Aldatıldım mı yine paranoya mı yapyorm

Geldi hiç kknuyu açmadım sadece normal bi şekilde "bugün standı kimler açmış" dedim kocam da "persephone 12 saattir ayaktayım nolur sus kavga repertuarını yarın icra et" dedi ben de "ben ne dedim ki" dedim o da "konuyu oraya getirmek için girizgah yapıyosun ama benimki da can ayakta duramıyorum" dedi ben de "yoo hiç getirmicektim sen kendin uyduruyosun" dedim sonra iyi niyetimi göstermek için ona yorgunluk kahvesi yaptım ama montunu bile çıkaramadan koltukta uyumuştu . Ama kavga etmicektim sadece öylesine sordun adım çıkmış dokuza inmyor sekize.

Geldi hiç kknuyu açmadım sadece normal bi şekilde "bugün standı kimler açmış" dedim kocam da "persephone 12 saattir ayaktayım nolur sus kavga repertuarını yarın icra et" dedi ben de "ben ne dedim ki" dedim o da "konuyu oraya getirmek için girizgah yapıyosun ama benimki da can ayakta duramıyorum" dedi ben de "yoo hiç getirmicektim sen kendin uyduruyosun" dedim sonra iyi niyetimi göstermek için ona yorgunluk kahvesi yaptım ama montunu bile çıkaramadan koltukta uyumuştu . Ama kavga etmicektim sadece öylesine sordun adım çıkmış dokuza inmyor sekize.
adamın sütten ağzı yandı yoğurdu üfleyerek yiyo sıkıntı yok böyle devam et sen illa ki farkedecektir çabanı

Aslında kocam yakışıklı sayılmaz boyu benden kısa ve biz sevgiliyken herkes bu adam çok çirkin neden onla birliktesin diyodu ama bilmiyorum ben sevdiğim için bana yakışıklı görünüyo kıskanıyorum
Canım bende kocamı çok seviyorum benim gözümde ondan başka yakışıklı yok gibi tabiki seveceğiz ama fazlada sıkmamak lazım kocaları

Ayol esya kıracak ne var aldattiysa aldattı veya aldatmadi hem aldattı kanısına neden vardınız hayatınızda heyecan mi arıyorsunuz gerçi bu konunun heyecanı olmaz kendine başka hobi edin

Back
X