- 11 Şubat 2023
- 10.918
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.510
- 528
- Konu Sahibi ozgecann yildiz
Gece dörtte böbreği agriyinca doktora değil de arkadaşına gidiyorsa için içini yesin. Güzel bir takip sonrası ispat en sonunda da okkalı bir tekme.kalan tek sıfat oğlunun babası. Sen 8 ay evde eşini tüm sadakatinle bekle o geldiği 4 ayda da eskort arasın haysiyetsiz. En kısa sürede de hpv için tahlil yaptırın.Merhaba güzel kadınlar, hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim. Sorum şu ki 4 yıllık evliyim. Eşim gemici. Senenin 4 ayı evde olur o zamanı da dolu dolu geçiririz 3 yaşında da oğlumuz var. Eşimin birkaç yalanını yakalamakla beraber eskort arayışına girdiğini öğrendim. Eskort atamadığı site,yed,mekan kalmamış yetmemiş gittiği ülkelerde de aramış gemideyken. Sorduğumda kaptan için aradığını söyledi de ne alaka yani kaptanın eli ayağı yok mu ? Güya kaptan bana eskort ara benim vaktim yok demiş ki kaptan geminin en boş insanı. Sonra bulunduğumuz ilçede de aramış eskortlari sonra WhatsApp aramasında bi kadın gördüm aramış ona da arkadaşı aradı beni aramadı dedi. Birkaç defa da evde olduğu günlerde gecenin 4ünde bobreğim ağrıyor diye evden çıkıp arkadaşına gitmis üstüne bir de . Icim içimi yiyor ailem her zaman arkamdadir o konuda sıkıntım yok oğluma da bana da eşim yokken bebek gibi bakarlar. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız?