- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Canim yazışmaları kadında da var musaitim yazzzzzz yazmış ,mesela eşim kıskanç demis eşi ogrenm4se neler olurdu.Kadın yüz verse devam edecekmiş, evet aldatılmak
Off ne diyeyim yolunuza bakın. Hakettiklerini yaşasınlarCanim yazışmaları kadında da var musaitim yazzzzzz yazmış ,mesela eşim kıskanç demis eşi ogrenm4se neler olurdu.
Normalde de yaza bosanacaktim kızımın okul bitsin diye canım.Ayy sen hâlâ boşanmadın mı canım yaa?! Eski konularını az çok hatırlıyorum.
Evet diyordum canım 3 gün öncede diyordum.canım eski konunu okudum
o kadar aldatsa da daha kolay boşansam demişsin
bazen sözlerimizi dikkatli seçmemiz lazım galiba
Kadina bak hem esinle ilgilen diyor hem de gecenin 2 bucugunda konusuyor. Her ikisi de ahlaksizzaten demiş esimle durumlar karışık diye kadın da eşinle ilgilen demiş.
Whatsapp mesajlarini sana niye atiyo esin onu anlamadim.bizim öküz koca bir yanlış anlaşılma diye konusmaları bana attı (whatsapp msj)bir kısmı silinmiş olabilir bilemem
korktu tutuştu ondan attı ne var bu msjlarda diye adam konuyu kapatınca pişman oldu msjlari bana attığına.Whatsapp mesajlarini sana niye atiyo esin onu anlamadim
ya öyle işte rahatsız değil msjlardan eşim uyuyor yazzzzzz demiş falan.Kadina bak hem esinle ilgilen diyor hem de gecenin 2 bucugunda konusuyor. Her ikisi de ahlaksiz
kilolu zayıf çirkin güzel farketmez benim için aldatti mi aldatti bitti ...canım tabi ki mantikliyim sadece yeni bir yalan ortaya çıkartmak için merak ettim kadini.kilolu olunca affedecek misiniz
ben sizi mantıklı bilirdim buradan ama
konu kendiniz olunca siz de pek mantıklı düşünmüyorsunuz
bir kere o lafı kullanan adam kesin aldatmıştır
size herhalde off çok güzel vs. diyecek hali yok
Cirkin ya da kilolu olsa ne fark eder ki? Sonucta siz duydunuz, gozlerinizle gordunuz mesajlari da. Size aldatilma duygusunu yasatti, onurunuzla oynadi. Kadinin cirkin ya da kilolu olmasi onemli degil bence. Burda esinizin zihniyeti onemli olan.
Caydirmaya çalışıyor belki çirkin diyerek falan 15 dk mi alır kadını mağazasında ziyaret etmek adını biliyorum yönetici oldugunu ve hangi mağazada olduğunu mağazalar yanyana bizim öküzlekilolu olunca affedecek misiniz
ben sizi mantıklı bilirdim buradan ama
konu kendiniz olunca siz de pek mantıklı düşünmüyorsunuz
bir kere o lafı kullanan adam kesin aldatmıştır
size herhalde off çok güzel vs. diyecek hali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?