Aldatıldım mı ve Kim Suçlu???

canım,

üzgünüm ki gerçekçi olacağım.. umarım seni incitmem..

eşiniz o kadınla duygusal anlamda birşeyler yaşamış.. cinsel aldatmadan daha kötü birşeydir.

cinsel aldatmada, sarhoştum, nasıl oldu bilmiyorum vs vs denilebilir.. ama duygusal aldatma başka bir boyut..

yani eşiniz resmen bayana karşı duygular beslemiş.. şu anda da beslemeye devam ediyor.. aşk, kavuşmadan bitecek birşey değildir..

eğer kadın eşinize ışık yakarsa, eşiniz sizden boşanabilir.. çünkü şu an hayal dünyası o kadınla dolu..

eğer kadın ona olmaz derse, eşiniz sizden özür diler..

c.tesi size geldiğinde bu durum netleşecektir. yani sizden özür dilese de dilemese de o kadını unutmayacak kolay kolay..

şimdi, eğer kadın eşinizi reddeder ve eşiniz size dönerse, kaldırabilecek misiniz eşinizin kalbini o kadınla beraber paylaşmayı?

eğer, ben kaldırırım diyorsanız, tamam..

ama kaldıramayacaksanız, hiç girmeyin bu yükün altına.. kendinizi de çocuğunuzu da eşinizi de yıpratmayın..

Hep bunu savunurum, çok da tepki alırım bu yüzden.
Eğer bir gün aldatır ise kocam, inanın cinsel olarak aldatılmak tercihim olacaktır duygusal olarak aldatılmaktansa.

Diğerinde bahaneler çoktur ne de olsa.
Sarhoştum, ortama uydum, arkadaş kurbanıyım, bir anlık heves, vsvsvs...

Ama ya duygusal aldatmada??
Günlerce, haftalarca aylarca süren mesajlaşmalar, konuşmalar, sevgi sözcükleri, iltifatlar.
Benden başka birisi ile özelini paylaşması.
Offf, offf.

Her ikisinde de affedemem, güvenemem çünkü ama eminim ki cinsel olarak aldatmasını tercih ederim.

Çok güzel yorumlar yapılmış, söylenmesi gerekenler söylenmiş.
Eşiniz sizi duygusal anlamda aldatmış, emin olun karşıdan olumlu bir ışık alsaydı cinsel anlamda da aldatırdı. Bir erkeğin bir başka kadına duygusal sözler söylemesi kadar kadını yaralayan bir şey olmamalı bence.
Sonuçta her ne olursa olsun aldatılmışsınız. Ve emin olun ki, eşiniz sizin gittiğiniz bu süre zarfında karşı tarafa durumu anlatıp aralarını düzeltmek için çaba sarfetmiş ama karşılık bulamayınca yine rotayı size çevirmiştir.
Eşinizi ne kadar seviyor olsanız da, eşinizin ne kadar aldatmayı cinsel yönden yapmadığını savunuyor olsanızda, bence sakın affetmeyin. Diğer kadınla da konuşmayın, çünkü bütün suç eşinizde.
Aldatmayı affetmek karşı tarafa "benden sana izin istediğin zaman yapabilirsin" ruhsatı vermekten öteye gitmez.

kızlar büyük konuşmamak lazım ama ben düşünemiyorum bile..ne duygusal nede cinsel yönden aldatılmayı...Rabbim şu erkek milletine akıl fikir versin...

ama lütfen biz kadınlarda biraz ağır olalım yani...hemen yelkenleri suya indirmeyelim..heleki böyle hassas bir konuda...vahim bir konuda...

konu sahibi arkadaşım, kocanı seviyorsun anlıyorumda
evliliğine devam edeceksende, kocanın dersini vermeden onun burnunu sürtmeden , ona haddini bildirmeden , onu per perişan etmeden devam etme.....

yoksa aynı şeyleri bir daha yaşaman kaçınılmaz olur...

Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ediyorum.Herkesin cevaplarını okudum fakat çalışıyorum ve vaktim kısıtlı olduğu için tek tek değl genel bir cevap verebileceğim.

Bizden ne istiyorsunn,diyen arkadaşlar için : Ben kabul ediyorum o kafa bulanıklığı ile saçma sapan bir başlık atmışım elbtte ki aldatıldım ve suçlunun da kim olduğnun farkındayım.Belki olay yeni olduğundan ve böyle birşeyle karşılaşmayı hayal bile etmediğimden biraz saçmalamış olabilirim.Gerçekten şuan ne durumda olduğunmu birtek yaşayan bilir.Tahmin edilemez,edilmeye çalışılabilir sadece.Sizden istediğim şey ben olaya objektif bakamıyorum şuan.bu sebeple sizden objektif görüşlerinizi istedim.Mantıklı düşündüğümde bu olayı bitirmek en doğrusu diye düşünüyorum çünkü ekstra bir çabanın olmaması rahat tavırlar,yapmılş olmak için yapılanm ısrarlar olduğunun farkına varıyorum yavaş yavaş.ve evet belki en kötüsü duygusal aldatma.Benim sorduğum şey,evet bitirmek istemiyorum ama onun kalbi her ne şekilde olursa olsun devam etmese bile aklının ve kalbinin başkasında olması bitirmemi düşünmeme yeter de artar.Sizce onu gerçekten sevmiş ya da gerçekten aşık olmuş olabilir mi bu anlattıklarımdan yola çıkarak diye sıormuştum.cevabımı da büyük ölçüde aldım aslında yani yüksek ihtimalle aklı orada :(

Şuan gerçekten beynim durmuş durumda hiçbirşey düşünemiyorum insanlara söylediklerini ikinci kez tekrarlattırıyorum.yani pek iyi durumda değilim.devam etsem de aklımdan çıkacağını sanmıyorum ne yazık ki :( hergün ölmek istemöiyorum

Canım seni kırmak istemem, tabiki yaşadıklarını biz anlayamayız. Zaten bizde anlattığın kadarı ile yorum yapabiliyoruz, "hala aklı oradamıdır" diye sormuşsun? Orada veya değil sonuç önemli canım. Eşin sadece sana değil çocuğunuza da ihanet etmiş aile birliğinizi derinden sarsmıştır. Bu konuyu aile büyüklerinizle paylaşmalasınız derim ben ve tabiki son karar da sana ait.

konu sahıbı arkadasım öncelıkle gecmıs olsun

dıger yorumları falan okumadım ama benım dusuncem su
senın esın bosluga dusmus tıpık erkek konusması
ya pekı senın boslugun ne olacak
oldu o zman esımız bızımle ıkı gun ılgılenmedı dıye gıdelım baskalarıyla mesajlasalım
olmazkı ama yaa..
afedersın ama s......mıss uzerıne tuyu nereye dıkeyım demıs.. tovbe tovbeee :47:

en kotusu zaten duygusal aldatma olsa gerek..
allah korusun esım benden baskasına canım askım demesın ya..

hergun aynı yataga gırdıkce aklıma gelır vallah..
hele hele ozelını falan paylasması....:50:

allah sana kolaylık versın ıns...

Oha. Bide senimi suçlamış tüm bu olanlardan sonra. Vay utanmaz ! Ben olsam affetmezdim ama büyükte konuşmak istemiyorum. Bide diyosunya hani telefondan konuşmuşlar gerçekte bişey olmamış diye. Kız buluşmayı kabul etseydi gerçektede olurdu? Bence bunu bi kere yapan sonrada devam eder. Ve seni suçlaması ilgilenmedin benimle falan demeside ayrı bi rezillik. Sen onu mutlu edemiyosan niye ağlıyo barışmanız için? :20: ( bu arada diğer yorumları okumadan yazdım.)

Son düzenleme:
Back
X