- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi persephone__
Psikolojik yardım alın. Gerçekten yaşam kaliteniz artacak. Bu şekilde yaşamak zor çünkü. Hem sizin için hem etrafınızdaki insanlar için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suçsuz olsa taa pendiğe gidene kadar benle konuşmaya gelmez miydi sizcecanım kendı kendını yedın bitirdin ya..Alllah aşkına somut bişey görmediğin halde eşine neden bu kadar güvensizsin yapma bak adamı bezdirdin sanırım...
elbette işi de düşünecek nasıl para kazansın
kız Allah aşkına adamın işi olamaz mı..bu kadar güvensiz olma LÜTFEN onu bekle konuşun ve bir yol bulun..Bide şimdi aradı ulan allahsız bi işimi de bozmasan olmaz mı her işime taş koymasan bi kere desteklesen nolur falan dedi bide napcam ben senle ya falan dedi sonra bi yere gitmiyosun akşam sekiz gibi gelirim daha da delirtme beni dedi yine kapattı telefonunu kim bilir napıyo taa pendikte
Peki siz eşinizi aldatmasanız ama o aldattığınızı düşünse bu durumda işe mi giderdiniz eşinizin yanına mı giderdiniz suçsuz olsanızkız Allah aşkına adamın işi olamaz mı..bu kadar güvensiz olma LÜTFEN onu bekle konuşun ve bir yol bulun..
abi millet neler görüyor sen kendı kendıne sorun çıkartıyorsun yapma canım yapma..
Of bilmiom bu konuda ikilemdeyimValla benim eşim sucsuzsa eğer beni kendi halime bırakır güler geçer her dedigime. Ama sucluysa her işi bırakır yanıma gelir izah etmek için.
Bana göre kocamın yeri doldurulamaz o benden şüpelense her şeyi yapardım kanıtlamak içinKimse yeri doldurulamaz degildir.
Ve yine kimse hayatini, baskasinin isteklerine gore sinirlandirmak, komplo teorilerine karsi kendini kanitlamaya calisarak gecirmek, zay etmek istemez.
Bu kadari paranoya bile degil ayri bi inceleme konususun ..Suçsuz olsa taa pendiğe gidene kadar benle konuşmaya gelmez miydi sizce
İş için pendiğe gitmiş pendik taa karşıda dünyanın yolu bide bana diyo biyere gitme akşam gelcem yanına konuşcaz allaşkına syleyebileceği bişi olsa bu saate kadar gelmez miydi pendiğe gidene kadar sonra da bana diyo sürekli benim yüzümden işleri bozuluyomuşkonu baya uçmuş pendik ne alaka bi anlatsanpersephone__
yahu canım benim ki iş için şehir dışına gidiyodu peki ya ben napimİş için pendiğe gitmiş pendik taa karşıda dünyanın yolu bide bana diyo biyere gitme akşam gelcem yanına konuşcaz allaşkına syleyebileceği bişi olsa bu saate kadar gelmez miydi pendiğe gidene kadar sonra da bana diyo sürekli benim yüzümden işleri bozuluyomuş
Kocam da bi kere gitmişti ama öle kavgalar ettik ki bida gitmediyahu canım benim ki iş için şehir dışına gidiyodu peki ya ben napim![]()
Aslında kocam yakışıklı sayılmaz boyu benden kısa ve biz sevgiliyken herkes bu adam çok çirkin neden onla birliktesin diyodu ama bilmiyorum ben sevdiğim için bana yakışıklı görünüyo kıskanıyorumbütün kadınlar sizin kocanızı bekliyor
Bişey sorcam şimdi normal davranmak istiyorum akşam geldiğinde ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyımBosa adamı da kurtulsun senden gercekten ya. Bela okumak ne demek inşallah icra gelir ne demek. Bu adam seni sevmese kusura bakma da cekilecek 1 tane yanın yok
Aslında kocam yakışıklı sayılmaz boyu benden kısa ve biz sevgiliyken herkes bu adam çok çirkin neden onla birliktesin diyodu ama bilmiyorum ben sevdiğim için bana yakışıklı görünüyo kıskanıyorum