Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

Aldatmadıysa da sen böyle yaptıkça senden bıkacak ve aldatacak...sırf bir saat teli kapandı diye evi dağıtmak ne demek ya...adam senin için süslenmiş olamaz mı...ömür törpüsü gibisin...evliliğini kendi ellerinle bitiriyorsun

yoo gayet paranoyak kadınlar tanıdım kocası rihanna ya bakıyo diye masa dağıtan gördüm :KK70: adam da yazık ezik büzük bişeydi, kimseye bakmaya mecali yoktu.

Vardir bir bildigi :) bilmiyorum belki bana hep denk geldi, nerde cok supheci bir kadin tanisam hep kocasinin da bir pisligi cikti ortaya, istisnasi vardir elbet...
Mesela bizim sirkette bir hatun vardi, kel fodul kocasini dişi sinekten kiskanirdi, surekli takip programlari, isyerine ani baskinlar bilmemneler, adam da isten eve evden ise, kadinlarin yuzune bakmayan biri, biz de gulerdik bunun tipsiz kocasini kim ne yapsin diye ama adamin sevgilisi cikti hem de erkek, meger bizim hatun hislerinde yanilmiyormus ama supheliyi yanlis yerde ariyormus :KK53:

Ben birkaç saat dışarı çıktım diye eşim bu derece sıkıştırsa, evdeki eşyaları kırsa cidden kötü olur. Paranoyaysan git tedavi ol kimse evde deli çekmek zorunda değil ki.

sen neden bilmem sevimli geliyosun bana diğer konularında da öyle gelmiştin, canım çocukça hislerle hareket edip en çok kendini üzüyosun eşin gelmeden topla dağıttıklarını, çok üstüne gitme, kulaksızı kulaklı yapma :)
paranoya yapıyosun ve bu eşinin senden bişeyler saklamasına neden oluyor. yalan genelde söylenmez, söyletilir. herşeyine karışırsan yalan söyler.
bu meseleyi kapat, üstüne gitme.
Ama sonuçta bana gelicem dediği saatte oraya gidince ortaya çıkacağı belli bi yalanı kim söyler ki

Persephone canım bak ben de aldatılma konusunda cok korkan bi insanım ama bu yaptığın bana abartı geldi. Paranoya değil ama buradaki konuların etkisinde kalmış olabilirsin.

Bence sakinleş bi önce. Bu kadarcık şeyle aldatıyor diyemezsin ki. Ve lütfen en yakin zamanda sadece senin iyiliğin icin bir uzmandan yardim al. Paranoyaksın demiyorum ama bazi hassas olduğun konuların icinden cıkmakta zorluk cekiyorsun, uzman biri sana bu konuda destek olacaktır sonrasini zaten sen kendin halledersin.
Kendimi kontrol edemiyoruö saçlarımı yoluyorum inanın insanlar aldatıldığını gözüyle görünce bile sakince hareket edio ben niy böyleyim bilmiyorum

Evlat olsan sevilmezsin bu nedir ya? İnsan gibi iletişim kur yada sende kocanla gitseydin saçma sapan davranmissin kusura bakma da lütfen profesyonel destek al.

yahu bir kendine gel..
adam 1 aydır durmuş tam seni almaya geldiği gün mü aldatmış..
azıcık mantıklı ol ya..

hani en son psikolog araştırıyordun ne yaptın ? neden gitmiyorsun neden kendine işkence edip duruyorsun anlamış değilim..

Ben birkaç saat dışarı çıktım diye eşim bu derece sıkıştırsa, evdeki eşyaları kırsa cidden kötü olur. Paranoyaysan git tedavi ol kimse evde deli çekmek zorunda değil ki.
Neden o zaman annemi bırakıp gelcem diyo karşıya geçio

yahu bir kendine gel..
adam 1 aydır durmuş tam seni almaya geldiği gün mü aldatmış..
azıcık mantıklı ol ya..

hani en son psikolog araştırıyordun ne yaptın ? neden gitmiyorsun neden kendine işkence edip duruyorsun anlamış değilim..
Siz olsanız ne düşünürdünüz

Ben suphelenecek bisey görmedim.ya paronoya yapiyosunuz yada biseyler seziyosunuz.evi harabeye cevirmekte tuhaf nasil bi sinir geliyoda hicbisry gormuyo gozunuz hicbisey dusunemiyonuz.

Siz olsanız ne düşünürdünüz

ne düşünücem adam gitmiş annesini bırakmış kadının parasını vermiş.. zaten sizin yanınızdayken de şarjı azmış..
illa öküz altında buzağı aramazdım..
1 ay boyunca durmuş durmuşta tam beni almaya geleceği gün aldatmak aklına gelmiş diye de düşünmezdim..

adamı o kadar korkutmuşsun ki sana diyememiş şu işim var diye.
evdeki eşyaları neden kırdın
alır karşına konuşursun ya da gizlice takip edersin

kendine işkence etme.

Neden o zaman annemi bırakıp gelcem diyo karşıya geçio

Bunun sebebi sizin davranışlarınızda olabilir.
Sonradan fikri değişmişte olabilir.
Aldatıyorda olabilir.

Sizin yapacağiniz şey geldiğinde nerede olduğunu neden gittigini ve birdahaki sefer fikri veya planı degistiginde haber vermesini istemek olmali. Cart cart mesaj arama, ev esyasi kırmak doğru bisey degil. O evde huzur olmaz. Semin gibi esim olsa eve bile gelmek istemem.

O değil de makyaj malzemelerne yazik olmuş nasıl kiydin o_O daha once bi vukuatida olmamis adamin olsa neyse dicem.. bosuna kendink uzme bence

Back
X