canım benim. daha dün aynısı benim de başıma geldi. dinleme sakın erkek arkadaşını. hiçbir şeyin bahanesi olamaz. yalanlarına inanma. benim erkek arkadaşım da aramızın kötü olduğunu, bi kızın ilgisinin onu cezbettiğini söyledi durdu. kıza: hayatımda hep ol, senin varlığın yeter, rüyalarıma giriyorsun derken ben mesajlarını görünce kıza bir bak çok çirkin dedi. erkek milletine de mal etmek istemiyorum ama. karaktersiz insanlar bunlar. biz neden aldatmadık onları çünkü biz onurlu, karakterli insanlarız. o yüzden sakın üzülme sakin dur. erkek arkadaşınla diyaloğa bile girme yalanları bitmez onun. seni kandırmasına da izin verme. böyle karaktersiz bi insanın gerçek yüzünü erkenden gördüğüne sevin :) böyle bir deneyim kazandığın için mutlu bile ol :) sen çok daha iyilerine layıksınbenim erkek arkadaşım çok kıskançtır. 2 gün önce yanında başkasına bakmadığım halde baktın dedi ve kızdı bağırdı. onun yaptığına göz mi yumıyım. dün aldatılmak çok kötüdür eminim allah düşmanımın başına vermesin diyen adam bu