Aldatıldım mı ?

benim erkek arkadaşım çok kıskançtır. 2 gün önce yanında başkasına bakmadığım halde baktın dedi ve kızdı bağırdı. onun yaptığına göz mi yumıyım. dün aldatılmak çok kötüdür eminim allah düşmanımın başına vermesin diyen adam bu
canım benim. daha dün aynısı benim de başıma geldi. dinleme sakın erkek arkadaşını. hiçbir şeyin bahanesi olamaz. yalanlarına inanma. benim erkek arkadaşım da aramızın kötü olduğunu, bi kızın ilgisinin onu cezbettiğini söyledi durdu. kıza: hayatımda hep ol, senin varlığın yeter, rüyalarıma giriyorsun derken ben mesajlarını görünce kıza bir bak çok çirkin dedi. erkek milletine de mal etmek istemiyorum ama. karaktersiz insanlar bunlar. biz neden aldatmadık onları çünkü biz onurlu, karakterli insanlarız. o yüzden sakın üzülme sakin dur. erkek arkadaşınla diyaloğa bile girme yalanları bitmez onun. seni kandırmasına da izin verme. böyle karaktersiz bi insanın gerçek yüzünü erkenden gördüğüne sevin :) böyle bir deneyim kazandığın için mutlu bile ol :) sen çok daha iyilerine layıksın:34:

bu tarz şeylere aldtma demiyo muyuz?:53::53::53::53::53::53::53::53::53::44::44:

ayrıl ve kafanı dinle. face çıktı mertlik bozuldu yahu:19::19:

kendisi benim face açmamı dahi istememişti. çok kıskançtır kendisi herşeyime karışır. benim yapmamdan sakındığım şeyi o bana yapmış.

o kadar üzgünüm ki şuan. napıcağımı bilmiyorum. anlatmaya başlıyım hemen.

sevgilimin face şifresini biliyorum ben. girdim baktım bi kız benim gibi birini red mi ediyosun yazmış
kızı tanımıyorum. ama bu konuşmanın önceside vardı anladım konuşmalarından. bu kızı başka bi facese ekleyip
konuştum. bu kız sevgilimle biz sevgiliykende konuşmuş. istanbul dışında bu kız. bana o mesajları attı faceten.
erkek arkadaşım bana böyle bişeyden bahsetmişti ama böyle anlatmamıştı. sevgilim var falan dedim demişti.
ama dememiş böyle bişey bildiğin kızla fingirdemiş ! konuşmuşlar kız istanbula gelicem demiş. buda gel görüşelim
demiş. sonra kız biriyle çıkmaya başlamış. konuşmayı kesmişler erkek arkadaşımla kız dün ben sevgilimden ayrıldım
konuşmaya başlayabiliriz yine yazmış. erkek arkadaşım ise sevgilisinin olduğunu çok sevdiğini anlatmış kıza.
kız da benim gibi birini red mi ediyosun yazmış erkek arkadaşım cevap vermemiş.

çok kötüyüm şuan evet dün kız arkadaşımı çok seviyorum vs. demiş ama ondan önceki tanışma konuşmalarıyla
sevgili olmak için ortam hazırlamış kızla. yediremiyorum ve yakıştıramıyorum.

şimdi kızlar ben bu olaya sevgilime anlatıp ayrılmalı mıyım ? bide o kızla ilk tanışırlerken bizim aramız kötüydü
biraz bu tabiki bunu yapmasını gerektirmez ama bilin diye yazdım.

ne yapmalıyım bi fikir verin lütfenn

canım bende geçmişte aldatıldım ve başlangıcı aynen senin hikayen gibiydi baska bir kızla konusuyordu sonra kız bunla konuşmayı kesince bana geldi ama sonuç aynı başka bir kızla beni aldattı ben de aynen facede yakaladım tabi ki herkes aynıdır aynı şeyi yapar demiyorum ama sonuçta kızla konuştugu zamanlar da kız başka biriyle olmasaymış erkek arkadaşın seni bırakacakmış ve şu anda seni seviyor olması bunu degistirmiyor yani belki de kız baska birini buldu diye gurur yaptı seni çok sevdiginden vs bahsetti kıza. erkekler bunu yapar. seni seven adam bu kızla hiç konuşmazdı isterse kanlı bıçaklı kavgalı olun yani her aranız kötü oldugunda seni bırakıp baskalarıyla mı olacak bunun bir mantıgı yok. konuşsan bile sana söyleyecgi şeyler de belli ben zaten ona seni sevdigimi söyledim onu istemedim. sen bana neden güvenmiyorsun hoop zeytinyagı gibi üste çıkacak. sana tavsiyem bir zaman tart ölç hareketlerini en ufak bir yanlışında da bırak.

sonuçta başka birisi gene çıkacak karşına bundan önce kimbilir kimlerin aşkından ölüyordukk şimdi hayatlarımızda başkaları var :3:

konuşmam gerek onunla ama inanın yediremiyorum kendimi şuan onun için bu konuyu açmamıda,hala seviyo olmamı da, gözümden akan yaşlarıda hiçbişeyi yediremiyorum kendime. yazık

İnsan inanamıo dimi nasıl olur demekten olayın gerçek boyutunu anlayamıosun ama kendini toparlamalısın eğer bu durumda onunla konuşursan yanlış kararlar verebilirsin çok duygusal anındasın çünkü.
Mantıklı düşünmeye başladığında konuş ve yoluna git buları öğrendikten sonra zaten artık hiçbişey eskisi gibi olmucak hep bi soru işaretiyle yaşamaktansa gururlu bi şekilde bırakıp gitmek ve aşk acısı çekmek en iyisi olcak zamanla acısı da bitçek nefreti de şaşkınlığı da.
Ama affedersen o güvensizlik hep peşinde olcak huzurun olmucak

canım benim. daha dün aynısı benim de başıma geldi. dinleme sakın erkek arkadaşını. hiçbir şeyin bahanesi olamaz. yalanlarına inanma. benim erkek arkadaşım da aramızın kötü olduğunu, bi kızın ilgisinin onu cezbettiğini söyledi durdu. kıza: hayatımda hep ol, senin varlığın yeter, rüyalarıma giriyorsun derken ben mesajlarını görünce kıza bir bak çok çirkin dedi. erkek milletine de mal etmek istemiyorum ama. karaktersiz insanlar bunlar. biz neden aldatmadık onları çünkü biz onurlu, karakterli insanlarız. o yüzden sakın üzülme sakin dur. erkek arkadaşınla diyaloğa bile girme yalanları bitmez onun. seni kandırmasına da izin verme. böyle karaktersiz bi insanın gerçek yüzünü erkenden gördüğüne sevin :) böyle bir deneyim kazandığın için mutlu bile ol :) sen çok daha iyilerine layıksın:34:

şuan elim kolum bağlı sanki. eğer kendini savunursa daha çok düşücek gözümde savunması, nedeni, niçini olmayan bişey benim için aldatmak. sormıycam bile neden yaptığını. kendi seçimidir. ayrıldıktan sonra istediğiyle olabilir. sınırsız özgürlük vericem ona

eğer çok kıskançsa ve sana her şeyi kısıtlayıp bunu kendi yapıyorsa yaptığı gerçekten kabullenemeyecek bir şey. aranızda ki ilişkinin düzeyini boyutunu bilmiyorum sonuçta. ben sadece ani karar verme diye söylediklerimi yazdım. bir anda sinirle kötü bir karar verme diye ama tabi sen daha iyi yorumlayabilirsin kafanda.

canım bende geçmişte aldatıldım ve başlangıcı aynen senin hikayen gibiydi baska bir kızla konusuyordu sonra kız bunla konuşmayı kesince bana geldi ama sonuç aynı başka bir kızla beni aldattı ben de aynen facede yakaladım tabi ki herkes aynıdır aynı şeyi yapar demiyorum ama sonuçta kızla konuştugu zamanlar da kız başka biriyle olmasaymış erkek arkadaşın seni bırakacakmış ve şu anda seni seviyor olması bunu degistirmiyor yani belki de kız baska birini buldu diye gurur yaptı seni çok sevdiginden vs bahsetti kıza. erkekler bunu yapar. seni seven adam bu kızla hiç konuşmazdı isterse kanlı bıçaklı kavgalı olun yani her aranız kötü oldugunda seni bırakıp baskalarıyla mı olacak bunun bir mantıgı yok. konuşsan bile sana söyleyecgi şeyler de belli ben zaten ona seni sevdigimi söyledim onu istemedim. sen bana neden güvenmiyorsun hoop zeytinyagı gibi üste çıkacak. sana tavsiyem bir zaman tart ölç hareketlerini en ufak bir yanlışında da bırak.

sonuçta başka birisi gene çıkacak karşına bundan önce kimbilir kimlerin aşkından ölüyordukk şimdi hayatlarımızda başkaları var :3:

öyle bi yerde öyle bi zamanda bırakmak istiyorum ki toparlayamasın kendini

şuan elim kolum bağlı sanki. eğer kendini savunursa daha çok düşücek gözümde savunması, nedeni, niçini olmayan bişey benim için aldatmak. sormıycam bile neden yaptığını. kendi seçimidir. ayrıldıktan sonra istediğiyle olabilir. sınırsız özgürlük vericem ona

Umarım değişmez bu düşüncen.
Kendini savunmaya başladığı an bi yumuşama olucak gibi gelio bana.
Çünkü hala inanamıosun yaptığı şeye ve hafifletici sebepler arıosun gibi.
Mantığınla karar ver kalbinle değil

İnsan inanamıo dimi nasıl olur demekten olayın gerçek boyutunu anlayamıosun ama kendini toparlamalısın eğer bu durumda onunla konuşursan yanlış kararlar verebilirsin çok duygusal anındasın çünkü.
Mantıklı düşünmeye başladığında konuş ve yoluna git buları öğrendikten sonra zaten artık hiçbişey eskisi gibi olmucak hep bi soru işaretiyle yaşamaktansa gururlu bi şekilde bırakıp gitmek ve aşk acısı çekmek en iyisi olcak zamanla acısı da bitçek nefreti de şaşkınlığı da.
Ama affedersen o güvensizlik hep peşinde olcak huzurun olmucak

şu an konuşamam zaten ne diceğimi toparlayı bi anda bitirmek istiyorum. öyle şeyler söylemeliyim ki savunamasın bile kendini. aşk acısı bile gözümde yok şuan hiçbişey umrumda değil. biçok duyguyu aynı anda yaşıyorum şuan

Umarım değişmez bu düşüncen.
Kendini savunmaya başladığı an bi yumuşama olucak gibi gelio bana.
Çünkü hala inanamıosun yaptığı şeye ve hafifletici sebepler arıosun gibi.
Mantığınla karar ver kalbinle değil

şuan mantığım devrede değil hala. ama düşünücem öyle şeyler söylicem ki afallıycak. sonra kaldığı yerden devam etsin o ''faceteki fingirdemelerine''

böyle hırs yaparak inan sadece kendine zarar verirsin çünkü seni sevmiyorsa ne yapsan koymaz ona seni aldattım baska biri var desen bile umrunda olmaz sadece arkandan k... tekiydi der. o yüzden hırs yapma bak burda çoğumuz senin yaşadıgını yaşamışız ve sonuç hepimizde aynı olmuş. o yüzden hırs yapıp kendini de üzme bırak gitsin. degmezzzz kimseye degmezzzz

ooooff offf
cnm bu facebooku oldum olası sevmiyorum..
evlilikleri bile yıkıyor..
ilişkisi başlayan biri bence facesini hemen kapamalı..istenmedik şeyler oluyor sonra..
belki zoruna gidicek ama resmen aldatılmışsın..
kimi çıkar gezer tozar ,kimi de sanal yoldan yapar bunu..
ama emin ol eline fırsat geçse ve kız kabul etseymiş yüz yüzede görüşcekmiş..
ozaman birbirlerinden elektirik aldıklarında da ilk fırsatta sana yol vercekmiş..
bunu yapan adamdan hayır gelmez..
sana saygısı yok bu bir.
ikinciside ilk fırsatta seni bırakıp başka birine yelken açar ..
daha fazla kendini kandırma ve hemen bitir..

Son düzenleme:
Şu facebook yüzünden kaç yuva yıkıldı, kaç kişi evliliğin eşiğinden döndü.

E tabii bütün suçu teknolojiye atıp kurtulmak olmuyor; şeytan dürtüyor insanı.

Aaaaa bak şimdi de şeytana attık bütün b...ku

Yaa bu erkeklerin hiç kabahati yokmuş meğer.

:53::53::53:

bu adam dün aldatılmanın kötü bişey olduğundan eğer onu bırakırsam yaşayamayacağından, ayrılsak bile hayatına kimsenin girmeyeceğine dair yemin eden adam. aldatılma lafı geçince sıkıca sarılıp beni bırakma diyen adam, bu. 11 ayda bu kadar mı yanlış tanıdım diye kendime kızıyorum. onu mu seviyorum hala :( onun için mi ağlıyorum

Şu facebook yüzünden kaç yuva yıkıldı, kaç kişi evliliğin eşiğinden döndü.

E tabii bütün suçu teknolojiye atıp kurtulmak olmuyor; şeytan dürtüyor insanı.

Aaaaa bak şimdi de şeytana attık bütün b...ku

Yaa bu erkeklerin hiç kabahati yokmuş meğer.

:53::53::53:

hahahahahahha:)) erkekler şeytanın ta kendisi degil mi zaten ? =))

İnsanın içinde varsa facebook falan farketmez her yerde her şekilde yapar yapacağını.
Facebook sadece belge niteliği taşıdığı için hemen farkedilio,yoksa geçmişten günümüze hiç bi fark yok o tip insanlar hep aynı

canım maalesef sen ne yapsan da koymaz ona. zaten sevse başka biriyle kırıştırmazdı. inan bana sen suskunluğunla, çekip gidişinle ona mesajı vereceksin. kapında kul köle bile olacak. ama sen yine bakmayacaksın çünkü böyle karaktersiz insanlara zaman ayırmanın anlamı yok karşına ne değerli insanlar çıkar merak etme :) seni en iyi ben anlarım, daha dün aynı hisleri paylaşıyordum. bugünse kalktım ayağa dimdik. benim alnım ak senin de :)

ooooff offf
cnm bu facebooku oldum olası sevmiyorum..
evlilikleri bile yıkıyor..
ilişkisi başlayan biri bence facesini hemen kapamalı..istenmedik şeyler oluyor sonra..
belki zoruna gidicek ama resmen aldatılmışsın..
kimi çıkar gezer tozar ,kimi de sanal yoldan yapar bunu..
ama emin ol eline fırsat geçse ve kız kabul etseymiş yüz yüzede görüşcekmiş..
ozaman birbirlerinden elektirik aldıklarında da ilk fırsatta sana yol vercekmiş..
bunu yapan adamdan hayır gelmez..
sana saygısı yok bu bir.
ikinciside ilk fırsatta seni bırakıp başka birine yelken açar ..
daha fazla kendini kandırma ve hemen bitir..

görüşmüştür belkide. kızda resmen k.ş.r yahu ne bulucaktı o kızla. sakin kafayla konuşmam gerek

bu adam dün aldatılmanın kötü bişey olduğundan eğer onu bırakırsam yaşayamayacağından, ayrılsak bile hayatına kimsenin girmeyeceğine dair yemin eden adam. aldatılma lafı geçince sıkıca sarılıp beni bırakma diyen adam, bu. 11 ayda bu kadar mı yanlış tanıdım diye kendime kızıyorum. onu mu seviyorum hala :( onun için mi ağlıyorum

kendini kandırıyorsuun sadece normal birşey bu genelde böyle olur zaten onu kalbinde aklamaya çalışırsın ama sonradan ne oldugunu anlarsın :) ben de öyle diyordum inanmıyordum yaa daha dun bana böyle böyle diyordu diyordum ama megersem bana o lafları söylerken daha kimlere ne diyormuşş :))

canım maalesef sen ne yapsan da koymaz ona. zaten sevse başka biriyle kırıştırmazdı. inan bana sen suskunluğunla, çekip gidişinle ona mesajı vereceksin. kapında kul köle bile olacak. ama sen yine bakmayacaksın çünkü böyle karaktersiz insanlara zaman ayırmanın anlamı yok karşına ne değerli insanlar çıkar merak etme :) seni en iyi ben anlarım, daha dün aynı hisleri paylaşıyordum. bugünse kalktım ayağa dimdik. benim alnım ak senin de :)

inan hiç kendimde suç bulmuyorum. herşeyin en iyisini yapmaya çalıştım ona. hiçbi zaman kırmadım. bağırsam üzülürdüm. eğer kötü biri olsam, iyi bi sevgili olmasam bu kadar koymazdı belki ama şimdi, çok ağır geliyor. HAKETMEMİŞTİM

Back
X