canım,
üzgünüm ki gerçekçi olacağım.. umarım seni incitmem..
eşiniz o kadınla duygusal anlamda birşeyler yaşamış.. cinsel aldatmadan daha kötü birşeydir.
cinsel aldatmada, sarhoştum, nasıl oldu bilmiyorum vs vs denilebilir.. ama duygusal aldatma başka bir boyut..
yani eşiniz resmen bayana karşı duygular beslemiş.. şu anda da beslemeye devam ediyor.. aşk, kavuşmadan bitecek birşey değildir..
eğer kadın eşinize ışık yakarsa, eşiniz sizden boşanabilir.. çünkü şu an hayal dünyası o kadınla dolu..
eğer kadın ona olmaz derse, eşiniz sizden özür diler..
c.tesi size geldiğinde bu durum netleşecektir. yani sizden özür dilese de dilemese de o kadını unutmayacak kolay kolay..
şimdi, eğer kadın eşinizi reddeder ve eşiniz size dönerse, kaldırabilecek misiniz eşinizin kalbini o kadınla beraber paylaşmayı?
eğer, ben kaldırırım diyorsanız, tamam..
ama kaldıramayacaksanız, hiç girmeyin bu yükün altına.. kendinizi de çocuğunuzu da eşinizi de yıpratmayın..
Hep bunu savunurum, çok da tepki alırım bu yüzden.
Eğer bir gün aldatır ise kocam, inanın cinsel olarak aldatılmak tercihim olacaktır duygusal olarak aldatılmaktansa.
Diğerinde bahaneler çoktur ne de olsa.
Sarhoştum, ortama uydum, arkadaş kurbanıyım, bir anlık heves, vsvsvs...
Ama ya duygusal aldatmada??
Günlerce, haftalarca aylarca süren mesajlaşmalar, konuşmalar, sevgi sözcükleri, iltifatlar.
Benden başka birisi ile özelini paylaşması.
Offf, offf.
Her ikisinde de affedemem, güvenemem çünkü ama eminim ki cinsel olarak aldatmasını tercih ederim.