Merhabalar, öncelikle durumunuza üzüldüm. Tüm içtenliğimle sabır diliyorum size.
Baştan söyleyeyim, bir mesaj tek başına aldatma delili olamaz; internette ne kadar süre ve niçin vakit geçirildiği de en az o ''öpücük'' emojili mesaj kadar önemli. Sırf bir mesaj yüzünden tepki göstermeniz, bana kalırsa erken bir davranış olmuş. Eşiniz bir(kaç) nane daha yiyecek olsa, bu kez adımlarını daha dikkatli atabilir. Ki zaten çocuğunuza bakım sağladığınız dönemdesiniz, duygusal davranmanızı yadırgayamam.
Ama bundan sonra en başta kendiniz ve çocuğunuz için B planı yapmanız gerekiyor. Her zaman ve her koşulda kadınların yastık altı yapmalarından yanayım, ya da banka hesabınız olsun. Eşinizden en büyük darbeyi alırsanız (ki, henüz yaptığı eylemden pişman olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, tetikte olmazsanız devamı gelecektir), sizi ve çocuğunuzu ayakta tutacak bir iskelete tutunmanız şart.
Evliliğinize gelirsek... Bir şey sormam gerekiyor, eşinizin sevgililik döneminizde buna benzer bir şeyini yakaladınız mı? Yani, ona olan güveninizi ilk kez mi sarsmıştır? Merak ettim.