Yer ve zaman belliyse nasıl doğrusunu öğrenme yolu yok ?Esimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
"aklı başında" bir erkek hava atmak için bile olsa böyle bir şey söylemez.Esimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
Bakın böyle şeyler tesadüf eseri çıkmaz insanın karşısına .... İnancınız var mı bilmiyorum ama Allah "bak kulum eşin seni aldatıyor" diye bilgi mesajı veriyor . Yoksa düşünün ki eşiniz sizi yanlışlıkla arayacak, tam da o esnada arkadaşına arka planda olayı anlatıyor olacak. Mümkün mü sizce ? Resmen aldatıldığınızı öğrenmeniz için ilahi bir mesaj almışsınız. Eğer boşanmaya karar verirseniz avukat size otel kayıtlarından aldatıldığınızı veya aksini ispat edebilirEsimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
Demekki bu olay yasanmis olabilir sehir disi falan tutuyor. Bosanmayacaksan bizi de yormayin. Ya sinsice delilleri toplayip bosanma davasi acarsin o sürecte birsey yokmus gibi. Yada ben kocami seviyorum bosanmak istemiyorum diyorsaniz oturup kendinin sineye cekersinizEsimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
Erkekler çok şey paylaşabilir arkadaşıyla ama asla karısının performansını anlatmaz.Sizinki hem ahlaksız hem sahtekar.İki senedir nasıl yaşadınız bu adamla.Emin olsaydim bosanirdim suan burda soruyor olmazdim
3 - 4 sene önceki olay diye kıvırmayın lütfen konuda 1 sene önceydi diye siz yazmışsınız. Yani toplam 3 sene olmuş eğer aldattıysa da. Ki ben hiç inanmadım siz yeni yaşadınız bu olayı ve burda boşan diye cevaplar gelince böyle çevirdiniz.Iki sene once bu konusmaya sahit oldum ve o sirada 3 4 yil onceki olayi anlatiyordu nasi arastirabilirim bunu
Ne yani bilincli mi aradiAldatmayı bırak seni yanlışlıkla araması çok bomba burda .
Normalde benle cok ilgili ve ozguvenli biriBöyle adamlar yapamadıkları şeyleri yapmış gibi övünerek anlatmaya bayılırlar. aldatmak isterler ama yapamazlar, kimse dönüp de bakmaz (ancak parayla olabilir o ayrı). Böyle sümsük özgüvensiz birinin sizi aldatabileceğine inanmamakla beraber fırsat kolladığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Zorla bosatcak hali yok kimsenin beni ayrica kimseye yalan soylicek mecburiyetim yok 1 sene once diye bisey soylemedim ben3 - 4 sene önceki olay diye kıvırmayın lütfen konuda 1 sene önceydi diye siz yazmışsınız. Yani toplam 3 sene olmuş eğer aldattıysa da. Ki ben hiç inanmadım siz yeni yaşadınız bu olayı ve burda boşan diye cevaplar gelince böyle çevirdiniz.
3 sene önceki olaya burda kim nasıl yardım etsin?
" Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek .
Eğer sizin duyma olayınız 2 sene önce olduysa eşiniz sizi 3 yıl önce aldatmış oluyor . Sizdenn alıntı yaptımZorla bosatcak hali yok kimsenin beni ayrica kimseye yalan soylicek mecburiyetim yok 1 sene once diye bisey soylemedim ben
1 sene diye yanlislikla yazmisim bu olay 2014 yada 15 de olmasi lazim cunkuEğer sizin duyma olayınız 2 sene önce olduysa eşiniz sizi 3 yıl önce aldatmış oluyor . Sizdenn alıntı yaptım
Zamani belli olmadigi icin aklim karistiEğer sizin duyma olayınız 2 sene önce olduysa eşiniz sizi 3 yıl önce aldatmış oluyor . Sizdenn alıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?