Aldatıldım (MI)

sızde sıze yaptıgının aynısını yapıp sonra, aramızın ıyı olmadıgı bır donemde sadece sanaldan yazıstım deyın bakın nasıl bosuyor sızı.

sızde sıze yaptıgının aynısını yapıp sonra, aramızın ıyı olmadıgı bır donemde sadece sanaldan yazıstım deyın bakın nasıl bosuyor sızı.
Onuda ima ettim ama boşansan rahat bir hayatmı yaşayacaksın diyor yasatmazmis

Bu erkeklerin aclıgından gına geldi artık
Ne b.... k yiyeceklerse evlenmeden yesinler

Bekarken bu kadar halt yemiyorlar ya:)

Eşiniz malesef sizi aldatmış ve sizi sevmiyor seven bir insan eşine ilgili olur size ilgi göstermiyen bir insan başkasına gösteriyordur bu da zaten altadması ile belii karşı tarafı sevdigi icin size yaklaşamıyor kurulu düzeni bozulmasın diyede seni seviyorum diyor ha iki sene önce ha şimdi fark etmez aldatmanın tarihi olmaz iki senede önce siz vardınız şimdide siz varsınız cok zor bir durum Rabbim yardımcınız olsun boşanıp boşanmamak size kalmış sakin bir kafayla düşnün karınızı ona göre verin evliğinizi devam etirmek istiyorsanız kuralarınızı berlirleyin pisgolodan ve aile terapistinden yardım alın eger bu olayı ben kaldıramam diyorsanız hemen boşanın

hislerini cok iyi anliyorum ;o mesajlari gordugunde elinin ayaginin titredigini, yuregine kocaman bir taşin oturup nefesini kestigini,kapiyi carpip gitmek isterken elini kolunu baglayan sebepleri dusunup ait olmadigin bi evde her seyin yalan oldugu bi evliligi surdurmek zorunda oldugunu..Ben de yasadim bunlari ben gidemiyorum,ama kalirsan ne olacak sana soyleyeyim :hep icinde kusku olacak,bi daha o pislik herifin birak tenine dokunmayi yuzunu girdugunde bile nefret ediceksin tam mutluyuz artik dediginde yuregin susmayip sana bu ihaneti hatirlaticak,hic olmadigin bi kadina donusceksin,ya ozguvenin biticek ya da kocanin senden esirgedigi hayranligi baska adam gosterdiginde mutlu olacaksin...

Back
X