- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
-
Hissetim sadece.brnde sebebini bende bilmiyorm.ama emin degilim.oyle bi hisle hareket ettim.bu arada ois yerinden cikacakDaha önce rahatsızlığını belirttiysen, Sen tepki gösterirsin diye silmiş olabilir. Aldalttığını düşünmene yetecek kadar birşey yok ortada, içine kurt düştüyse, sessiz sakin, gözlemle.
Neden seni aldatma ihtimalini düşünüyorsun? Aranızda sorunlar mı var?
Kiz ona ispiyonculuk yapiyordu hep.bende kizdim esime neden sana ispiyonluyor. Zaten aran bozuk diye.onu orda bi o ankiyormus diye falan demisti..is yerinde sorunlar var daha digerlerine kinlendirmek gibi oluyor diye kizmistim anlattigindaCnm,bir sey yoktur.kizin mesajini da sen gorur kizarsin diyesilmis olabilir.bu mesaj kotu bir mesaj olmasada sonucta bir bayandan oldugu icin..ayrica ben evli kadin ve erkegin samimi olmasindan yana degilim.gorusmeler is geregince olmali.yoksa sonu kotu yerlere gidiyor.
Arada takip edin.
Sorununuz yoksa, mutluysan, kendini bu tarz şeylerle doldurma, Hem bak ne güzel işten çıkınca dert etmen gereken birşey de kalmayacak.Hissetim sadece.brnde sebebini bende bilmiyorm.ama emin degilim.oyle bi hisle hareket ettim.bu arada ois yerinden cikacak
Ispiyoncuuuu,asil gidip sen onu ispiyonla kizzz,bu benim kocama sizi ispiyonluyor diye...tobe tobee...Kiz ona ispiyonculuk yapiyordu hep.bende kizdim esime neden sana ispiyonluyor. Zaten aran bozuk diye.onu orda bi o ankiyormus diye falan demisti..is yerinde sorunlar var daha digerlerine kinlendirmek gibi oluyor diye kizmistim anlattiginda
Kizla gorusmuyorumki ben.. tanimiyordum bile olaylari birlestirince fotosunu buldum nodan sonra okiz mi degilmi baktim ve okiz cikti.Aldatma yok sadece mesaj atmış ama rahatsızsanız görüşmeyi kessin eşiniz huzurunuz bozulur
Aynen suan ellerim titriyor.az once kizima baagiran adam simdi kizimla oynuyor buvarada.bilmiyorum iyi hissetmedim.numarayi whatsappa ejledim ve esim cekik gozlu demisti.cekik gozlu de cikinca faceden kizin ismini bularak arattim ve esimin kiz arkadasi kizi ben hic gormedim alakam yok.. bilmiyorum tuafKuzum sinirden olsa gerek türkçeyi katletmişsin!
Takibi birakma...
Pek masum gelmedi.
SEVGİLER::))
Canım eşin görüşmesin söyle birşey yoktur bence sakin olKizla gorusmuyorumki ben.. tanimiyordum bile olaylari birlestirince fotosunu buldum nodan sonra okiz mi degilmi baktim ve okiz cikti.
Anlattiklarin aldattığı anlamına gelmez ama supheleniyorsan gizlice takip et ayrıca ne demek şifre konuyor ni es nasıl esinden gizli şifre koyar demekki gizlemek istediği bişey varMrb.ven yurtdisinda yasiyorum.esimle 4 yillik evliyiz vr cok zor bi zamandan grctik.bundan iki sene oncesine kadar aramiz bozukken esimle.evde surekli ise yeni giren bi kizdan soz ediyordu.is yerindeko diger herkesle sorunu vardi esimin.bu kiz digerlerinin dediklerini esime soyluyor ve sohbet ediyorlardi.bu durim hosuma gitmedi.esim anlatiyordu bunlari bana.neden bivis yerinde spiyonculuk yapiyorki gibisne
neyse bugun seytan durttu sanki teline baktim. Esim son kavgalarimizda teline sifre koymustu girememistim iki kavfamizdada.ve varistigimizda sordumumda sifren kac annemi aricam falan verdi sifresini. Bu bes alti aylik olaylardi.ve telefonu temizdi. Bisey yoktu son armaalar falan hic busey silinmemis gibiydi. Masumcaydi.bugune gelirsenbilinmeyen bi kac no gordum ve hepsini kemdi telime ekledim. Ve biri bayandi.egatsapptan fotilari gordum.erkekleri sildim bayan olani biraktim. Okizi hic gormemistim. Neyseki esimin internette calistigi yerdeki personellere baktim ve o kizi faceden arattim adini soyadini.cikan kisi ayni kisi. Neyse emindim okizdi.sonra icimi kemirdi durdu sordum esime.ilk basta sakin ce dedi yo gorusmuyorum.numarani var msj gelmis dedim. Gani goster dedi.no kayitli degil dedim.msjlardada yok dedim.ama samsun galakside gozukuyor msj gelms gitmis. Vayagi bi psikopat telimi karistirdin falan filan dedi.uste cikti.demedigini koymadi.s dinledim ven buarada.sinra dedi dogum gunumde msj yazdi ve dogum gunumu kutladi bi dosya cardi onun hakkinda yazdi ben ona yaz demedim bile dedi.duzgun sorsan cevabi verirdim dedi. Bende dedim ilk sordugumda aciklayabilrdin uste cktin kendine ve bana guvenmiyorsun diye dedim.sumdi sana inaiyorum.herkesin msji duruyor onunki yok.gereksiz leri silermis. Dedi.ve suan bilmiyorum kafam karisti.gunahinimi aliyorum yoksa dogrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?