilli. Her fırsatı değerlendirip yapacaktır da. Kimse normal olarak gördüğü bir insanla gece 2 ler de mesajlaşmaz bence. Siz beraber yatmıyor musunuz nasıl farketmediniz, yada kadının kocası mesajlaşırken nasıl etmedi. Ama keşke adam gelip eşinizi dövseydi bir güzel..
biliyorum aldatildim sizlerin fikirleri için öyle başlık yazdım.Aldatmak ne kelime... Eğer senle devam edersek yine aldatacağım demiş açık açık!!! Yazık soruyorsun bir de aldatıldım mı diye..
Canim kesinlikle bu bir işaret dua ettim sıkıştım çaresizlik içinde düşündüm durdum.. kafayı yedim ne yapsam sevgisizlik cinsellik yok falan ..elle tutulur ciddi bir konum daha oldu varsa birsey çıksın ortaya diye ağladım aylardir.
Bak ne güzel ailen destekmiş sana.Hiç caba görmedim ben buyum dedi çekildi kenera zaten bense oturup mal mal ağladım .
evet sayesinde cesaretim yerine geldi ben 12 yılımi kaybettim bir evlat kazandım artık benim de kaybedecegim birsey kalmadı.Bence boşanmayı kabul edesin diye bilerek bu konuşmaları sana göndermiş. Kaybedecek bir şeyi yok. Ve artık senin de yok. Sadece azıcık cesaret..
Ben bugun ruhumu özgür bıraktım prangamdan kurtuldum çok şükür çok fazla üzülmem. Teşekkür ederim .Bak ne güzel ailen destekmiş sana.
Madem cabası,mücadelesi yok,gönder gitsin. Sen hayatını evladınla en güzel şekilde inşa edersin. Tabiki üzüleceksin,ama inan bana ömür boyu sürmeyecek.
Dilerim bundan sonrası çok güzel olur evladinla senin için.
Evet msjlari gönderdi moralim bozuldu bu msjlarda ne var okuturum gelince dedi ben de at msj okuyum dedim ve msjlari bana attı.bide utanmadan yazışmaları size mi gönderdi. . yuhh ki ne yuhh. .
pişman olacak merak etme böyle erkekler kaybedince anlıyor. .
tabi o zaman sen kabul edermisin bilmem. .
Evet msjlari gönderdi moralim bozuldu bu msjlarda ne var okuturum gelince dedi ben de at msj okuyum dedim ve msjlari bana attı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?