aldatıldım mı

Bence eşiniz sizi fiziksel olarak aldatmadı. Karşıdaki kadın yapı olarak samimi bir kadına benziyor. Eşin de erkeklik egosunun okşanmasından hoşlanarak onunla öyle bir arkadaşlık kurmuş bekarmışçasına ah ne büyük hata... Eğer gerçekten pişmansa bir daha yapmayacaktır çünkü sizi seviyorsa ne pahasına bunu yaptığını anlamıştır diye düşünüyorum. Bunu da en iyi anlayacak olan sizsiniz. Hissettiklerinizi çok iyi biliyorum o anlar akla geldikçe içe sanki bıçaklar sokulur gibi oluyor benzerlerini yaşamışlığım var. Eşiniz evli bir adam olarak mesafesini koyacaktı ama dediğim gibi işte zaafına yenik düşmüş sizin göreceğinizi bilmeden kendince zararsız bulduğu konuşmalar yapmış. Bence sadece o anlarda kadının davranışları hoşuna gidiyodur ileri giden bişey olduğunu sanmıyorum. Konuşmalar farklı türlü olurdu o zaman gibi geliyor bana. Eğer pişmanlığını gerçekten gördüyseniz kendinizi sakinleştirin ve az düşünmeye çalışın bir yandan da tedbiri elden bırakmayın.

inanırsanız kalpten unutursunuz eğer gerçekten herşey eşinizin anlattığı gibiyse..

ki bence canım cicimli muhabetler otelde konaklamalı işler falan bana çok masum gelmedi. yinede aldatmadım kızın tavrı bu diyorsa ve sizde inanmak istiyorsanız inanmak için çabalayın yok olmuyor diyorsanızda çocuğunuz olmadan yol yakınken bitirin..

bence en kötü şey arada kalmaktır.

merhaba kızlar, eşimin iş msn görüşmelerinde ofis arkadaşı bir kızla görüşmelerini yakaladım. biraz daha öncesine gidersek bu kızı bende tanıyorum ve kız hakkında pek iyi olmayan şeyler duymuştum eşime sorduğumda sadece rahat bir kız öyle biri değil gibi geçiştiriyordu beni. eşime güvendiğimden hiç aklımdan öyle şeyler geçirmemiştim ta ki birgün bu kızla eğitime gideceğini duyana kadar. 2 günlük ve bir otelde kalmalı eğitim. eşim tamamen tesadüf olduğunu söylesede içime kuşku düşmüştü bir kere. ve bende en son dayanamayarak gizlice iş msn kayıtlarını okudum. günde en az 5 6 kere birbirlerini sigaraya davet konuşmalarını var. bunda ne var diyeceksiniz ama konuşmalrda hadi bana sigara kahve ısmarla. bensiz gitme sensiz gidermiyim. sen cansın sen bitanesin tarzında konuşmalar var. müşteri ziyaretlerini beraber ayarlamalar var. yemeğe beraber çıkalımlar var. hepsini okuma fırsatım malesefki olmadı ve aldatıldığımı kanıtlayacak fiziki olarak birşey yok elimde. bu konuşmaları okuduğumda çılgına döndüm ve ayrılmak istediğimi belirterek onunla konuştum. ama eşim asla kabul etmedi. kendisinin kötü niyetli olmadığını o kızın herkesle cansın bitanesin gibi konuştuğunu ifade etti. kendi konuşmalarının hata olduğunu kabul etti. yaklaşık 1 aylık bir süreyi ayrı geçirdik. aynı ofiste çalışan yakın ortak arkadaşımız diğer arkadaşlarımız araya girerek bizi barıştırdı. kabullenemedim durumu aslında eşimlede konuştuk bu süreçte içimdeki o yumru gitmezse bitirecektim. söz verdi herşeyi düzeltmek için çabaladıda aslında ama ben daha hiç birşeyi kabullanememişken birde ailesiyle sorun yaşamaya başladık. ve benim içimdeki o yumru hala içerde çok acı çekiyorum hala rüyalarımda aldatıldığımı görüyorum. çok seviyorum ama konuşmalar aklıma geldikçe yalnızsam hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. değilsem sinirimi çevremdekilerden çıkarıyorum. ayrılmak mı çözüm yoksa kalıp acının geçmesini mi beklemek?

O kızla o otelde eğitime gittiler mi?

merhaba kızlar, eşimin iş msn görüşmelerinde ofis arkadaşı bir kızla görüşmelerini yakaladım. biraz daha öncesine gidersek bu kızı bende tanıyorum ve kız hakkında pek iyi olmayan şeyler duymuştum eşime sorduğumda sadece rahat bir kız öyle biri değil gibi geçiştiriyordu beni. eşime güvendiğimden hiç aklımdan öyle şeyler geçirmemiştim ta ki birgün bu kızla eğitime gideceğini duyana kadar. 2 günlük ve bir otelde kalmalı eğitim. eşim tamamen tesadüf olduğunu söylesede içime kuşku düşmüştü bir kere. ve bende en son dayanamayarak gizlice iş msn kayıtlarını okudum. günde en az 5 6 kere birbirlerini sigaraya davet konuşmalarını var. bunda ne var diyeceksiniz ama konuşmalrda hadi bana sigara kahve ısmarla. bensiz gitme sensiz gidermiyim. sen cansın sen bitanesin tarzında konuşmalar var. müşteri ziyaretlerini beraber ayarlamalar var. yemeğe beraber çıkalımlar var. hepsini okuma fırsatım malesefki olmadı ve aldatıldığımı kanıtlayacak fiziki olarak birşey yok elimde. bu konuşmaları okuduğumda çılgına döndüm ve ayrılmak istediğimi belirterek onunla konuştum. ama eşim asla kabul etmedi. kendisinin kötü niyetli olmadığını o kızın herkesle cansın bitanesin gibi konuştuğunu ifade etti. kendi konuşmalarının hata olduğunu kabul etti. yaklaşık 1 aylık bir süreyi ayrı geçirdik. aynı ofiste çalışan yakın ortak arkadaşımız diğer arkadaşlarımız araya girerek bizi barıştırdı. kabullenemedim durumu aslında eşimlede konuştuk bu süreçte içimdeki o yumru gitmezse bitirecektim. söz verdi herşeyi düzeltmek için çabaladıda aslında ama ben daha hiç birşeyi kabullanememişken birde ailesiyle sorun yaşamaya başladık. ve benim içimdeki o yumru hala içerde çok acı çekiyorum hala rüyalarımda aldatıldığımı görüyorum. çok seviyorum ama konuşmalar aklıma geldikçe yalnızsam hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. değilsem sinirimi çevremdekilerden çıkarıyorum. ayrılmak mı çözüm yoksa kalıp acının geçmesini mi beklemek?

her işyerinde bir s.rt.k var mutlaka. buda onlardan biri işte. adam neden kendini geri çekmiyorsa. sinir oldum gerçekten. inşallah herşeyi yoluna koyarsınız huzura kavuşursunuz.

Ben 17 yıl boyunca oldukca kalabalık 5 ayri şirkette çalışmış biri olarak size şunları soyleyebilirim;
Bu tarz flört manyagi kadinlardan her cok calisanli sirkette bir ya da ikitane bulunur maalesef ve ben bu 17 sene de gordum ki evli ya da bekar farketmez bu aranan kadınlarla flortlesmek hoşlarına gidiyor erkeklerin ama sadece o kadar, erkekler onları ciddiye almiyorlar ya da bir iliski yaşamaya tenezzül etmiyorlar, ama egolarinin oksanmasi hoşlarına gidiyor. Bu tarz kadinlari sadece erkekler değil kadınlarda bilir ofislerde, bana o tarz yazılar okutup kızın yollu oldugu hakkında konusup dalgasini gecen samimi çok arkadaşım olmuştur.
Sonuçta şunu soyleyebilirim ki esinizin söyledikleri dogru, bence bu aldatmaya değil de biraz size saygisizliga giriyor. Bu tarz flortlesmeyi reddeden erkek sayısı yok denecek kadar azdı ben buna cok sasirmistim açıkçası. Ha benim esim boyle birşey yapsa benimde hoşuma gitmez tabiki saygisizca bir davranıs cunku. Ama çok gordugum için bu tarz canim, ciicim tarzı kızlari inanın tenezzul edip kafaya bile takmaya degmez o tarz kızlari. Erkeklerde takmiyor çünkü.

Valla tatilde yabancı güzel bir kız akşam tam odamıza geçerken esimi öyle bir kesti ki resmen odasına davet etti
O kadar bakmaya eşimde baktı yalan yok

Bir ara elinden tutup götürecek sandım
Benim yanımda bu kadar oldu valla

O acının geçmediğini çok yakınımdan birinde gördüm.Üzerinden bikaç yıl geçmiş olmasına rağmen kadının bütün güveni sıfır.Bu yüzden huzurlu bi hayatıda yok.En sonundada ayrıldı gitti zaten.

Vallahi öyle bir durum ki aldatılmış mısın, aldatılmamış mısın birtek kendileri ve Allah bilir.. Ancak şu aşikarki eşin çok hatalı. Elin kevaşesinin nasıl davranacağını elbet ki biz yönlendiremeyiz ancak eşin evli bir adam olarak araya şahane bir duvar örmeli, mesafesini de koymalıydı. Evli bir adama asla yakışmayacak konuşmalar geçmiş aralarında. Varsayalım ki aldatmış olmasa dahi en az aldatmış kadar suçludur eşin seni. Tabi benim gözümde... Ayrıca işin bundan sonrası için de çok zor. Belli ki eşin evli bir adam nasıl davranır, başka kadınlarla araya nasıl mesafe koyar bilmeyen biri... Bu da aranızda hep sorun olur.. Allah yardımcın olsun.

Ya bu bosan diyen kadınların kocalarini cook merak ediyorum doğrusu. Sizin kocalariniz başı ondemi geziyo gece gunduz.
Soyle birşey okumuştum biryerde;
Fransiza sormuşlar kocaniz sizi aldatiraa ne yaparsınız diye kocami doldururum demiş
İngilize sormuşlar hem kocami hem sevgilisini oldururum demiş
İtlyana sormuşlar hemen bosanirim.demiş
Turke sormuslar Benim kocam aldatmaz demiş :)
Valla benim ailemde eşimin aileside esim için gözümüzle gorsek onun aldatacagina inanmayiz derler. Ama ben hiç öyle düşünmüyorum eline fırsat geçen her erkek aldatiyor ben bunu gordum bu güne kadar.
O yüzden kimsenin kocası sütten çıkma ak kaşık değil. Sen bosan diyenleri seni dolduruşa getirip yuvani bozmaya çalışanları dinleme derim ben. Acaba sana bosan diyen kaç kadin böyle bir durumda kocasından boşanır.

Sana bir erkek cansın bitanesin sensiz gider miyim deseydi, benim suçum yok adam rahat dediğinde eşin yutacak mıydı??? Ağzım açık kaldı nasıl inanırsın arkadaşım. Bir adamın kendine bu lafları söyletmesi hoşuna gittiği anlamına gelir. Bak sana bir şey söyleyim iş yerinde bir erkek öğretmen bana adımla hitap etti diye adamı afedersin itin bi yerine soktum çıkardım milletin içinde. Adam rahat olabilir ben değilim çünkü.. Belli ki eşin de kırıştırıyor hiç kusura bakma bunu haketmiyorsun

Aslinda fiziksel bir aldatma ve duygusal birsey olmadigina eminim. Ama zaafi varmis eski sevgilisine. Ve oluyor bunlar hayatta.
Bazen erkekler zaaflarina yenilebiliyor.
Peki ya biz ?
Biz neden yenilmiyoruz...
Yolda birisi laf atinca egomuz tatmin olmuyor da laf atani tersliyoruz.
Biz neden mesafeliyiz.
Bak ben kocami aldatsam zerre ruhu duymaz ama yapmammm...
Ben birine gulumsemeyi bile.aldtmaktan sayarken onlar neler yapiyolar cok acı...
bu yüzden üzülüyoruz ya bende işim gereği akşama kadar birçok insanla muhattap oluyorum ve dediğin gibi gülümserken bile acabalar çıkmıyor aklımızdan.

Ya bu bosan diyen kadınların kocalarini cook merak ediyorum doğrusu. Sizin kocalariniz başı ondemi geziyo gece gunduz.
Soyle birşey okumuştum biryerde;
Fransiza sormuşlar kocaniz sizi aldatiraa ne yaparsınız diye kocami doldururum demiş
İngilize sormuşlar hem kocami hem sevgilisini oldururum demiş
İtlyana sormuşlar hemen bosanirim.demiş
Turke sormuslar Benim kocam aldatmaz demiş :)
Valla benim ailemde eşimin aileside esim için gözümüzle gorsek onun aldatacagina inanmayiz derler. Ama ben hiç öyle düşünmüyorum eline fırsat geçen her erkek aldatiyor ben bunu gordum bu güne kadar.
O yüzden kimsenin kocası sütten çıkma ak kaşık değil. Sen bosan diyenleri seni dolduruşa getirip yuvani bozmaya çalışanları dinleme derim ben. Acaba sana bosan diyen kaç kadin böyle bir durumda kocasından boşanır.
belki bunları yaşamadan önce okusam bende boşa gitsin derdim. şimdi sevgim gururun yaşadıkların yaşayacakların ailen herşeyi düşünmek ve karar vermek zorundasın. ve çok zor.

Sana bir erkek cansın bitanesin sensiz gider miyim deseydi, benim suçum yok adam rahat dediğinde eşin yutacak mıydı??? Ağzım açık kaldı nasıl inanırsın arkadaşım. Bir adamın kendine bu lafları söyletmesi hoşuna gittiği anlamına gelir. Bak sana bir şey söyleyim iş yerinde bir erkek öğretmen bana adımla hitap etti diye adamı afedersin itin bi yerine soktum çıkardım milletin içinde. Adam rahat olabilir ben değilim çünkü.. Belli ki eşin de kırıştırıyor hiç kusura bakma bunu haketmiyorsun
ben kızdan çok eşimi haksız görüyorum. böyle rahat kızlar her zaman olacak. bak dediğin gibi sen terslediğin için erkek geri adım attı. haketmiyorum hiç bir kadın hiç bir kız bu tarz davranışları haketmiyor. Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın

ben kızdan çok eşimi haksız görüyorum. böyle rahat kızlar her zaman olacak. bak dediğin gibi sen terslediğin için erkek geri adım attı. haketmiyorum hiç bir kadın hiç bir kız bu tarz davranışları haketmiyor. Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın
Aminn inanma sakın

Ben 17 yıl boyunca oldukca kalabalık 5 ayri şirkette çalışmış biri olarak size şunları soyleyebilirim;
Bu tarz flört manyagi kadinlardan her cok calisanli sirkette bir ya da ikitane bulunur maalesef ve ben bu 17 sene de gordum ki evli ya da bekar farketmez bu aranan kadınlarla flortlesmek hoşlarına gidiyor erkeklerin ama sadece o kadar, erkekler onları ciddiye almiyorlar ya da bir iliski yaşamaya tenezzül etmiyorlar, ama egolarinin oksanmasi hoşlarına gidiyor. Bu tarz kadinlari sadece erkekler değil kadınlarda bilir ofislerde, bana o tarz yazılar okutup kızın yollu oldugu hakkında konusup dalgasini gecen samimi çok arkadaşım olmuştur.
Sonuçta şunu soyleyebilirim ki esinizin söyledikleri dogru, bence bu aldatmaya değil de biraz size saygisizliga giriyor. Bu tarz flortlesmeyi reddeden erkek sayısı yok denecek kadar azdı ben buna cok sasirmistim açıkçası. Ha benim esim boyle birşey yapsa benimde hoşuma gitmez tabiki saygisizca bir davranıs cunku. Ama çok gordugum için bu tarz canim, ciicim tarzı kızlari inanın tenezzul edip kafaya bile takmaya degmez o tarz kızlari. Erkeklerde takmiyor çünkü.
sinek küçük ama mide bulandırıyor sözü tam burada geçerli sanırım

inanıp inanmamak size kalmış ama bu tip bayanlarla malesef çalışma ortamında çok karşılaştım....arkadan nasıl dalga geçildiklerini,yollu olarak kaba tabirle görüldüklerini hiç umursamaz sadece egoları okşansın böylelerinin yeter ....babaları yaşında ki erkek,evli olan erkek yada ergen erkek hiç farketmez onlar gibilere yeterki beğenildikleri hissini yaratana kadar herşey....yani sorunlu tipler.....eşinizin yaptığı sizin varlığınıza saygısızlık,aldatmak değil bence...bu tiplere prim yaptırmaları bile aslnda kızmak için yeterli....ama boşanmak yada aldatılma fikri çok vahim bir netice olur şu durumda;tepkinizi koymuşsunuz bence üstüne bir çizik atıp,olmamış farzetmeniz ruh sağlığınız açısından daha iyi olur bence....
benim sorunum burda ya 4 ay oldu unutamıyorum sürekli aklıma geliyor iş değiştiremiyor hep aklımda acabalar var. normaldede olaylara biraz takılan biriyim bu olaydan hiç çıkamadım

Niye hep kadın suçlanıyor bu durumlarda. Kadın oynak kadın o.... Kadın kocami ayartti.ayartmak ne ya adam kendi ayar olmuş. Kendi kocalarını suçlamak işlerine gelmediği için hemen kadını günah keçisi seciyorlar sanırım . kadın oynak mi degilmi bilemem. Belki o da ard niyet beslemeden samimi konuşuyordur nerden bileceksiniz kaldı ki oynak bile olsa bu onun hayatı onu ilgilendirir. Kocaniz kendinden sorumlu kendisi de oynak demekki flortlesiyor. Sizin karşınıza oynak bi erkek çıksa siz ne yapardınız eminim 10 adım öteye kacardiniz. Boşanın yada boşanmayın demiyorum sadece icinizi ne rahatlatır onu iyi düşünün
canım herkes aynı düşünüyor. sadece kadın meselesi değil. bu durum benimde başıma gelebilirdi o zaman ben terslemeliydim. aynı şekilde burdaki hatada o eşimin terslememesi. bu kadın ya da genel olarak bütün kadın ve erkekler için yapılması gereken davranış birine samimiyet gösterirken onun hayatını eşini ailesini herşeyini düşüneceksin. eşim hatalı bem asla hatasız demiyorum hatta kızdan daha çok eşim hatalı mesafe koymadığı için. ama ortada bir gerçek varki bu kızda evli bir erkeğin yuvasını yıkabileceğini bile bile konuşmuş. iki taraftada art niyet diz boyu.

kızlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. şuan ki düşüncem önce psikolojik bir destek almak sanırım en doğrusu bu olacak. yeni bir üye olarak hepinizi tanıdığıma çok memnum oldum iyi ki üye olmuşum diyorum:KK54:

Back
X