Aldatıldım mı ? Dertleşmek istedim yine..

Evet canım hayalkırikligim, kirginligim, bezmisligim var yoruldum gerçekten hersey o kadar anlamsız geliyor ki.Buraya dert anlatmaya dinlemeye heyecanımizi kavgamizi üzüntümuzu kısaca herseyimizi paylaşmaya geliyoruz ne gerek var insanlarla gereksiz yere tartismaya ..7 yıldır bu sitedeki kimseyle tartismadim ağır laf etmedim kimsenin kalbini kırmak istemem.Çok sıkıntılı durumlar yaşıyorum evet .teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Sıkmamaya çalış canını. Bu hayatta senden daha kıymetli bir şey yok. Ölüp gidince hepimiz birer mezardan ibaret olacağız yaşayanlar için. Moralini yüksek tutmaya çalış. Biliyorum senin için çok zor şu an bu ama sen yapmazsan senin yerine kimse yapamayacak bunu. Eşin zaten soğuk uzaktı sana değil mi? Aldatmış olmasının ne önemi var sana sevgisini göstermeyip mutlu etmedikten sonra. Emeklerimiz için yeri geliyor hepimiz üzülüyoruz ama insanoğlu nankör. Bundan sonraki yaşamın önemli artık senin için. Üzülme lütfen.

Hala inatla ortada birsey yok yanlış anlaşılma diyor anlamadım ben bu işten birsey.. ama sorularımın cvbı yok kendisinde. .teşekkür ederim canım umarım bu dönemi kolay atlatirim rezalet durumdayım.

evet zaten eşim İlgisi sevgisizdi ben de şöyle bir geriye çekildim olanlar bunlar işte umarım güzel şeyler olur hayatımda çok teşekkür ederim canım

Bizim öküz ne yaptı anlamadım hem kadına cirkef diyo bana anlatırken hem de kadına aynı gün istediğin zaman yaz sabaha kadar magazadayim diyo ve beni başka şehirde gösteriyor.

Nesini anlamadınız?
Burda hangi konuda aldatan adamın 2.kadına methiyeler düzdüğünü gördünüz?

Nesini anlamadınız?
Burda hangi konuda aldatan adamın 2.kadına methiyeler düzdüğünü gördünüz?
Tabi ki görmedim Methiyeler düzenini .. inan o kadar emin ki yanlış birsey yapmadığından... bana göre bir aldatmadır bu .. panik halde zaten iyi davranmaya çalışıyor önceden yapmadiklarini (yemek masası toplama bulasik yıkama vs)

Kızlar hani diyordu ya ben 18 mayısta senin başka şehirde oldugunu söylemedim diye msjı mailimi atmistim gösterdim allah allah diyo niye öyle bir eseklik etmişim tuhaf ne alaka diyor ...sonra da ben sildim niye silmiyorsun msjı dedi sen silersin ben silmem hergün okuyup ikna kabiliyetine hayran oluyorum dedim... kadının noyu silmiş niye sildin dedim kocasi sil dedi ya ondan diyor..Bazı yerlerde kopukluk var mesela demiş ki bizim öküz şimdi birsey diyeceğim geldi işte diyor ve 2 tane Üzgün surat emojiyi gerisi yok ....bizim öküz sürekli utangaç surat paylaşıyor Ve uzgün surat.. kadın emojinin kafasinda mavi birsey var ya huzurlu falan gibi sürekli onu kullanmış..

Kendine bunu niye yapıyorsun
Salağın teki işte boşver ya
Onu dedi bunu yaptı şunu yazdı
Canını yakmaktan başka ne işe yarar

yok henüz değil gerekli şartların oluşmasını bekliyorum evde nerdeyse 2 yabancı gibiyiz ... karı kocalik adına bir şey yok olsun da istemiyorum gideceğim zamanı bekliyorum .

Yalnız aldatmaya dayalı boşanma için tanınan süreyi gecirmişsiniz gibi görünüyor, bilginiz olsun

Bence de aldatma. Kadının kocası size söylemekle tehdit etmese ruhunuz bile duymayacakmış.

Yalnız aldatmaya dayalı boşanma için tanınan süreyi gecirmişsiniz gibi görünüyor, bilginiz olsun

Bence de aldatma. Kadının kocası size söylemekle tehdit etmese ruhunuz bile duymayacakmış.
yok yok gecmemistir arayışı devam ediyor takipteki canım ama umrumda değil ben sadece maddi anlamda guclendigimde çekip gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…