O kadar da eminsin yani tamamSizin düşmanınız sizin evinizde hanımefendi.
Adam basbayağı aldatmış. Yetmemiş anlatıp sizi de rezil etmiş, millete malzeme etmiş.
Siz de farkındasınız.
Adam o zamanlar da seyahate gitmiş ki tarih tutuyor diyorsunuz. Paralı yapmış zaten rezil adam. Gayet yapmış.
Hıı evin yerlisi kocanız aldatınca, elaleme sizi çekiştirince sorun yok. E adam yabancılara çekiştirmiş o neden sayılmıyor. Ay pardon kocanız hakaret ettiği için. Tamam anladım evet çok mantıklıElin yabancisi evet bana hakaret edemez zoruma gitti . Ne bu muhalefet ya sanane
E yani ben emin olurdum.O kadar da eminsin yani tamam
Ben hakaret edene gerekeni yaptim senin mantigin sende kalsinHıı evin yerlisi kocanız aldatınca, elaleme sizi çekiştirince sorun yok. E adam yabancılara çekiştirmiş o neden sayılmıyor. Ay pardon kocanız hakaret ettiği için. Tamam anladım evet çok mantıklı
Konuyu silmen fayda etmez geri gelecek ve sen de banlanacaksın
Ee yaniKonuyu silmen fayda etmez geri gelecek ve sen de banlanacaksın
Yani boşuna silip nokta koydun konu geri gelecek sen ceza aldığınla kalacaksınEe yani
Yanlışlikla aradı, tam o esnada sizi aldattığını anlattı, sonra sizi kulağınızla duyduğunuz şeyin gerçek olmadığına ikna etti. Sizde iki kadınla birden yatan ve karısıyla yaşadığı mahrem hayatı arkadaşına anlatan bir namuzsuzu affettiniz. Bütün bunların gerçek olması bana imkansız geliyor. Aklımı bırakın midemde kabul etmiyor. O yüzden konunun fake olduğunu düşünüyorum.Yok bilerek aradi duymami istedi sonra da barismak icin 40 takla atti cunku entrika ariyoruz
Ay ckdkxkdn abartmayın ya kimler neler neler affediyor bu klasik aldatma hikayesiBütün bunların gerçek olması bana imkansız geliyor. Aklımı bırakın midemde kabul etmiyor. O yüzden konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Ne diyim bu kadar imkansiz bisey yasamisimYanlışlikla aradı, tam o esnada sizi aldattığını anlattı, sonra sizi kulağınızla duyduğunuz şeyin gerçek olmadığına ikna etti. Sizde iki kadınla birden yatan ve karısıyla yaşadığı mahrem hayatı arkadaşına anlatan bir namuzsuzu affettiniz. Bütün bunların gerçek olması bana imkansız geliyor. Aklımı bırakın midemde kabul etmiyor. O yüzden konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Klasik aldatma hikayesimi? Adam karısıyla yaşadığı cinselliğin monoton olduğunu, sıkıldığını o yüzden de aldattığını ima etmiş arkadaşına. Ben gidip birine cinselliği kastederek evde hep aynı şeyler vs desem eşim benden boşanır.Ay ckdkxkdn abartmayın ya kimler neler neler affediyor bu klasik aldatma hikayesi
Evet klasik. Adam karısıyla ne yaşadığını anlatmamış o söylediği cümleden bir sürü anlam çıkar. Her neyse sonuçta pek çok kişi de var böyle aldatma / aldatılma hikayeleriKlasik aldatma hikayesimi? Adam karısıyla yaşadığı cinselliğin monoton olduğunu, sıkıldığını o yüzden de aldattığını ima etmiş arkadaşına. Ben gidip birine cinselliği kastederek evde hep aynı şeyler vs desem eşim benden boşanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?