- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Evet canım hayalkırikligim, kirginligim, bezmisligim var yoruldum gerçekten hersey o kadar anlamsız geliyor ki.Buraya dert anlatmaya dinlemeye heyecanımizi kavgamizi üzüntümuzu kısaca herseyimizi paylaşmaya geliyoruz ne gerek var insanlarla gereksiz yere tartismaya ..7 yıldır bu sitedeki kimseyle tartismadim ağır laf etmedim kimsenin kalbini kırmak istemem.Çok sıkıntılı durumlar yaşıyorum evet .teşekkür ederim iyi dileklerin için.nick inden dolayımı profil fotondanmı bilmiyorum sempatim vardır benim sana böyle buradan bile donuk tek kelimelik paylaşımların bosvermişligın bezgınlıgın hıssedılıyor genelde kadınlar kızgın olur burada bu tıp konularda hatta o kadar hırslı olurkı mıllete satasırlar cogu zaman oysa senın yazdıkların buram buram kırgınlık belliki çok sıkıntıdasın rabbım yardımcın olsun belkı sınavın bu 12 seneydı guzel günlerin için açılacak kapıdır bu karsına çıkanlar dilerim çoook mutlu olursun ve çok deger gorur sevıp sevılırsın hayatının geri kalan kısmında
Evet hiddetlendi ama çabuk söndü anlamm veremedim..Geceleyin milletin evli karisiyla konusma bosanma sebebi
Boyle adamla lavaboya bile gitmem ayni evde yasamak mi
Kadinin kocasi nasil hiddetlenmis rezil olmuslar beter olsunlar.
Evet hemen bosandim.sonuç canım boşandın mı merak ettim .ne yazmıştı eski eşin.
Hala inatla ortada birsey yok yanlış anlaşılma diyor anlamadım ben bu işten birsey.. ama sorularımın cvbı yok kendisinde. .teşekkür ederim canım umarım bu dönemi kolay atlatirim rezalet durumdayım.Kozlenmis patates canım konunu ve seni takipteyim. Yazacak bişey bulamıyorum Allah yardımcın olsun bi çıkış kapısı göstersin.
Ama ben söyle düşünüyorum, belkide bu adamdan kurtulman için senin böyle bir gaza ihtiyacın vardı
Bizim öküz ne yaptı anlamadım hem kadına cirkef diyo bana anlatırken hem de kadına aynı gün istediğin zaman yaz sabaha kadar magazadayim diyo ve beni başka şehirde gösteriyor.Evet hemen bosandim.
Bosanma asamasindayim evde kalmiyorum.sonrada kadina iltifatlar vs.
evet zaten eşim İlgisi sevgisizdi ben de şöyle bir geriye çekildim olanlar bunlar işte umarım güzel şeyler olur hayatımda çok teşekkür ederim canımSıkmamaya çalış canını. Bu hayatta senden daha kıymetli bir şey yok. Ölüp gidince hepimiz birer mezardan ibaret olacağız yaşayanlar için. Moralini yüksek tutmaya çalış. Biliyorum senin için çok zor şu an bu ama sen yapmazsan senin yerine kimse yapamayacak bunu. Eşin zaten soğuk uzaktı sana değil mi? Aldatmış olmasının ne önemi var sana sevgisini göstermeyip mutlu etmedikten sonra. Emeklerimiz için yeri geliyor hepimiz üzülüyoruz ama insanoğlu nankör. Bundan sonraki yaşamın önemli artık senin için. Üzülme lütfen.
Bizim öküz ne yaptı anlamadım hem kadına cirkef diyo bana anlatırken hem de kadına aynı gün istediğin zaman yaz sabaha kadar magazadayim diyo ve beni başka şehirde gösteriyor.
Tabi ki görmedim Methiyeler düzenini .. inan o kadar emin ki yanlış birsey yapmadığından... bana göre bir aldatmadır bu .. panik halde zaten iyi davranmaya çalışıyor önceden yapmadiklarini (yemek masası toplama bulasik yıkama vs)Nesini anlamadınız?
Burda hangi konuda aldatan adamın 2.kadına methiyeler düzdüğünü gördünüz?
Kendine bunu niye yapıyorsunKızlar hani diyordu ya ben 18 mayısta senin başka şehirde oldugunu söylemedim diye msjı mailimi atmistim gösterdim allah allah diyo niye öyle bir eseklik etmişim tuhaf ne alaka diyor ...sonra da ben sildim niye silmiyorsun msjı dedi sen silersin ben silmem hergün okuyup ikna kabiliyetine hayran oluyorum dedim... kadının noyu silmiş niye sildin dedim kocasi sil dedi ya ondan diyor..Bazı yerlerde kopukluk var mesela demiş ki bizim öküz şimdi birsey diyeceğim geldi işte diyor ve 2 tane Üzgün surat emojiyi gerisi yok ....bizim öküz sürekli utangaç surat paylaşıyor Ve uzgün surat.. kadın emojinin kafasinda mavi birsey var ya huzurlu falan gibi sürekli onu kullanmış..
Evet haklısın canım da buraya yazınca deşarj oluyorum burası benim sığınagim.Kendine bunu niye yapıyorsun
Salağın teki işte boşver ya
Onu dedi bunu yaptı şunu yazdı
Canını yakmaktan başka ne işe yarar
Naaptın ayrıldınız mıEvet haklısın canım da buraya yazınca deşarj oluyorum burası benim sığınagim.
yok henüz değil gerekli şartların oluşmasını bekliyorum evde nerdeyse 2 yabancı gibiyiz ... karı kocalik adına bir şey yok olsun da istemiyorum gideceğim zamanı bekliyorum .Naaptın ayrıldınız mı
yok henüz değil gerekli şartların oluşmasını bekliyorum evde nerdeyse 2 yabancı gibiyiz ... karı kocalik adına bir şey yok olsun da istemiyorum gideceğim zamanı bekliyorum .
yok yok gecmemistir arayışı devam ediyor takipteki canım ama umrumda değil ben sadece maddi anlamda guclendigimde çekip gideceğim.Yalnız aldatmaya dayalı boşanma için tanınan süreyi gecirmişsiniz gibi görünüyor, bilginiz olsun
Bence de aldatma. Kadının kocası size söylemekle tehdit etmese ruhunuz bile duymayacakmış.
yok yok gecmemistir arayışı devam ediyor takipteki canım ama umrumda değil ben sadece maddi anlamda guclendigimde çekip gideceğim.
anladım canım teşekkürler6 ay içinde bu sebeple dava acabilirsiniz en son
Onu diyor arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?