Aldatıldım mı ?

Merhaba arkadaşlar ;
Eşim tel bağımlısı sürekli her dk tel elindedir , tuvaletten 45 dk dan önce çıkmaz tel elinde . Dün gece bi bakayım oynadığı oyuna dedim mafya city diye bi oyun mesaj bölümü var ve orda yabancı bi kız üzgün ifade göndermiş bizimki de öpücük kalp falan göndermiş. Beş Aylık bi bebeğim var sabaha kadar uyumadım .
Sabah uyandı yine tel elinde lavaboya gitti geldi teli istedim mesajı gösterecektim silmiş niye sildin dedim neyi diyo , mesaj yoktu diye yemin ediyo . Gördüğüme emin olunca bir birimize yardım ediyoruz öylesine gönderdim dedi tabi ben inanmadım . Aynısını ben yapayım o zaman dedim tamam ben yanlış yaptım dedi . Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm 😞
Telefonunun üstüne işe oyunu açıp tuvalette de bırak alsın oynasın hadi 😄

Benim üst komşumun eşi de oyle ya tuvalete giriyor sigara ve telefonla kac dk kalıyor Allah bilir kız sürekli dert yanıyor bu ayrı bir dert ..
Sonra oyunda kız cok var maalesef benim eşim bir ara papçi oynuyordu ama sildirdim ya gereksiz şeyler işte ..
eşinize çeki düzen verdirin bence sonu iyi değil

Benim üst komşumun eşi de oyle ya tuvalete giriyor sigara ve telefonla kac dk kalıyor Allah bilir kız sürekli dert yanıyor bu ayrı bir dert ..
Sonra oyunda kız cok var maalesef benim eşim bir ara papçi oynuyordu ama sildirdim ya gereksiz şeyler işte ..
eşinize çeki düzen verdirin bence sonu iyi değil
Eşimin teli herşeyden önce gelir ben mi tel mi desem tel ağır basar

Eşimin teli herşeyden önce gelir ben mi tel mi desem tel ağır basar
Vallah cnm benim eşim bana oyle yapsa alıp kırarım telefon nedir ya daha önce kendi TLmi onun gözünü çn önünde ikiye katladım o derece düşün ..
kendi hal tavrına çeki düzen vermese sonu iyi değil kusura bakma kalbini de kırmak istemiyorum ama çevremizde hep götürüyoruz 😰😰

Merhaba arkadaşlar ;
Eşim tel bağımlısı sürekli her dk tel elindedir , tuvaletten 45 dk dan önce çıkmaz tel elinde . Dün gece bi bakayım oynadığı oyuna dedim mafya city diye bi oyun mesaj bölümü var ve orda yabancı bi kız üzgün ifade göndermiş bizimki de öpücük kalp falan göndermiş. Beş Aylık bi bebeğim var sabaha kadar uyumadım .
Sabah uyandı yine tel elinde lavaboya gitti geldi teli istedim mesajı gösterecektim silmiş niye sildin dedim neyi diyo , mesaj yoktu diye yemin ediyo . Gördüğüme emin olunca bir birimize yardım ediyoruz öylesine gönderdim dedi tabi ben inanmadım . Aynısını ben yapayım o zaman dedim tamam ben yanlış yaptım dedi . Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm 😞
Niye sabahı bekledin? O an gırtlağına cokecektin. Uyansın bir zahmet. Sanal da olsa ki sanal falan kalmadı bence. Kalpti opucuktu olmamalı.

Keşke tepki vermeyip izleseydin şimdi dikkat edecek, bir şey yapıyorsa bile yakalaman zorlaştı.

Benim bi arkadaşimin babası sürekli pc başında okey oynardı. Adam bi de hacı falan. Hiç başından kalkmiyodu ama ne zaman onlara gitsem kazık kadar adam çocuk gibi oyun başında. Hatta internet kesilince deliriyomus hep fazla fazla ödüyolardi faturaları. Sonra Bi gün arkadaşım farketmis ki oyunda sohbet bölümü varmış ve bizim haci sabah akşam kadınlara yürüyomus bi tanesiyle de işi pişirmis :( aynı arkadaşımın hacı olan dışardan bakınca tam bir sofu gibi görünen annesi de kendi is yerlerindeki çalışanlariyla aldatiyordu. Hacı kızı olan arkadsim da eve alt komşunun oğlunu alıyordu, Ay konu nerelere geldi neyse ben bunları öğrenince zaten kestim muhabbeti ben yıllar oluyor. Oyun deyip geçmeyeceksin yani.

Durup dururken de öpücük mopucuk atılmaz kimseye, öncesinde Bi sohbet vardır mutlaka ama ne konuştuklarını bilmediğimiz için aldatma ya da değil diyemem. Şu an tepki verme artık konuyu kapatmış gibi yap. Oyun oynadığında asla trip atma. Bırak oynasın bakma birine yazıyor mu ne yapıyor. Süreci normallestir. Ama gözün hep üstünde olsun çaktırmadan. Acaba şifresini tahmin etmeye çalışsan oyun şifresiyle oyunu başka telefonda açmak mümkün mü?

Üzüldüm durumunuza, umarım çözüm bulursunuz.

Verdiğiniz tepkiye göre sonraki haraketleri belirlenecek.

Bu aldatmadır. Başka değil. Sakın duygusal davranmayın. Aşağıda öneride bulundum ama bşr taraftan hazırlık yapın, adam olmadan nasıl yaşarım, geçinirim diye mutlaka bir planınız olsun. Ekonomik olarak bir seçeceğiniz olsun.

Eşinize tavırınızda duygusal vs davranmayın. Oturup ağlamak, duygusal sömürü yapabileceğinizde pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Sizden başka kadınlarla tuvalette fantezi yapan biri gibi kocanız. Tekin değil

Yaygara çıkartıp, evden dışarı atmak veya karşısına geçip sakin ve sert bir şekilde, gözünün içine bakıp “bir daha ki sefer sana sormayacağım, geri geldiğinde eve giremeyeceksin, beni bulamayaksın, beni saf sanma, çocuk vs dinlemem, tek kelime etme! Dinlemek istemiyorum, açıklamanı istemiyorum, yaptığın terbiyesizlik, hiç bir şeye güvenme. Başkasını istiyorsan adam gibi gel, boşarım seni. Hem b.klar yiyeyim, hem aile babası rollerini yapayım olmaz.” Diyin. Çekin gidin, sen düşün, karar ver diye bir süre yalnız bırakın.

Son düzenleme:
Merhabalar, öncelikle durumunuza üzüldüm. Tüm içtenliğimle sabır diliyorum size.

Baştan söyleyeyim, bir mesaj tek başına aldatma delili olamaz; internette ne kadar süre ve niçin vakit geçirildiği de en az o ''öpücük'' emojili mesaj kadar önemli. Sırf bir mesaj yüzünden tepki göstermeniz, bana kalırsa erken bir davranış olmuş. Eşiniz bir(kaç) nane daha yiyecek olsa, bu kez adımlarını daha dikkatli atabilir. Ki zaten çocuğunuza bakım sağladığınız dönemdesiniz, duygusal davranmanızı yadırgayamam.

Ama bundan sonra en başta kendiniz ve çocuğunuz için B planı yapmanız gerekiyor. Her zaman ve her koşulda kadınların yastık altı yapmalarından yanayım, ya da banka hesabınız olsun. Eşinizden en büyük darbeyi alırsanız (ki, henüz yaptığı eylemden pişman olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, tetikte olmazsanız devamı gelecektir), sizi ve çocuğunuzu ayakta tutacak bir iskelete tutunmanız şart.
Evliliğinize gelirsek... Bir şey sormam gerekiyor, eşinizin sevgililik döneminizde buna benzer bir şeyini yakaladınız mı? Yani, ona olan güveninizi ilk kez mi sarsmıştır? Merak ettim.

Merhabalar, öncelikle durumunuza üzüldüm. Tüm içtenliğimle sabır diliyorum size.

Baştan söyleyeyim, bir mesaj tek başına aldatma delili olamaz; internette ne kadar süre ve niçin vakit geçirildiği de en az o ''öpücük'' emojili mesaj kadar önemli. Sırf bir mesaj yüzünden tepki göstermeniz, bana kalırsa erken bir davranış olmuş. Eşiniz bir(kaç) nane daha yiyecek olsa, bu kez adımlarını daha dikkatli atabilir. Ki zaten çocuğunuza bakım sağladığınız dönemdesiniz, duygusal davranmanızı yadırgayamam.

Ama bundan sonra en başta kendiniz ve çocuğunuz için B planı yapmanız gerekiyor. Her zaman ve her koşulda kadınların yastık altı yapmalarından yanayım, ya da banka hesabınız olsun. Eşinizden en büyük darbeyi alırsanız (ki, henüz yaptığı eylemden pişman olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, tetikte olmazsanız devamı gelecektir), sizi ve çocuğunuzu ayakta tutacak bir iskelete tutunmanız şart.
Evliliğinize gelirsek... Bir şey sormam gerekiyor, eşinizin sevgililik döneminizde buna benzer bir şeyini yakaladınız mı? Yani, ona olan güveninizi ilk kez mi sarsmıştır? Merak ettim.
Eklemeyi unuttum. Telefon bağımlılığı da en az alkol ve sigara bağımlılığı kadar telafisi zor bir durum...

B planım aslında hep düşündüğüm şey ama para vermez ki verse bile bi şekilde alır bileziklerimi bile tek tek aldı şimdi ayrılmak istesem bi araba var yarısını alabilirmiyim bilmiyorum
Diğer sorunuza gelince yeni evlendiğimiz sene eski sevgilisinin profiline bakmıştı silmeyi unutmuş rus bi kadın önce inkar etti başladı baktı falan dedi sonra ben inanmayınca bana msj atmış ondan baktım dedi niye engellemedin dedim aklıma gelmedi dedi (mesajı silmek gelmiş ama aklına ) neyse ben yine ikna olmadım kadına ulaştım kadın bana çocuğumuz var dedi ben koyamet kopardım tabi ama kendisi herşekilde inkar etti yemin etti o zaman kadın o kadar emindi ki istersen dna yaptır dedi tabi bizimki çocuğu kabul etmemiş benim değil dio çocuk kendinden çok kendine benziyo niye söylemedin dedim ağladı yalvardı (klasik) benden ayrılırsın diye korktum dedi . O gün bugündür asla güvenim kalmadı

A

Aldığı para ancak kira gelir gider şeylere gidiyo kalmıyo yada bana öyle söylüyo

B planım aslında hep düşündüğüm şey ama para vermez ki verse bile bi şekilde alır bileziklerimi bile tek tek aldı şimdi ayrılmak istesem bi araba var yarısını alabilirmiyim bilmiyorum
Diğer sorunuza gelince yeni evlendiğimiz sene eski sevgilisinin profiline bakmıştı silmeyi unutmuş rus bi kadın önce inkar etti başladı baktı falan dedi sonra ben inanmayınca bana msj atmış ondan baktım dedi niye engellemedin dedim aklıma gelmedi dedi (mesajı silmek gelmiş ama aklına ) neyse ben yine ikna olmadım kadına ulaştım kadın bana çocuğumuz var dedi ben koyamet kopardım tabi ama kendisi herşekilde inkar etti yemin etti o zaman kadın o kadar emindi ki istersen dna yaptır dedi tabi bizimki çocuğu kabul etmemiş benim değil dio çocuk kendinden çok kendine benziyo niye söylemedin dedim ağladı yalvardı (klasik) benden ayrılırsın diye korktum dedi . O gün bugündür asla güvenim kalmadı
Hanımefendi... Farkına çoktan varmış olmalısınız ama söyleyeyim, kendi başınızı yakmışsınız.
Çok büyük konuşamıyorum ilerde kendim yaşarım diye; ama başka bir kadınla ilişki yaşamış, o kadından çocuğu olmuş ve çocuğunu reddeden bu insansının size iyi bir eş ve çocuğunuza iyi bir baba modeli olabileceğini neden düşündünüz?
Bence kendinize ve çocuğunuza acımayın. Anlattıklarınızı yapan bir adam iki cihan bir araya gelse bile değişemez. Evliliğiniz de er ya da geç içten çökmeye mahkum.
Bir de, ne demek ya altınlarınızı alması???

Hanımefendi... Farkına çoktan varmış olmalısınız ama söyleyeyim, kendi başınızı yakmışsınız.
Çok büyük konuşamıyorum ilerde kendim yaşarım diye; ama başka bir kadınla ilişki yaşamış, o kadından çocuğu olmuş ve çocuğunu reddeden bu insansının size iyi bir eş ve çocuğunuza iyi bir baba modeli olabileceğini neden düşündünüz?
Bence kendinize ve çocuğunuza acımayın. Anlattıklarınızı yapan bir adam iki cihan bir araya gelse bile değişemez. Evliliğiniz de er ya da geç içten çökmeye mahkum.
Bir de, ne demek ya altınlarınızı alması???
Bende bana sorma gereği bile duymadan almıştı . Evlendikten sora öğrendim

Bile bile ladescilerdensiniz sizde. Öyle başka kadına ve çocuğa merhamet etmeyen adamı kendinize koca çocuğunuza baba yaparsanız bu durumları gayette yaşarsınız. Sürpriz bir durum değil sonuç olarak.

Merhaba arkadaşlar ;
Oyun canım 2 saniyelik konuşmadır yardım etmiştir kaç yaşında nedir bilmiyordur bile ismini cismini aldatılmadın bence

Aldatmanın yazışmalısı sevişmelisi mi olur üzgünüm basbaya aldatılmışsınız kalpli emojiyi yabancı bir kadına atıyorsa bunun adı kardeşlik mi arkadaşlık mı ?
Bazı insanlar önemsemeyebilir ama bu bana göre aldatmaktır aldatmanın ufağı büyüğü mü olur ha mesaj ha birlikte olmak sonuçta bugün bunu yazan yarın buluşur sevişir vs.Yapmadığı da belli değil şüpheleniyorum demişsiniz sonuçta.
İşin içinden sadece mesaj diye geçmek bana göre ters bu benim fikrim herkesin görüşü aldatılma anlayışı farklı demek ki.
Bana göre tek doğru seven sevdiğine yalan söylemez hele ortada 5 aylık bir bebek varken neyin arayışı bu tepkinizi sertleştirin yoksa üzülen siz olursunuz.

Back
X