Aldatıldım mı ? Dertleşmek istedim yine..

Kızlar bugün konuştuk kesinlikle aldatma yok kadını görsen kilolu çirkin birsey nasıl düşünüyorsun öyle birşey diyor... seni ve kızımi çok seviyorum sizsiz bir hayat asla istemiyorum siz olmadan ben yapamam diyor .

Ben dedim neden başka şehirde olduğumu söyledin cvp yok daha doğrusu onu 40 küsür önce yazmış ee diyorum 18 mayista de yazmışsın yok diyor oysa kaç kere okudum 18 mayısta yazmış yani..off psikolojik baskı yapıyor öküz. O saatte musteri memnuniyeti önemli tabi dedim..herseyi bırak bana bu kadar dil dökmedin dedim .

Msjlari tabi ki silmedim canım ama adam sarhosmus falan ondan aramış sonra düşününce utanmis falan.. şu kadını bir gidip görsem mi acaba dediği gibi kilolu çirkin mj yoksa ben şüphelenmeyim diye mi sallıyor. S Shalini

kilolu olunca affedecek misiniz
ben sizi mantıklı bilirdim buradan ama
konu kendiniz olunca siz de pek mantıklı düşünmüyorsunuz
bir kere o lafı kullanan adam kesin aldatmıştır
size herhalde off çok güzel vs. diyecek hali yok

kilolu zayıf çirkin güzel farketmez benim için aldatti mi aldatti bitti ...canım tabi ki mantikliyim sadece yeni bir yalan ortaya çıkartmak için merak ettim kadini.

Bana sorularımin cvbini veremiyor zaten ...madem cirkef bir kadın aynı gün ben öğrenmeden kadına mağazadayim sabaha kadar istediğin zaman yaz demiş ..benim başka şehirde olduğumu söylemiş. ...

Cirkin ya da kilolu olsa ne fark eder ki? Sonucta siz duydunuz, gozlerinizle gordunuz mesajlari da. Size aldatilma duygusunu yasatti, onurunuzla oynadi. Kadinin cirkin ya da kilolu olmasi onemli degil bence. Burda esinizin zihniyeti onemli olan.

Caydirmaya çalışıyor belki çirkin diyerek falan 15 dk mi alır kadını mağazasında ziyaret etmek adını biliyorum yönetici oldugunu ve hangi mağazada olduğunu mağazalar yanyana bizim öküzle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…