neee ? ben de yeni olay sanıyorum. 2 yıl önce duymuşsun birşey yapmadan oturup kalmışsın zaten. Boşver unut aldattıysa bile yapacak bişrşey yokIki sene once bu konusmaya sahit oldum ve o sirada 3 4 yil onceki olayi anlatiyordu nasi arastirabilirim bunu
Sanmıyorum ama bu şekilde öğrenmen garip geldiNe yani bilincli mi aradi
Yani bende ona sasiyorm Allahn sevgili kulumuym nedrSanmıyorum ama bu şekilde öğrenmen garip geldi
Gerci oyle olsam bu duruma dusmezdimYani bende ona sasiyorm Allahn sevgili kulumuym nedr
8-9 senelik mevzuya mı takıldınız o halde?1 sene diye yanlislikla yazmisim bu olay 2014 yada 15 de olmasi lazim cunku
Valla çok enteresan.Yani bende ona sasiyorm Allahn sevgili kulumuym nedr
Burda fikir almanin sıkıntimi paylasmanin neyi sacma ? Sacma bulduysaniz yazmayin o zaman8-9 senelik mevzuya mı takıldınız o halde?
Çok saçma değil mı sizce de?
O zaman avukat bulmaya başla. Çünkü doğru. Sen hiç Allah’ın önüne koymasına inanır mısın? Ben inanırım, Allah önüne koymuş
8-9 sene önce olmuş bu olayO zaman avukat bulmaya başla. Çünkü doğru. Sen hiç Allah’ın önüne koymasına inanır mısın? Ben inanırım, Allah önüne koymuş
Iki senedir kafaniz bununla mesgul. Size de yazik. Akil sagliginizla oynuyor. Bosayin gitsin. Zihniyeti belli cunku. O gun hava attiysa baska gun gercekten yapar.Emin olsaydim bosanirdim suan burda soruyor olmazdim
Benim için doğruda olsa yanlışda olsa böyle insana tekmeyi atar boşardım. Erkeklik meselesi ne ya tam bi gerizekalı kocanız iğrendimEsimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
Geçmiş olsun... İnsanın içine bir kere şüphe düşmeye görsün yıllarca bu acaba ile yaşarsınız.Esimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
İnanmaya devam edin, karıştırmayın ortalığı, sürekli aynı konuyla ilgili üstüne gitmeyin. Nasılsa boşanmayacaksınız bari yüz göz olmayın. En sonunda aldattım napacaksın diyiverirBu sekilde dusundugu icin defalarca ozur diledi zaten cogu kez kavgasini yaptik ayri kaldik yeminler etti cocuklarimiz var sanirim inanmak istedigim icin inandim
Yani pes diyorum bu kadar da olmaz. Yani diyorum ki bu kadar da kıvırılmaz1 sene diye yanlislikla yazmisim bu olay 2014 yada 15 de olmasi lazim cunku
YersenYani pes diyorum bu kadar da olmaz. Yani diyorum ki bu kadar da kıvırılmaz
Esimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
Evet valla sıkıldım yaptım diyecek babayiğit yok. Tabi ki sonuna kadar inkar edecek. Sonra da seni suçlamalar başlayacak. Abartiyorsun buyutuyorsun iftira atıyorsun günahıma giriyorsun vs vs diye üste çıkacak siz de babasız kalmasın çocuğum babasına düşkün diye vazgececeksiniz. İstediği bu. Ama sen bilirsin.Esimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
Yalan söylerken bile iğrençleşmiş "erkeklik meselesi hava atmak için" söyledim diyen bir erkek var karşınızda daha fazla kanıta gerek yok bence seviyesini zaten kullandığı kelimelerle belli etmiş.Esimi beni aldattigini anlatirken duydum. Telefonla beni yanlislikla aradi ben actigimda olayi bi arkadasina anlatiyordu. " Bi sene onceydi otelde iki kadinla birlikte oldum. Evde hep ayni seyler ."diyerek . Hesaplasinca yalanladi hava atmak icin soyledim erkeklik meselesi filan diye . Sizce ne kadar dogru yapmis midir ? Aklim cok karisik . Is icin Ankaraya gitmisti o zman oldugunu soylemsi yani yer ve zaman belirtmesi beni kuskulandiriyor. Fikirleriniz nedir? Bu olayin dogrusunu ogrenmenin bir yolu da yok
Ne kivirmasindan bahsediyosnz pardon da ben kime neyi ispatlamaya calisiyrm olayin ustunden zaman gecmis hatrlamiyorm dedim diye inkar mi ediyorum yaniYani pes diyorum bu kadar da olmaz. Yani diyorum ki bu kadar da kıvırılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?